Inlägg från: Anonym (Kille 34) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kille 34)

    Tråden för oss som gilla analsex

    Har analsex någon gång i månaden men både jag och tjejen har sagt att vi bör ha det mer ofta. Hon kommer ofta när vi har analsex och ibland enbart via penetration. Det har aldrig hänt när vi har vaginalt sex, att hon kommer enbart av penetration dvs.

    Jag känner dock att det krävs lite mera för att kunna komma in i henne. Vi använder glid och fingrar till att börja med men det känns ändå som jag är för kort ( kuken alltså trots 18cm) eller att vinkeln blir fel. Vad har ni för tips på hur själva inträngandet ska ske? Ska hon göra något speciellt? Kan jag göra något? Ibland drar vi oss för att det har hänt att vi inte lyckas genomföra ett samlag även om vi båda vill. Jag spänner mig och får någon form av prestationsångest och slaknar lite och då blir det svårt att genomföra ett samlag.

    Tips mottages tacksamt. :)

  • Anonym (Kille 34)
    Anonym (går nte) skrev 2017-08-22 23:41:54 följande:

    Provat några gånger men tröttnar när kuken inte glider in trots massor av glid 


    Ännu mera uppvärmning med fingrar behövs hör jag. När fingrarna (2-3st) glider lätt in och ut kan man ta till kuken. Tjejen kan även "öva" på att ta emot något där bak så hon vet hur det känns när något spänner mot rumpan. Testa med dildo, morot, dildo så du får "rätt" känsla och kan slappna av ordentligt.
  • Anonym (Kille 34)

    Igår hade jag analsex med tjejen. Vi brukar ha det kanske en gång i månaden/varannan månad. Bi börjar alltid med massa glid och jag fingrar henne. Först väldigt lugnt, jag brukar lägga ett finger med ett lätt tryck mot hennes öppning och då känner man när hon slappnar av. Då kan man gå in en bit men fortfarande väldigt lugnt. Efter ett tag kan man pulla henne i rumpan med ett eller två fingrar men vid detta laget är hon både våt och kåt.

    När vi känner att hon är bekväm med fingrarna så byter vi attribut(Kuk).

    Vi brukar som oftast börja med att hon ligger på rygg och har benen på mina axlar, hon är ganska liten och vig så igår tryckte jag benen över hennes huvud när jag knullade henne. När vi har anslaex smeker hon ofta klittan samtidigt och igår kom hon på typ 2 minuter. När vi har analsex kommer hon ofta snabbt och hårt. Hon är ofta snabbare än mig. Senaste året har jag bara kommit en gång i hennes rumpa för övriga gånger har hon kommit först och då får jag dra mig ur. Inte att det gör något eftersom det är lika härligt att se henne komma som hon gör.

    Som sagt, låt det ta tid och njut av det båda två. Varför inte bara köra med fingrar första gångerna?

  • Anonym (Kille 34)
    Anonym (Analsex-n00b ^^) skrev 2021-06-01 09:39:39 följande:

    Vi har varit inne på analsx lite nu och då men mest med fingrar och leksaker. I helgen sa jag till min man att nu vill jag verkligen testa, all the way med din kuk.

    Så igår band han mig (vi gillar även bondage) och lade mig på rygg och pallade upp mig på kuddar och sedan började han stimulera båda hålen samt klitoris. Mycket glidmedel och sedan började han sakta, sakta att föra in kuken där bak. Först gjorde det lite ont för jag spände mig en del men sedan kom han successivt in (hela kuken och han är ganska stor - imponerad av mig själv faktiskt ^^). Han forstsatte smeka klitoris och börja jucka försiktigt. Snart stönade jag högt av välbehag och han juckade snabbare och snabbare. 

    Det var en väldigt skön orgasm och upplevelse i allmänhet och jag kommer definitivt har analsex fler gånger ^^.


    Minns första gången för mig och min tjej med, hon kom i en orgasm väldigt snabbt och innan jag kom. Vet inte om hon tyckte det var lite förbjudet och att detta förhöjde känslan till max för henne. Numera tar det längre tid och ibland kommer jag innan henne med. Men just känslan när hon kom av enbart penetration, hon kommer inte vaginalt på det sättet ens.
Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex