• femman

    30+ i Göteborg som väntar syskon i jan-feb

    Några GBG-mammor som vill följas åt???

    35 år med son på 4 med bf 6 feb

  • Svar på tråden 30+ i Göteborg som väntar syskon i jan-feb
  • Fossing

    När vi ändå talar om smink, har den senaste tiden haft Mary Kays foundation men har nu ingen kontakt med någon säljare och behöver snart ngt nytt. Någon som har ngt superbra tips??

    Ramses - grattis till fint RUL!


    ~Thea 0609 ~ *Love 0904* ~
  • Linnie78

    Var bara tvungen att lägga till namnet då det hade fallit bort..

    BF 18 Jan Linnie78, 31 år, Mölndal, Albin blir 3½ i feb
    BF 6 feb Femman, 35 år, Hisingen/Kärrdalen, blivande storebror blir ca 4,5 i feb
    BF 10 feb, Ellabus, 30 år, V.Frölunda, blivande storebror 2 år i nov.
    BF 14 feb, Ramses, 39 år, Onsala, Amanda 4 år i nov
    BF 21 feb, Fossing, 30år, Hisings Kärra, Thea 3år

  • Ramses
    Fossing skrev 2009-09-22 13:43:13 följande:
    När vi ändå talar om smink, har den senaste tiden haft Mary Kays foundation men har nu ingen kontakt med någon säljare och behöver snart ngt nytt. Någon som har ngt superbra tips??
    Jag använder ID's foundation, mineral amek-up. Är helnöjd. Vet inte om du ville ha tips på ny Mary Kaykontakt eller tips på nu foundation.
  • Ellabus

    Ramses - grattis, vad skönt att allt såg bra ut!

    Fossing - jag använder också ID och är nöjd, jag får lätt orenheter i ansiktet med fel foundation, men jag har inte märkt av något sådant med ID. På makeupkursen köpte jag The Studios nya foundation, ett nytt märke tydligen, är väldigt nöjd så här långt men har ju inte använt den så mycket ännu...

    Idag har lille sonen opererats på morgonen, han fick rör i öronen. Han har haft 10 öroninflammationer sedan i februari, så det var oundvikligt... Allt gick bra, men fy, vad jobbigt det var att lämna honom nedsövd och helt slapp på operationsbordet. Nu blir han bortskämd med nya leksaker och betydligt mer onyttigheter än vad han brukar få äta :)...

  • femman

    Vad skönt att allt såg bra ut på RUL Ramses

    Känner att jag längtar mer denna grav efter att pyret ska titta ut. Förra grav var jag mer förväntansskull på vad som komma skulle men nu vet jag ju vilken underbar tid jag har framför mig.

    Dessutom är jag nog en gravidmänniska för jag njuter av varje sekund och innbillar mig redan att maken vill ha en trea sen med

    Dock känner jag att magen drar ihop sig mycket när jag gör sånt som den inte tycker om så jag får nog lugna ner mig lite.

    Ellabus: Jobbigt med operation för lille sonen men nu blir det ju bara bättre!

  • Ellabus

    Ja, jag hoppas att han ska slippa äta antibiotika varannan vecka nu i alla fall. Dessutom hör han mycket bättre nu enligt läkaren, och det är ju jättebra. Vi hade hoppats att han skulle sänka rösten lite pga det, och inte ge upp så många illtjut, men det verkar inte som om det fungerar så :).

    Jag tror också att jag ser fram emot att bebisen ska komma ut på ett annat sätt än sist. På något sätt ser jag även fram emot förlossningen, hur jobbigt det än var så var det ändå en rejäl utmaning som det är rätt så häftigt att ha fixat. Min gick å andra sidan rätt så bra, så jag förstår om man kan uppleva det annorlunda.

    Jag var på en intervju till idag, hoppas, hoppas, hoppas!

  • Ramses

    Ellabus: skönt att operationen är avklarad och att sonen mår bra. Ev kanske hans röstnivå anpassas efterhand när han märker att han själv hör bättre...

