Inlägg från: Anonym (*oxå nyfrälst*) |Visa alla inlägg
  • Anonym (*oxå nyfrälst*)

    Tråden för oss som gilla analsex

    Alltså...har man "normal" peristaltik och tarmtömning så har man inte bajs i ändtarmen mer än när det är dags att göra sig av med det....och när det behovet tränger på brukar man ju knappast känna för att sexa eller?

    Jag var rabiat A6 motståndare tills jag träffade min nuvarande kk som gjort det förr och visste hur man "värmde upp" inför det. Så först är det massa vanligt sex, med pill och smek därbak, försiktig "töjning" av ringmuskeln med hjälp av fingrar, buttplug och massor, massor av olja.

    När det sen är dags för själva införandet *S* så skedar vi oftast, ibland blir det doggystyle. Alltid väldigt sakta och försiktigt tills han har kommit hela vägen in, sen kan det gå vildare till. Om det trots allt tar emot lite (inte gör ont alltså, för då avbryter vi) kan det hjälpa att jag tar ett djupt andetag just när han tränger in.

  • Anonym (*oxå nyfrälst*)

    Anonym (Tjej som vill) skrev 2009-08-13 18:58:23 följande:


    Vill åxå för min kille!
    Ähem...ursäkta mig om jag är moraltant nu men du vill det "för din kille"? Det är i mitt tycke den allra sämsta anledningen att göra nåt, vad som helst: för att nån annan vill.

    Eller fattade jag dig fel nu?
Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex