• Ramses

    30+ i Göteborg som väntar syskon i jan-feb

    Hej!

    Här har du ytterligre mamma som är 30+ och väntar syskon i februari. 39år och har en dotter som blir 4 år i höst. Vi bor lite söder om Gbg.

  • Ramses

    Kul att vi blivit fler i tråden.

    Även jag mår bättre än vad jag gjorde under semestern. Då var det inte roligt för någon i familjen. Gick runt och var trött, anti allt, inte sugen på någon mat osv. Som tur var har jag inte mått illa.

    Nu är det mest bara lite kvällströtthet. Somnar i soffan eller när jag läser för dottern, suck. Vi gjorde också kub och nu väntar vi på RUL. Visst har man sämre koll i vilken vecka man är i denna graviditeten än i förra.

  • Ramses
    Lade till mig på listan. Har idag blivit sjukskriven 25% pga tidiga sammandragningar. Jag är inte sjuk så det känns helt tokigt at gåhem två timmar tidigare från jobbet.Ska verkligen VILA så det inte blir mer sammandragningar.


    BF
     6 feb Femman, 35 år, Hisingen/Kärrdalen, blivande storebror blir ca 4,5 i feb
    BF 10 feb, Ellabus, 30 år, V.Frölunda, blivande storebror 2 år i nov.
    BF 14 feb, Ramses, 39 år, Onsala, Amanda 4 år i nov
    BF 21 feb, Fossing, 30år, Hisings Kärra, Thea 3år
  • Ramses

    Tack för omtanken både Ellabus och femman. Jag håller på med scrapbooking och tänkte passa på att få lite gjort när jag är ensam hemma, jippie: Den extra tiden kommer att bli guld värd. Skall verkligen försöka att inte städa, sätta på en tvättmaskin osv.

    Ellabus: Lycka till på intervjun. Inom vilken branch söker du jobb?

  • Ramses

    Femman, blev det några fynd på Gekås? Själv skall jag ev dit på fredag.


    Även vi står utan vagn. Det har varit lite svårt att få till ett syskon så vi sålde förra vagnen för ett tag sedan. Sålde även massor med babkläder och annat smått och gott i våras. Det kanske var det som gjorde susen. En månad senare var jag gravid...
     Det är svårare att välja vagn denna gången för nu vet man mer vad man vill ha och inte vill ha. Just nu lutar det åt att det blir en Emmaljunga Nitro City med mjuklift.
  • Ramses

    Hjälp är ni så små och fina fortfarande att ni kommer i vanliga jeans...  Jag har en vanlig jeanskjol som hade blivit för stor som jag fortfarande kan ha. Alla andra nederdelar är mammakläder. Förutom mina golfbyxor... Speklade 18 hål i söndags med gylfen uppe till hälften, suck. Jag var liten och fin förra gången men denna gången har magen kommit direkt. Har kvar mammakläder från förra gången och har också fått låna av en väninna. Visst är det svårt att hitta bra kläder i butikerna. Vi får inte ha kläder av blått jeantyg på jobbet, suck. Skall höra med chefen om jag kan få dispens.

    Femman: även jag har massor med sammandragningar. Är som sagt var sjukskriven 25% för detta.

  • Ramses
    femman skrev 2009-09-15 17:01:19 följande:
     Såg en jättefin klänning från mammalicious om man nu ska gå på fin fest. Tyvärr känns det onödigt att köpa en sån eftersom jag inte har någon fin fest framför mig Skulle vara om man hade den på sig under förlossningen då för då är det ju en fest
    Gillar din tanke med klänningen på under förlossningen. Kanske blir en ny trend.

  • Ramses

    Sitter här på söndagkvällen och skrattar åt de bilder som kommer upp för mitt inre när jag ser oss festsminkade iklädda superfina klänningarna födandes barn i februati. Vi får inte glömma att ta några fina högklackade skor till allt det andra fina...


    Make-upkurs, avis.Jag skulle också behöva lite nytänkande. Kör på i samma gamla invanda mönster.
    Imorgon ska vi på RUL. Känns lite pirrigt och nervöst.Försöker intala mig att allt kommer att se bra ut. Mest för att lugna mig själv lite tror jag. Nu är det bastu och hemmaspa som gäller.
  • Ramses
    BF 18 Jan, 31 år, Mölndal, Albin blir 3½ i feb
    BF 6 feb Femman, 35 år, Hisingen/Kärrdalen, blivande storebror blir ca 4,5 i feb
    BF 10 feb, Ellabus, 30 år, V.Frölunda, blivande storebror 2 år i nov.
    BF 14 feb, Ramses, 39 år, Onsala, Amanda 4 år i nov
    BF 21 feb, Fossing, 30år, Hisings Kärra, Thea 3år

    Bifogar vad jag tror är senaste listan over BF mm. Vi var som sagt var på RUL igår och allt såg jättebra ut. BM kunde se könet men hon sa inget till oss... Det blir spännande att se vad det blir. Vi fick ingen justering av BF utan det är fortfarande Alla hjärtans dag som gäller{#lang_emotions_heart}

    Hoppas ni andra har det bra!
Svar på tråden 30+ i Göteborg som väntar syskon i jan-feb