Inlägg från: Anonym (omvänd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (omvänd)

    Tråden för oss som gilla analsex

    En sak jag har märkt är att det blir lättare "uppmjukat" om man väl har kommit in i känslan.
    Alltså, från en gång till nästa.

    Jag har inte gillat analsex jämt och har väl haft det någon enstaka gång förr, men inte direkt tyckt att det var något att bli direkt salig över, men med min nuvarande partner är det skrämmande skönt.
    Vi behöver inget glid utöver det 'naturliga' och jag har också märkt att jag när jag blir upphetsad även blir 'upphetsad analt' och inte längre behöver dendär uppmjukningen med först ett och sedan två fingrar så muskeln slappnar av som var en skön del av förspelet tidigare.
    Inte för att det är mindre skönt nu, men det går att korta ner utan någon som helst risk för obehag.

  • Anonym (omvänd)

    Jag kan få orgasm analt.
    Men jag vet inte om det räknas då jag brukar få multipla orgasmer i almänhet.

    Överaktiva nervändar i underlivet kanske?

  • Anonym (omvänd)

    Anonym (?) skrev 2009-08-19 20:14:18 följande:


    kan man komma (få orgasm) genom analt-sex?? hmm hur går det till?
    Ja, det kan man.
    Det har att göra med hur nerverna är riggade och på samma sätt som att alla inte kan nå orgasm genom vaginal stimulans så kan alla inte nå orgasm analt.

    Klitoris är ju också egentligen större än man tror då 'knoppen' bara är en liten del av hela. Förutom toppen så går det ju liksom ut på sidorna om vaginan och för oss som kan nå orgasm även analt gissar jag att det når så pass långt bakåt att det blir stimulans för klitoris även därifrån.
    Eller om det nu bara är toppen som kallas klitoris och resten har ett annat namn...
  • Anonym (omvänd)

    Mina tips blir;

    Börja 'retas' med ett finger och öka till två-tre-fyra fingrar allt eftersom. Det märks när det är läge på hur 'mottaglig' mottagaren är. Antingen blir det bara ett finger eller två första gångerna eller så blir man redo för mer relativt snabbt, men poängen är att man ska få tid på sig att vänja sig vid känslan så man lättare kan slappna av när det blir "skarpt läge".

    Glidmedel är bra, men prat är enligt mig lite överreklamerat.
    Däremot bör man vara överens om att den som 'tar emot' säger ifrån om något känns fel, gör ont eller om h*n helt enkelt inte vill fortsätta längre och den 'givande' måste vara lyhörd för både verbalt och fysiskt som antyder att det inte är skönt.
    Analsex ska man ju helst ha med någon man känt ett tag och då bör man ju också ha lite koll på hur njutning vs. obehag visar sig.

    Detdär med att förbereda med laxermedel eller att spola tarmen innan tycker jag förtar lite av upphetsningen. Men det kan ju vara för att jag föredrar det spontant istället för 'förberett långt i förväg'.
    Det är liksom inte varje gång det blir analsex utan mer när vi båda känner för det och att krångla med att förbereda varje gång vi kanske skulle kunna tänkas ha sex skulle bli för omständigt.

  • Anonym (omvänd)

    A Andersson skrev 2009-09-11 16:15:16 följande:


    at inte använda glidmedel är ju oxå otroligt dumt eftersom analen inte producerar eget sekret som slidan gör.
    Analsex är ju inget man börjar med utan brukar snarare följa efter att man haft vaginalt sex och det därmed kommit lite 'glid på maskineriet' redan. Och är ringmuskeln avslappnad och 'låter det ske' istället för att hålla emot så finns det ju inget som kan gå sönder heller.

    Skador uppstår om ringmuskeln inte är medgörlig eller om det är för torrt.
    Slappnar man av och njuter av det som händer samt har lite naturligt glid från 'andra hål(l)' så klarar man sig utan extra glidmedel.
    Och vaselin kanske inte är det bästa alternativet för alla vad gäller glid, men det funkar uppenbarligen för en del.

    Fast glidmedel är naturligtvis att rekommendera för nybörjare och nyfikna.
    Man måste ta det försiktigt i början och verkligen verkligen Vilja (som mottagare) för att det överhuvudtaget ska ha en möjlighet att kännas bra.

    Kan tillägga att jag inte heller har några men av att ha analsex utan en tub glidmedel till hands varje gång det skett. Det har räckt bra med det 'naturliga glidet' som finns till hands, och ringmuskeln är inte så svårövertalad att spela med när det blir dags - plus att min partner inte pressar på om det inte är 'öppet' s.a.s.
Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex