• Thaleya

    Tråden för oss som gilla analsex

    Det var trevligt att höra TS. Jag brukar köra liggandes på mage oftast eftersom det känns minst intensivt så. Annars på alla fyra eller ridandes, de flesta ställningar funkar.

  • Thaleya
    Anonym skrev 2009-08-13 17:34:36 följande:
    Tror att har mycket med att man känner sig trygg med sin sexpartner när man ha analt. Roligt att höra att det fungera utan glidmedel för er.
    Ne jag har aldrig använt glidmedel heller, jag vet inte varför har bara glömt att köpa varje gång jag kommer på det. Men det lär ju vara skönare med glid. Annars har man ju saliv.
  • Thaleya

    Anonym (analskökan) skrev 2009-08-13 09:58:19 följande:


    Anonym (Tjej som vill) skrev 2009-08-13 09:52:30 följande: *För det första, slappna av! *För det andra , var upphetsad! *För det tredje, mycket glid, kan nästan inte bli för mycket! *För det fjärde, låt honom långsamt komma in, bit för bit. prova att smeka klittan samtidigt det brukar verka både avslappnande och upphetsande, på mig iallafall! Lycka till!
    Skriver under.

    Gör det med någon du är trygg med!
    Stressa inte, om det gör ont så säg stopp eller vänta och stanna upp ett tag.

    Ett tips jag har när penisen ska in förutom att smeka mig själv för det är nästan ett måste. Ja det tipset är att du låter han trycka på lite sen väntar han och då trycker du, ungefär som att du ska bajsa (detta gör att han glider längre in). Sen trycker han lite till, sen när han kommit en litten bit in be honom jucka små juck men snabba medan du tar på dig själv. Detta gör att du vänjer dig snabbare och blir kåt på mer, sen går resten enkelt.
  • Thaleya

    Anonym (Tjej som vill) skrev 2009-08-13 18:23:31 följande:


    Byt inte framåt har jag hört.
    Ne det är sant, hoppa inte mellan hålen! Iaf inte utan att tvätta av först.
  • Thaleya

    Anonym (Tjej som vill) skrev 2009-08-13 18:31:21 följande:


    Gillar det åxå! Inte så modig att jag vågar vara o-anonym dock Analsex är grymt skönt! om killen kan sin sak.
    Ja jag förstår inte, vad kan hända om ni inte är anonym?
    Nu är ju jag också rätt så anonym, har inte namn och adress uppe men väldigt många i såna här trådar är anonyma. Jag förstår inte riktigt, det är mycket lättare att associera och koppla ihop till en person om bilden finns med :D

    Eller så kanske det inte är så kul att någon på detta forum hänger i analsex tråden samt vi som virkar eller gör fluff tråden :D
  • Thaleya
    Anonym skrev 2009-08-13 18:43:40 följande:
    Jag brukar inte vara anonym, men nu handlar det inte om bara utan om även min sexpartner(obs vi är inte ihop, bara godavänner som har skoj ibland och snackar även nästan dagligen om allt.) Tror att jag kommer och blotta mig längre fram itråden , men jag har en väldit öppen press.
    Nä det är sant, tack för förklaringen :D
  • Thaleya

    Anonym (B) skrev 2009-08-13 18:55:51 följande:


    Någon skrev att hon får orgasm av analsex? Hur e d möjligt? Jag tänder väldigt mkt på tanken att ha analsex men när vi provat har det gjort ont. Skulle vilja att det funkade. Har på egen hand använt fingrarna och gjort en improvicerad analplugg, när jag hade den inne och samtidigt körde med dildon i musen så fick jag orgasm vilket jag aldrig får av penetrering annars.
    Jag får inte vaginal orgasm. Men i analen är allt så intensivt att jag kommer jätte lätt.

