Inlägg från: Trolltrio |Visa alla inlägg
  • Trolltrio

    Februaritvillingar 2008

    jag hittade hit!
    ska bada mina lortungar som ätit soppa själva nu. Det blev aningen kladdigt...

  • Trolltrio

    Tusan, skrev ett inlägg som jag lyckades slarva bort. Nytt försök!

    Vikkan: Härligt att det går bra för Elias. Rätt skönt att bara ha en med sig kan jag tro, lättare för fröknarna att lära känna en o en.

    Ni som har lika barn, har ni problem med att de ej kan skilja dem åt? Här måste jag redogöra varje dag för vem som har vad på sig, o ändå blir det fel. Då är ändå mina inte särskilt lika, så jag undrar hur dte går för tex 2wins, dinna killar är ju superlika! Jag funderar på nån slags namnskylt... Inte så kul att få rapporten att "en av dem klättrade upp där och där" Jag vill ju veta VEM!

    Nu har första förkylningne så sakta börjat här. Vi öser på med pulmicortinhalationer och hoppas på att slippa astmabesvär denna gång.

  • Trolltrio

    Nu harjag lämnat mina troll på dagis! Ska hämta efter vilan vid 14. De var lite ledsna vid lämning, men det gick över innan jag kommit ur kapprummet.

    Mina ska sova i vagnen ute är tanken. Jag hoppas att dte kan vara bra för att minska sjukdomsrisken en aning. Premiärsovning idag, får se hur dte går!

    Säger som de andra- klart du ska hämta dem efter sovningen saxi! Då blir hämtningen mer positiv när de är pigga och glada.

  • Trolltrio

    Här går det mindre bra. Lämnade just två gråtande grabbar på dagis. Hu vad hemskt det känns! Fast jag vet ju att de blir glada bara jag är borta, gråten hade tystnat innan jag tagit på mig skorna, men ändå.

    Sista inskolningsdagen här. På måndag börjar allvaret!

  • Trolltrio
    Esmeraldah skrev 2009-08-21 13:27:49 följande:
    ...som det känns nu blir det helt klart idag...
    spännande! Lycka till!
  • Trolltrio

    2wins: blir nog samma här, börjar mitt jobb med vabb! Eller nej, jag SKA jobba, sambon får vabba. Min ahar efter en veckas snorande fått feber nu stackarna. Eller nej, det är bara Ville som har feber, viktor har "bara" astma

  • Trolltrio
    Esmeraldah skrev 2009-08-22 20:05:11 följande:
    Jodå, nog blev det barnafödsel, allt! Ser att jag skrev sista inlägget 13.27. Simon föddes 15.41! Här tar vi inte upp plats på förlossningen i onödan, inte! Kom in dit vid 14.30. Alltså 1 timma och tio minuter innan han föddes. Från 5 till 10 cm öppen tog 30 min ! Och fyjävlarihelvete (ursäkta) vad ont det gjorde. Lustgasen var ett skämt. Jag skrek som en tokdåre och trodde inte att jag skulle få ut honom. Men det lyckades tydligen! 3425g. Tyvärr fick vi inte åka hem efter sex timmar, eftersom barnläkaren inte hade tid att komma så sent på kvällen . Alltså blev vi uppkörda till BB. På nattkröken fick sambon åka hem, eftersom det var överfullt och de behövde platser. Så jag fick dela rum halva natten och idag som blev ett evigt väntande på den där barnläkaren. Men nu är vi äntligen hemma (vantrivs på sjukhus)! Amningsmaraton har inletts . Tjejerna hade haft fullt charmpåslag och varit SÅÅ trevliga med mormor!
    Stort grattis till lilla Simon!
  • Trolltrio

    Här blir dte vab i minst en vecka, troligen två. Liten William har fått salmonella! 8veckors diarré, blod i avföringen, dåliga prover allmänt visade på salmonella tillsist! Nu blir det karantän och antibiotika, samt kontrollodling på hela familjen. Hu.

  • Trolltrio
    2wins skrev 2009-08-25 07:01:02 följande:
    Hoppsan: Neej! Stackars liten! Har han alltså haft diarré så länge, eller är det vad ni har att vänta er? Det måste ju vara jättesvårt att inte riskera att resten av familjen blir smittad eller? Krya på sig!!
    Han har haft diarré i mer än 8veckor nu, så han är lite medtagen vid detta laget. Vi har tagit prover i omgångar, men doktorn har bara sagt att det går över, att dte var "normal" lös mage på barn osv.

    Efter två dagars blodbajsande och svart gelé åkte jag till akuten med honom. Då hittades salmonella! Nu blir det antibiotika samt kontroll av oss vuxna, de små slippe rundan,. varför vet jag inte. Men det är väldigt liten risk tydligen att smitta människa till människa, det går oftast via mat.

    Var William fått dte ifrån vet vi dock inte. Det förblir en olöst gåta.

    Har inte riktigt orkat läsa vad ni skrivit, varit lite off efter alla turer med W. Pratades om glutenintolerans, chrons eller ulcerös kolit bla. Var riktigt jobbigt innan de hittade rätt diagnos!
Svar på tråden Februaritvillingar 2008