• Anonym

    Tråden för oss som gilla analsex

    För en vecka sen hade jag analsex för andra gången , första gången var ett misslyckande eftersom vi skulle testa det och hade ingen glidmedel.

    Men i torsdags trodde jag att jag skulle tappa andan och började gråta så jäkla skönt var det.

    Tänkte att tråden skulle vara bra för oss som gillar det och har frågor om det.

    Jag själv undra bla vilka ställningar kör ni med vid analsex? Och hur ofta??

    Ni som tycker att analsex är äckligt och onaturligt , spara eran kommentarer och öppna en "Gilla inte analsex" tråd.

  • Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex
  • Anonym

    Vill så gärna men det gör ont. Har kommit på att jag är irriterad i huden runt om så när jag kommer tillrätta med det så kanske det går bättre med.

  • Anonym (GLAD)

    Jag och min kille har provat analsex flera gånger, men jag har inte tyckt att det har varit speciellt skönt. Det har nästan bara gjort ont.. Tills för bara några dagr sedan då jag helt plötsligt kom på hur jag skulle "slappna av". Idag avancerade vi och provade lite olika ställningar: liggandes på mage med benen ihop/isär, doggy och missionären med benen brett isär och på hans axlar. Idag hade jag det SKÖNT! Det kändes som att han kom åt min G-punkt, men jag kom aldrig. Med lite övning kanske även det går!
    Nu till min fråga; Är det någon som har några konkreta tips som ni vet fungerar för att kunna få orgasm av a-sex utan stimulering på klittan?

  • Apmor2

    Anonym (GLAD) skrev 2009-09-01 22:53:49 följande:


    Jag och min kille har provat analsex flera gånger, men jag har inte tyckt att det har varit speciellt skönt. Det har nästan bara gjort ont.. Tills för bara några dagr sedan då jag helt plötsligt kom på hur jag skulle "slappna av". Idag avancerade vi och provade lite olika ställningar: liggandes på mage med benen ihop/isär, doggy och missionären med benen brett isär och på hans axlar. Idag hade jag det SKÖNT! Det kändes som att han kom åt min G-punkt, men jag kom aldrig. Med lite övning kanske även det går! Nu till min fråga; Är det någon som har några konkreta tips som ni vet fungerar för att kunna få orgasm av a-sex utan stimulering på klittan?
    för mig handlar det inte om att göra ngt speciellt, själva a6 gör att man kommer pga all nervändar i analen..
  • Anonym (Nej tack!)

    Hoppsan! *vänder i dörren och funderar över varför de som inte gillar analsex inte får ha sina trådar ifred för dem som gillar det*

  • Anonym

    Det där lät mysigt. Ska lätt provas på:D

    Anonym (Massören) skrev 2009-08-29 22:59:56 följande:


    Jag brukar massera min tjej en lång stund, (var och varannan dag). När jag gör det på hennes rygg sitter jag oftast naken knästående över hennes ben (hon ligger alltså på mage). Ibland kan jag bli rätt upphetsad av att min kuk gnids mot hennes stjärt, Då kan jag låta min kuk glida fram och tillbaka i hennes stjärtskåra. Efter ett tag kanske jag placerar mitt ollon mer "rätt på" mot hennes anus. Sakta, utan att sluta massera hennes stjärthalvor och rygg, nacke, axlar och sidor kan jag låta kuken glida in (jag har då först smörjt in den och hennes stjärt med olja). Sen kan hon jucka lite samtidigt som jag masserar och därmed juckar lätt från mitt håll. Jag glider nästan omärkligt in i hennes bakfitta, men låter henne bestämma takten helt, varje gång. Det går i långsam takt och behöver inte leda till "riktigt sex" varje gång. Vi tar det lugnt, och det är enormt upphetsande att uppleva det långsamma inträngandet i hennes stjärt.Försöker jag pressa på kan det ofta krampa för henne och ge enorm smärta. Men görs det rätt kan jag komma in helt efter ett tag och knulla henne minst lika hårt som i fittan. Samtidigt smeker jag hennes klitta med min högra hand och hon brukar komma väldigt kraftigt. Tyvärr är hon inte så förtjust i att jag sprutar i hennes stjärthål, utan hon kommer först, sen drar jag mig försiktigt ut och lägger mig bredvid henne. Så smeker och nyper hon mig samtidigt som jag runkar min kuk till sprut. Så gör vi.
  • drift

    Analsex är super, finns inte mycket som är bättre än att komma i sin tjej vid analsex.

  • Anonym

    Vill hem och börja med analsex. Tyvärr dröjer det några veckor innan jag får träffa karn min igen...

  • Anonym (Mee like)

    Anonym (GLAD) skrev 2009-09-01 22:53:49 följande:


    Jag och min kille har provat analsex flera gånger, men jag har inte tyckt att det har varit speciellt skönt. Det har nästan bara gjort ont.. Tills för bara några dagr sedan då jag helt plötsligt kom på hur jag skulle "slappna av". Idag avancerade vi och provade lite olika ställningar: liggandes på mage med benen ihop/isär, doggy och missionären med benen brett isär och på hans axlar. Idag hade jag det SKÖNT! Det kändes som att han kom åt min G-punkt, men jag kom aldrig. Med lite övning kanske även det går!Nu till min fråga; Är det någon som har några konkreta tips som ni vet fungerar för att kunna få orgasm av a-sex utan stimulering på klittan?
    Prova att rida din kille.Jag får lättast orgasm när jag rider honom...
  • Anonym (Ja, tack!)

    Anonym (Mee like) skrev 2009-09-04 22:48:00 följande:


    Anonym (GLAD) skrev 2009-09-01 22:53:49 följande:
    Prova att rida din kille.Jag får lättast orgasm när jag rider honom...
    samma här!
  • Anonym (mamma)

    Hoppar med här...Finns nästan inget skönare än A6...Jobbigt nu när jag är singel...Har provat med ett one night stand men det var ingen höjdare...Lättare med en partner...Men jag ska hitta mig en KK som jag kan "lära" upp i A6ets konst....

Svar på tråden Tråden för oss som gilla analsex