    Fast om jag använder fingrarna (vilket jag nästan alltid gör) så kan jag komma hela tiden, det klarar jag inte av för då måste jag ta det lugnt och försöka sakta igen, gör så ont efter jag kommit. Så jag anstränger mig mestadels för att hålla det skönt men inte för skönt så att jag kommer.
  • Thaleya

    Anonym (B) skrev 2009-08-13 19:00:13 följande:


    Vad är det som gör ont efter du kommit? I analen?
    När man har sex så känner man inte smärta lika mycket, för att man fokuserar sig på det sköna. När man kommer så släpper allt det sköna och då har jag bara det onda kvar, ja ont i analen, fast mestadels obehagligt bara.

    Jag kan tillexempel hålla på att komma och dunka mitt ben i väggen sen när jag kommit då känner jag, fan vad ont jag har i mitt ben och dagen efetr har jag ett rejält blåmärke, ungefär samma sak. Analsex är för skönt för mitt eget bästa egentligen. Ibland trycker jag på för att det är så skönt och då rivs jag upp, går sönder i analen. har ett gammalt sår som läker men ofta rivs upp.
  • Thaleya

    Anonym (B) skrev 2009-08-13 19:05:56 följande:


    Aha, ojdå. Ja, det är det jag är rädd för men vi får väl se när vi testar igen.
    Att jag har gått sönder beror på att en kille tryckte in den i analen när jag var 15 år. Jag stod på alla fyra och trodde att vi skulle köra vanlig doggystyle men då rammade han in den utan glidmedel, förvarning eller något, rätt in hela vägen. Då sprack jag upp totalt och kunde inte sitta på tre dagar. Efter det så kan jag känna att jag spricker upp lite grann på samma ställe när jag har analsex idag så då måste vi avbryta. Det var ändå fem år sedan nu men har ännu inte försvunnit, jag har ett ärr i min rumpa liksom :)
  • Thaleya
    Anonym skrev 2009-08-13 19:24:55 följande:
    Ja just det har ju glömt och nämna att jag har aldrig fått vaginalorgasm men förra veckan fick jag det relativt lätt vid analsex... Räknar bara timmar nu tills jag ska ha analsex igen...
    haha ja det är ju en anann känsla, jag kan få fontän "orgasm" eller jag får fontänen men inte orgasmen :P haha

    Totalt omöjligt med vaginal orgasm för mig, tycker inte ens det är skönt vis stimulering av g-punkt eller a-punkten (tror jag det heter)
  • Thaleya

    Anonym (*oxå nyfrälst*) skrev 2009-08-13 22:38:16 följande:


    Anonym (Tjej som vill) skrev 2009-08-13 18:58:23 följande: Ähem...ursäkta mig om jag är moraltant nu men du vill det "för din kille"? Det är i mitt tycke den allra sämsta anledningen att göra nåt, vad som helst: för att nån annan vill. Eller fattade jag dig fel nu?
    Jag håller med!
  • Thaleya
    Anonym skrev 2009-08-14 19:40:20 följande:
    Tror ni att det är farligt att ha analsex 1gång/vecka. Har hört att 30dgr mellanrum är att rekommendera så att ringmuskeln inte blir förslapp.
    Jag tror inte att det är någon fara, tror knappast att muskeln blir slapp.

    Det är som att säga att dina armar blir slappar ju oftare de får träna. Så länge du inte spricker och aldrig läker eller får något slags framfall så är det väl ingen fara.
  • Thaleya
    Anonym skrev 2009-08-14 19:47:50 följande:
    Ja tänkte det med, undra om man kan göra knipövningar för analen?? Hmm dax att fråga ut en kompis som är doktor...
    Vill du det så är det väl bara att dra ihop analen, inte för att jag tror att det gör någon skillnad.
  • Thaleya

    Anonym (Smula i glas) skrev 2009-08-15 20:07:31 följande:


    Kommer ni när ni får analsex? Av er själva eller stimulerar ni klitoris under tiden?
    Jag kan nog inte komma av bara analsex, jo kanske men då krävs det rätt sinnestämmning. fast jag brukar tycka att analsex är jäkligt oskönt om jag inte tar på mig själv samtidigt.
Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex