• Bjidi

    Tråden för oss som gilla analsex

    Min förra tjej älskade analsex, hon tyckte om det mer än vaginalt sex och fick skönare och intensivare orgasmer där.

    Från början var hon helt ointresserad av analsex och jag respekterade det fullständigt, jag har sex med min tjej för hennes njutning och vill inte göra någonting hon inte tycker om. Däremot tyckte hon om att få rimmjobs (att få röven slickad) och när hon kände sig trygg med mig så ville hon prova, jag var tveksam därför att hon berättat hur hon upplevt det tidigare då det vart på killarnas initiativ och önskemål. Men vi provade och hon älskade det, även om det var trångt och vi fick ta det mycket långsamt och försiktigt. Då ville hon bara ha den där inne och själv styra små små gnuggningar.

    När vi hade haft analsex ett par veckor så gick det mycket enklare. Det gick bara att köra in den där utan glidmedel och då var det inte snack om att hon ville gnugga lite försiktigt själv utan det skulle vara hårt och snabbt för att vara skönast. Riktig hårdporr style...

    Den tjejen förvånade mig mycket i hur hon gick från att vara helt ointresserad av analsex till att vilja ha det hela tiden, dessutom att det skulle vara hårt och snabbt...

    Det fortsatte med att hon började fantisera om en DP och tillsist fick hon sin fantasi uppfylld, bland det häftigaste jag gjort i sängen och hon kom så snart vi båda hade kommit in i henne.

    Jag är fortfarande bara intresserad av analsex om min tjej tycker om det, men visst hoppas jag att nästa tjej gillar det lika mycket som min förra för det är riktigt nasty, porrigt och jävligt kul :)

Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex