Inlägg från: Sanna86 |Visa alla inlägg
  • Sanna86

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4

    Charlotta
    GRATTIS!! Gud så roligt :) Hoppas du och bebisen i magen mår bra. Och självklart Agnes och maken din också :)

    Moirae
    Jasså kan man få dispens? Det måste jag kolla upp. Det kommer ju bara gälla ca 1½ månad tidigare än planerat eftersom vi ansökt om dagisplats fr.om oktober. Det är lite vemodigt att tänka på att hon snart kommer börja dagis, men å andra sidan så tror jag att det är bra för Freja. Hon är så otroligt aktiv och kräver ständigt att saker ska hända omkring henne - vilket är rätt svårt att leva upp till hela tiden.

  • Sanna86

    Charlotta
    Nej inget jobb än, men jag har blivit kallad på intervju på måndag så jag håller mina tummar och tår för att det ska gå vägen. Hur vi ska göra med Freja om jag får jobbet får vi fixa då. På nåt sätt ska det fungera :D

    veverica
    Vi resonerar lika som dig med syskon. Vi vill ha säkra jobb både jag och sambon innan. Förhoppningsvis sker det snart eftersom jag så gärna skulle vilja ha mig en till liten.

    Nu har jag en trött tjej här! Hej hej

  • Sanna86

    Pjanko
    Här är det också olidligt varm. Sitter och avnjuter en glass inomhus nu för jag håller på och smälta bort efter en promenad med vagnen. Vad roligt med furuvik! Vi har haft planer på att åka till kolmården men dammet i plånboken säger tyvärr ifrån.

    Dessa jäkla pengar håller jag på att bli galen på. Alla våra pengar gick till räkningar och till bilen denna månad. Man känner sig så värdelös när man inte har råd att göra vissa enkla saker ens. Tur man har så snälla föräldrar och svärföräldrar. Igår tog min svärmor med sig mig och Freja in till Willys och vi fyllde en hel vagn med allt möjligt som behövdes här hemma. 1800 kr ungefär blev det. Jag känner mig evigt tacksam till att jag har fått mig en sådan bra och förstående svärmor! Vi ska självklart betala tillbaka, men det är inget vi behövde bekymra oss för innan vi känner att vi har råd.

    Så ja.. jag hoppas så sjukt mkt att jag får det där jobbet. Men det gäller ju att göra bäst intryck av alla som intervjuas också. Får jobba på charmen under helgen ;P

  • Sanna86

    Moirae: Ja hon är kanon på alla sätt! Haha, vad jobbigt med bara det ena benet vaxat ;P Du får passa på att vaxa det andra så fort det finns tillfälle då.

    Det verkar nästan som att Freja börjar förstå när man vill att hon ska sträcka mig något. Jag bad henne att ge mig hennes snutte som låg vid henne. Jag pekade på snutten och sa "Kan mamma få?".. då tog hon upp den och gav den till mig. Flera ggr gjorde hon så när jag sa till. Fast.. det kan ju vara en tillfällighet också ;D Men ändå roligt när de gör något nytt

  • Sanna86

    Tiiah
    Tack så mkt!
    Jag har också problem med kissande katter :/ Fast vet inte vem av katterna det är än. Som tur är så har de inte kissat i Frejas säng nånting när hon legat där. Nu ser vi till att alltid ha dörren till Frejas rum stängd.

    Moirae
    Ja så kan det säkert vara. Freja förstod lampa förut, men nu verkar hon ha glömt bort det ;P Kanske för att jag slutade fråga henne om lampan under en tid. Kisse förstår hon, och säger även Ksche till dem. Men mest av allt förstår hon nog Aj Aj, haha. Så fort jag säger Aj Aj så slutar hon med vad hon håller på med och tar sig åt andra hållet.

    Freja ålar sig fram mer och mer och ställer sig på knä i korta stunder nu. Idag gick både jag och sambon iväg till köket och efter ett tag så var även Freja där.. så då hade hon ålat sig en riktigt lång bit.

  • Sanna86

    Pjanko
    Vi badade i sjön första gången idag och det var ingen hit för Freja heller. Hon kunde sitta vid strandkanten och plaska lite.. men hon ville inte ut till det lite djupare för att bada kroppen. Men vi hade jättemysigt iaf :)

    Charlotta
    Det kommer nog gå jättebra ska du se!

  • Sanna86

    Moirae: Ja jag märker skillnad. Freja är med gnällig och kräver mer uppmärksamhet när inte min sambo är hemma. Kan iofs bero på att det inte händer lika mkt när det bara är jag hemma. Jämt när vi är i närheten av mer folk så är hon jätteglad och aktiv. Det verkar som om hon vill att det ska vara mycket rörelse och ljud omkring henne.

    Fler än Freja som skriker rakt ut om ni först har dem i famnen men sen lämnar över dem till någon annan? Freja är främst så när det gäller min sambo, men även andra ibland. Fast hon har självklart inget emot sin pappa för hon älskar att vara hos honom annars.

    Charlotta
    Lycka till idag när du ska lämna bort Agnes!

  • Sanna86

    Veverica
    Vad bra att det gick ganska bra förra natten. Hur gick det inatt? Ja, onda bröst är ingen hit! Usch

  • Sanna86

    Igår var vi på femkamp med ett gäng ur sambons släkt. Vi spelade paintball, åkte fyrhjuling/cross, körde sumobrottning plus två sammarbetsövningar. Det var sååå roligt. Jag vill bara dit igen! Sambon ramlade tyvärr av crossen han körde och landade på handen så nu är den helt uppsvälld och han kan inte använda den. Imorn ska han till läkaren för att troligtvis röntga handen. Så nu får jag göra det mesta här hemma, han kan ju inte lyfta Freja, bre sina egna mackor eller skära maten i bitar. Så nu är jag mamma åt två barn ;P Trots detta har han åkt iväg till jobbet för att jobba 12-timmars så han kommer inte hem förrän kl 22 ikväll.

    Här är det superfint väder, men jag vet inte rikigt vad jag och Freja ska hitta på. Vill gå och kolla på innebandymatch kl 16, men vill inte gå själv och jag vet inte någon jag kan ta med mig.. så det blir nog inte av. Ibland är det irriterande att ha flyttat till ett ställe där man knappt känner någon.

  • Sanna86

    MissZmily
    Nej det blev ingen innebandy. Sambon har svårt att köra bil (går inte att växla för honom) så jag fick skjutsa han till sjukhuset istället. Men det blir fler matcher att kika på. Jag känner igen det där med nattningen. Här är det också svårigheter. Tror det har dels med utvecklingsperiod att göra.. men sen verkar det också som att Freja verkligen inte vill sova. Som om hon är rädd att missa något om hon inte är vaken.

    Moirae
    Ja det är bättre mellan oss nu. Jag är fortfarande lite orolig ibland, men det är väl inte så konstigt. Han gör fortfarande många små, snälla saker för att visa att det är mig han vill ha.. så det känns bra. Det som gör att vår relation inte är fullständig just nu är snarare ekonomin. Den tär på oss båda två. Så om den bara kan ordnas så blir allt förhoppningsvis bra.

    Idag är dagen D. Dags för anställningsintervju. Ååååhh! Jag börjar tänka i banor som "Varför ska de ta mig? Det kommer garanterat vara flera andra de intervjuar som är mkt bättre än mig" osv. Men så kan jag ju inte tänka senare idag när jag är där. Då ska jag ju bevisa för dem att jag är den bästa. Suck. Vill ju så gärna ha det här jobbet!

Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 4