Inlägg från: mollaMalina |Visa alla inlägg
  • mollaMalina

    Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6

    Hej på er alla! Jag har varit dålig på att vara här inne, jag har haft mycket att tänka på och snart är Edvin ett HELT år! Och snart är det 2 år sedan lea blev till. 10 dec fick vi reda på att jg var gravid.....sjukt vad tiden går fort.
    Jag är här inne och läser om er ibland, men finner inga ord för att skriva....
    Låten som finns i Lea´s minnesvideo kom upp häromdagen och jag förmådde mig inte ens att lyssna. MEN nu för första gången känner jag äntligen att jag är redo att prata med någon psykolog/kurator....
    Det har börjat bli jobbigt nu...särskilt när jag ser mitt gudbarn fanny växa med stormsteg...hon är ju född på leas BF datum!

    Jag har varit i minneslunden nu för första gången på evigheter, jag johan och edvin. Vi grät och edvin tittade stort och undrande. Han förstod ju inte alls varför vi helt plötsligt blev tysta och ledsna. Kändes nästan dumt att ta honom dit och gråta över lea, för han hade ju inte funnits om hon hade gjort det. Märkliga, förvirrande känslor. Men efteråt var de skönt och jag kunde pusta ut och mitt dåliga samveta lättade lite grann.....
    tänk att det snart är 2 år...

    Jag tänker iaf på er allihop väldigt ofta och är så glad över alla ni som fått positiva svaroch snart väntar en bebis eller redan fått.
    Till er andra håller jag tummarna stenhårt!!!!!!! Jag önskar er all lycka i världen

    Många kramar Malin (Leas mamma)

  • mollaMalina

    Jag har äntligen gjort en tatuering till minne av lea och en till edvin. Båda sitter som fjärilar på min skuldra men leas är rosa med stjärnor runt om! Kändes skönt att änligen ha gjort den!

  • mollaMalina
    sörjer skrev 2009-11-16 10:21:45 följande:
    Jättefina var de, Malin! Tänk att Edvin redan kan gå! Vad tiden går snabbt.Hoppas alla i tråden mår bra! Jag har första föräldralediga dagen idag. Har målat spjälsängen svart och silver i helgen.
    Jag är grymt nöjd! Ja tiden går fööör snabbt! Idag har vi vaccinerat oss, jag edvin och johan! Vi funderar på att skaffa en liten till snart, är så bebissugen så jag kan dö men helst vill jag vänta lite till samtidigt som jag vill ha de rätt tätt mellan mina små!

    Oh hur känns det? snart är han här jenny, din 09:a som vi längtat efter :D
Svar på tråden Vi som förlorat våra älskade små i acrani/rmb del 6