Inlägg från: hanzi |Visa alla inlägg
  • hanzi

    Vansinnes kosningar (hund)

    Jag köpte en rottweiler/alaskan huskey/collie och det var nog det värsta jag har gjort. Hon har bitit mina katter i halsen och nacken, håller kvar bettet hårt trots att jag försöker ta bort henne. Hon attackerar dörrar hemma på nätterna och börjar bli aggressiv mot mig också. 

    Förstår inte hur man kan blanda dessa olika raser, med så olika vilja och envishet!

     

  • hanzi
    dezibel skrev 2012-01-02 18:41:59 följande:
    Vad aktiverar du hunden med? Drag, vallning,bruks?
    Har inte tillgång till bruks och vallning, men har aktiverat henne med mycket spårning och det gillade hon verkligen och var duktig på det. 
    puss skrev 2012-01-02 18:46:02 följande:
    katter och dörrar?
     Yes, katter och dörrar. Främst på nätterna! 
    MammaTillDomFinaste skrev 2012-01-02 19:48:40 följande:
    känns inte som någon trevlig individ. vad gör du åt detta beteende? aggressiv mot dej tillåmed?
    Ja jag försökte stimulera henne så mycket jag kunde, inte bara med motion utan även psykisk träning. Men hon fick liksom aldrig nog, blev aldrig tillfredsställd. Kontaktade uppfödarna och de var och hämtade henne, det gick liksom inte mer. FÖrsökte hitta ett annat hem till henne, där hon kunde få mer utrymme, t.ex. hos någon som bor på en gård, men jag kunde inte vänta längre med tanke på att jag knappt vågade lämna mina katter utom synhåll. Tror det var bästa lösningen för både mig , katterna och hunden. Mycket bättre än avlivning!
     
  • hanzi

    såg en annons på blocket häromdan där det hade skett en tjuvparning och resulterade i en helt galen blanding; bland ANNAT schi tzu, papillon och amstaff :S :O

Svar på tråden Vansinnes kosningar (hund)