    Visst är det mysigt att vara gravid! Jag kommer ihåg att just dessa mittenveckor var så underbara även förra gången. Inte trött, mår utmärkt, inte ont, inte stor osv. Vi får passa på att njuta och känna oss vackra och kvinnliga.

    Jag märker att jag dock inte alls har samma fokus på bebisen där inne som vid förra graviditeten. Helt förklarligt då man gått igenom detta tidigare och allt inte är nytt och spännande på samma sätt som det var första gången. Nu längtar jag efter att få se vad det är för en individ där inne. Kille/tjej, ljus/mörk, blyg/kavat, lugn/livlig osv, osv. vi har böjrat prata namn och det är mycket svårare denna gången. Det tror jag beror på att vi denna gången har storasysters namn som skall passa till det nya syskonets namn men också på att nu känner vi så oerhört många fler barn än vad vi gjorde när vi väntade dottern. Nu är många fina namn redan upptagna så att säga. Har ni börjat med namnfrågan ännu?

  • femman

    Har funderat en del på namn och som vanligt är det mest på tjejlistan fast jag är stensäker på att det är en pojk till som kommer ut

    Nu har vi bara 2 namn på killistan medans vi har 5-7 st till tjejer!

    Såg förresten till min glädje att Vero Moda ska öppna i nordstan igen och därmed lite mamalicious att titta på

    Vad jobbar ni med förresten? Jag jobbar inom förskolan med barn 1-6 år. Kul som oftast men väldigt tålamodsprövande. Har ju jobbat i snart 12-13 år så ibland tänker jag att det kanske är dags att skola om sig men vi får se!

    Snart helg igen! Skönt att veckorna går.

    Hur länge tänker ni jobba?? Nu vet man ju inte hur mycket man orkar(förra grav jobbade jag ända in i mål nästan) men tänkte nog gå ner till 80% i dec och sen halvtid in bit in i januari och ca 2 veckor ledigt innan pyret tittar ut. Man vet ju aldrig när han/hon behagar att titta ut

  • Ellabus

    Vi, eller mest jag kanske, har börjat fundera på namn, men utan någon större framgång. Jag lånade en bok som heter "Förnamnsboken" av en kompis, den innehåller Sveriges 10 000 vanligaste förnamn bland annat. Boken är visserligen några år gammal, men det finns ju en hel del att välja på ändå :). Jag gör det tråkiga jobbet med att läsa igenom den och min sambo har hittills ratat alla namn jag har föreslagit. Snart får han läsa istället :). När man väl har kommit fram till förnamnet är det ju det här med att välja eventuella ytterligare namn också...

    Jag är jurist, och fick faktiskt jobb idag :). Så otroligt glad, det var lite i sista minuten om jag ska hinna jobba alls innan bebisen kommer. Det är ett vik som handläggare fram till årsskiftet, helt perfekt alltså :). Därefter tar jag nog ut föräldraledighet fram till bf i februari. Jobbet är ju inte så fysiskt, så jag tror absolut inte att jag ska ha några problem med att jobba heltid fram till årsskiftet.

    Förskollärare ska väl vara ett framtidsyrke har jag för mig att jag läste i aftonbladet idag :). Det verkar vara ett väldigt givande jobb, men jag förstår att det kan pröva tålamodet. Tycker att min lille son lyckas rätt så bra med att driva mig till vansinne ibland, och han är bara en :), så jag beundrar verkligen hur ni lyckas hålla ordning på alla barn.

  • Ramses

    Ellabus: GRATTIS till jobbet!!!!!!!!! Superkul att det gick vägen på dina intervjuer.


    Själv jobbar jag på en av de stora bankerna. Arbeter egentligen heltid men har som sagt var blivit sjukskriven 25%. Tror att jag kommer att jobba3 veckor i januari eller hela månaden. Får se lite hur jag mår runt årsskiftet. Förra gången gickvattnet på BF och hon föddes två daar senare. Hade då hunnit vara hemma i ca 3 veckor.
    Vad skulle ni säga om att träffas över en fika inne i stan någon kväll?
Svar på tråden 30+ i Göteborg som väntar syskon i jan-feb