• Apmor2

    Tråden för oss som gilla analsex

    vi kör samma ställningar som vi gör när vi har vaginal sex.. men mina favoriter är missionären och när jag rider.. mmm så himla skönt, nu använder vi inte ens glidmedel älskar när han tränger in, eftersom jag är så avslapnad så gör det ej ont ..

  • Apmor2
    Anonym skrev 2009-08-13 17:34:36 följande:
    Tror att har mycket med att man känner sig trygg med sin sexpartner när man ha analt. Roligt att höra att det fungera utan glidmedel för er.
    visst är det så tryggheten är det viktigaste!
  • Apmor2
    Anonym skrev 2009-08-14 19:40:20 följande:
    Tror ni att det är farligt att ha analsex 1gång/vecka. Har hört att 30dgr mellanrum är att rekommendera så att ringmuskeln inte blir förslapp.
    ingen fara, analsexa på!
  • Apmor2
    Anonym skrev 2009-08-14 19:47:50 följande:
    Ja tänkte det med, undra om man kan göra knipövningar för analen?? Hmm dax att fråga ut en kompis som är doktor...
    knipövningarna som man gör vanligtvis påverkar även den delen. känn efter ordentligt när du kniper
  • Apmor2
    Anonym skrev 2009-08-14 20:02:43 följande:
    Tyvärr så tror jag att i vårat samhäll så är ju analsex tabubelagt och då födder ju okunskapen eftersom man inte våga fråga om det .Men igår red jag killen och tror att det är den nya favvoställningen...
    mm rida o ha den i analen är en av mina favoriter oxå.. spana in rfsl:s hemsida dom har mkt info om analsex
  • Apmor2

    Anonym (nybliven fantast) skrev 2009-08-14 20:19:30 följande:


    Måste bara få göra ett inlägg i detta ämne..Har alltid varit starkt emot analsex, tyckt att det är äckligt och porrigt.Men nu blev det bara så att sambon (sen fem år tillbaka) och jag testade för första gången för ett tag sen och OJ vad skönt det var! Vi behövde inte ens använda glidmedel för jag var så upphetsad att det gick bra ändå. Fick orgasm nästan genast!!Så nu vill jag ju gärna ha det igen (och sambon med förstås) men jag slits ändå med dessa tankar att det är fel och lite äckligt så jag hoppas att de försvinner med tiden och att jag bara kan ge mig hän och njuta..
    hoppas dom tankarna försvinner för din skull oxå, för det kan inte vara fel och äckligt att njuta så mkt, eller?
  • Apmor2
    Anonym skrev 2009-08-14 20:49:17 följande:
    Anonym (svårt) skrev 2009-08-14 20:30:40 följande:
    Tror att ni har för lite glid eller kanske att du inte är riktig upphetsad då.
    om man trycker för fort krampar musklerna i o runt analen, man ska trycka i ca 15 sek så slapnar musklerna av och då kan man föra in kuken utan problem.
  • Apmor2

    Anonym (hygien ^^) skrev 2009-08-28 19:49:15 följande:


    ett tips till er som analsexar!tänk på att bakterierna där bak kan ställa till det ifall det kommer in i f*ttan.så när jag o min karl brukar sexa där bak, då innan han ska komma (vill inte att han sprutar in i analen) så drar han ut den, sen spottar jag/häller på lite olja på hans k*k, torkar "sexigt" av med papper/sängkläder innan han kommer in i f*ttan.vill ju inte skapa obalans eller nått sånt.kör på alla därute! ;)
    inte så bra tips, saliv o olja tar inte bort några basilusker. Om man vill ha den i fittan efter den vart i stjärten så ska han tvätta kuken ordentligt inte med saliv eller olja!
  • Apmor2
    Anonym skrev 2009-08-28 21:23:09 följande:
    För att inte behöva upprapa oss kanske vi skulle kunna skriva en tips-lista till alla vi som vi gilla analsex, så lägger jag upp det i det blå sen.Tips och tänka på inför analsex.* Ta god tid på er.* Använd rikligt med glidmedel ibörjan* Slappna avFortsätt gärna på listan.
    om man trycker in kuken för fort drar musklerna ihop sig och det gör ont man ska trycka försiktigt utan att penetrera i ca 15 sek innan man för in kuken..
  • Apmor2

    Anonym (Undrande) skrev 2009-08-28 21:41:06 följande:


    Har aldrig testat men har varit lite nyfiken ett tag o skulle gärna testa. Fundera dock på hur ni går till väga med det som kommer ut från det stället så att säga Använder ni laxermedel före o i så fall hur långt i förväg ? Eller kör ni bara på o i så fall är det inte ganska avtändande med lukten? Ursäkta för "skit" frågorna men det är ju kanske inte det första man frågar polarna om. hehe.
    har aldrig använt laxermedel för anal sex, har aldrig haft problem med avföring eller avföringslukt (det är inte så att det blir bajs fest vid a6, man märker knappt av avföringen), har väl hänt att han fått lite skit på kuken, men han har inga problem med det och han tvättar sig alltid när vi är klara oavsett, och så tvättar han sig om han vill ha en avsugning eller ta mig i fittan efter a6.
  • Apmor2

    Anonym (GLAD) skrev 2009-09-01 22:53:49 följande:


    Jag och min kille har provat analsex flera gånger, men jag har inte tyckt att det har varit speciellt skönt. Det har nästan bara gjort ont.. Tills för bara några dagr sedan då jag helt plötsligt kom på hur jag skulle "slappna av". Idag avancerade vi och provade lite olika ställningar: liggandes på mage med benen ihop/isär, doggy och missionären med benen brett isär och på hans axlar. Idag hade jag det SKÖNT! Det kändes som att han kom åt min G-punkt, men jag kom aldrig. Med lite övning kanske även det går! Nu till min fråga; Är det någon som har några konkreta tips som ni vet fungerar för att kunna få orgasm av a-sex utan stimulering på klittan?
    för mig handlar det inte om att göra ngt speciellt, själva a6 gör att man kommer pga all nervändar i analen..
  • Apmor2

    vid sprickor kan man smörja in med ngn kräm/salva eller dyl som innehåller e-vitamin , ex idomin

    e-vitamin hjälper till med läkningen

Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex