Inlägg från: Sanna86 |Visa alla inlägg
  • Sanna86

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4

    Åååh vilken lycka jag känner! Freja somnade i mitt knä för första gången sedan hon var jätte jätte liten. (räkar inte med den gången hon hade tredagarfebern) Det var så otroligt mysigt! Jag ville nästan inte lägga ifrån mig henne, men kände att jag började få träsmak i rumpan då jag satt på golvet ;P

    Crocco
    Vi har fått dagisplats redan, inte vårt första val men vi är ändå nöjda. Vårt förstaval är jättesvårt att få då typ alla vill få in deras barn där. Syskon går ju först så det är oftast syskon som får de platserna. Kommer gå på samma dagis som en pojke från öppna förskolan och de kommer börja med ca 2 veckors mellanrum samt att de är ungefär lika gamla. Kanon tycker jag :)

  • Sanna86

    Crocco
    Vi var och hälsade på på dagiset igår och Freja blev arg på oss när vi skulle gå därifrån. Hon hade så roligt där att hon gärna stannade ;P Hon ska börja den 12e oktober, så det är bara drygt en månad kvar :( Men hon ska bara gå 15h/vecka eftersom jag är arbetslös så jag kommer ju få ha henne hemma en hel del också. Men hon behöver verkligen få träffa lite andra barn för hon blir så uttråkad här hemma.

    Pjanko
    Vad duktig han är! Värsta stora killen :) Skryt på bara!

    Nu har sambon nyligen kommit hem från jobbet. Vi har hunnit träffats i 30 minuter och nu är det dags att lägga sig. Suck. Jag avskyr eftermiddagsskift :(

  • Sanna86

    Pjanko
    Vad roligt och bra att ni är jourhem så stackars katter får någonstans att vara. Hoppas katten mår bra så hon kan ta hand om de övriga kattungarna. Guuuud så sött med småkissar :)

    Lilla Freja har blivit förkyld. Jag kan slå vad om att det är pga att hon varit på öppna förskolan två dagar i rad nu. Hon vaknade inatt och hostade massor. Blev ledsen så fort hon hostade. Hon somnade tillslut i mitt knä IGEN!!! :) Imorse när hon vaknade var hon jättesnorig. Nu håller jag tummarna för att hon inte ska få feber. Är såååå rädd för svininfluensan nu när min läkare skrämt upp mig.

  • Sanna86

    Freja har redan en höst/vårjacka som hon fått ärva av sin kusin. Hon hade den i våras och då var den för stor så den passar nog jättebra nu till hösten. Än är det dock inte tillräckligt kallt för att ha den på sig.

    Det var någon som hade sett en vinterjacka som var i tre olika lager på någon affär. Vem av er tjejer var det? Och vilken affär var det på? Min pappa har lovat att köpa vinter jacka och byxor i ettårspresent nämligen.

    Idag gungade Freja på en gunghäst i plast på öppna förskolan och hon tyckte det var jätteroligt. Nästan så jag måste leta på en sån och kolla priset :)

  • Sanna86

    Tiiah
    Men stackare, kan inte din otur vända så du får lite tur med dig snart? Men precis som du säger, matkuponger är ju bättre än ingenting. Huvudsaken ni har mat på bordet båda två, resten brukar alltid lösa sig på något vis - även om man inte tror det. Vad gulligt att hon vill äta själv. Freja brukar få äta vissa saker själv med händerna och det är sååå roligt tycker hon :)

  • Sanna86

    Moirae
    Min läkare var ganska övertygad om att barn under 2 år inte kommer vaccineras. Bästa sättet att skydda de små var att minska smittorisken runt omkring dem, bland annat genom att vaccinera oss själva.

    Rottis
    Här blir det samma sak. Pga min sjukdom och mina mediciner så är jag i en riskgrupp så jag bör också vaccineras. Men precis som du säger så har media förstorat upp allt. Läkaren min sa även det ;P Han är väldigt klok han. haha. Med facit i hand så är det ju bara ca 3-4 st i hela Sverige som blivit RIKTIGT sjuk, varav EN dött. Det är inte många promille av befolkningen det inte. Det händer väl vid vanliga influensor också?

  • Sanna86

    Lolinona
    Grattis till Matilda! Det låter som om hon fick en riktigt bra födelsedag :)

    Tiiah
    Du är värd nio dagar av lugn och ro, utan tjaffs, tillsammans med din dotter.

    Tiah79
    Men.. ska vi inte få höra av dig på en hel månad säger du ?? :-O Du får se till att försöka låna internet av någon så vi iaf kan få höra att allt är bra med er.

  • Sanna86

    Idag kom min mamma och låtsaspappa ner till oss och de stannar till imorgon. Vi var in till stan så jag fick välja ut en overall. Eftersom min pappa lovat att köpa täckjacka och täckbyxor till Freja så tittade vi på såna också. Det slutade med att vi kom hem med en röd Fix-overall, rosa Fix-jacka (3 i en), svarta Fix-byxor, Everest-handskar, Everest-ryggsäck, plus en mössa, tunna vantar och en polokrage från Lindex. Mamma är knäpp när hon är och shoppar. Men jag tackar hjärtligt! Pappa sa att han skulle stå för hälften. Tittade på andra overaller men de var så stora i storlekarna så Fix var verkligen både snyggast, bäst, mest praktisk, bra storlek och prisvärd.

    Kan verkligen rekommendera er att köpa Everest-handskarna från Stadium. De kostade 99 kr och var riktigt rejäla med reflex, snöre att ha draget genom ärmarna, en dragkedja som underlättade pådragningen. Kollade på fler sportaffärer men dessa handskar var överlägsna.

  • Sanna86

    MissZmily
    Den gröna jackan var verkligen superfin! Vi köpte stlk 86. Freja är 72 cm lång. Men jag märkte att Fix-overallerna var mindre i stolek än vad overallerna på de olika sportaffärerna var. Det var svårt att hitta byxor i rätt storlek så vi fick åka till två olika lindex för att hitta dem. Det fanns massor i alla färger utom svarta.

  • Sanna86

    MissZmily
    Han kommer säkert kunna ha stlk 86 i byxorna. Tänk på att de har vinterkängor som håller byxorna på plats också :)

    Haha det var så roligt när vi var på Lindex igår. En mamma med två pojkar höll på att testa overaller. Största pojken (ca 5 år) ville absolut ha den rosa overallen men den fanns inte i hans storlek. Mamman lyckades få honom att testa den svarta overallen i rätt storlek. Tror ni hon blev nå överlycklig när pojken tillslut sa att den svarta passade bättre? (Dvs att hon gjorde en segerdans) Jag blev helt full i skratt när han strax därefter hittade ett par vita, håriga, superflickiga vantar och sa "Mamma.. de hääääär vill jag haaaaa".

Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4