Inlägg från: thia79 |Visa alla inlägg
  • thia79

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4

    grattis charlotta!

  • thia79

    Tiiah: jag är oxå inom vården, röntgensyrra, och jag skulle hellre jobba som uska än som allmänsyrra. Uskorna har mer tid med patienterna än vad syrrorna har, så mkt pappersarbete som tar tid. Idag är syrror mer sekreterare än syrror. Min utbildning är 3 år och det finns gott om jobb. Jag kan välja om jag vill jobba dag lr ha jourpass. Jag slipper ta jobbet med mig hem och träffar mkt folk/patienter. Jag trivs kanon!

    Rebecka: Tyvärr bor vi inte nära, annars behöver vi med "nya" kompisar: Du tror inte det var gravhormonerna som spelade dig ett spratt på U2-kvällen? Och larvig är man aldrig som mamma, man är mamma! :) Hur tycker du denna gravidetet varit än så länge, jämfört med Caspers? Började magen synas tidigare? Det sägs ju att den gör det.

  • thia79

    Crocco: vart är "hemma i småland"?

    Charlotta: ja vad kul att gå till mvc igen!

    Veverica: usch vilken jobbig natt nu måste ha haft alla tre, tur att det gick bra till slut.

    Här lever vi i flyttkartonger. På fredag smäller det, då får vi huset!

  • thia79

    Crocco: då är det ju nästan nästgårds här ju! Bor i centrala Växjö nu men flyttar till Kalmar (Ljungbyholm). Ja det ska bli sååå skönt med trädgård och stora ytor, just nu går Anton runt flyttkartongerna och inte möblerna, de kommer han inte åt :P Knappt vi heller!

  • thia79

    Crocco: jo jag jobbar i Kalmar och har pendlat hitintills och sen kommer jag från Nybro så jag flyttar "hemåt". Ja havet lockar väldigt, är såååå trött på Växjö och inlandet, är man från kusten (om man kan säga det om nybro) så saknar man väderväxlingarna! Känner du Catta Erlandsson från Lammhult?

  • thia79

    Rottis: Vad skönt att du börjar få rätsida på dina problem!

    Charlotta: ska ni kolla könet? visst gjorde ni det med Agnes?

    Anton är oxå ett litet matvrak, han har ändrat sina mattider nu o ska äta 30min innan vanlig tid. Går man över tiden för mkt blir han halvt rabiat. Mat nuuuuuuuuuu!

  • thia79

    Charlotta: nästa gång ska jag oxå kolla på UL och se om jag kan se vad det är, BM får rätta mig om jag har fel. Extra kul att testa sin "röntgensyn", jag har ju lärt mig tyda UL-bilder en gång i tiden, men ack vad svårt det kan vara då de små liven rör sig hela tiden.

    Idag har vi varit ute i huset o gått igenom det med förra ägaren, det var helt tömt nu, inte mkt grejer de lämnade kvar. Hade ju hoppats på typ vattenslang o dyl men icke :P Typ tusen ritningar och instruktionsböcker till allt hade han plockat ihop, visst bra och ha men det snurrar ju i huvudet av allt. Sen gick han igenom alla uttag och dragningar han gjort hit o dit, jisses säger jag bara! Nån gång får vi väl koll på det!

  • thia79

    Välkommen Älskade moa! Jag har köpt två overaller till vintern, har även en tjockare fleecefodrad vattenavstötande jacka om vintern blir mild här nere i söder.

  • thia79

    Har oxå köpt strl 80 väldigt stora i storleken!, när de sen börjar dagis så kommer det nog behövas 2 overaller.

    MissZ: jaaaa, väst! varför har jag inte tänkt på det!?

  • thia79

    Älskade moa: kikade o såg att du bor i Kristianstad, min make är från Fjälkinge, så vi är rätt ofta där nere o hälsar på svärmor.

Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4