Inlägg från: Vårhumlan83 |Visa alla inlägg
  • Vårhumlan83

    Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010

    Hej,

    Finns det några Huddingebor här som liksom jag väntar smått nu till i vår? Vore jätte kul att följas åt. Själv har jag BF den 2 mars och har en dotter på 2 år.

    Kram

  • Svar på tråden Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010
  • Vårhumlan83

    Vad roligt! Då har vi BF väldigt nära! Jag känner inga sparka än dock, trodde jag kände en för två veckor sen men var nog bara tarmarna för vart lugnt sen dess. Hoppas det rör på sig snart!

  • Vårhumlan83

    Bor ni centralt i Huddinge förresten? Det är ju en stor kommun :)
    Vi bor i närheten av kvarnbergsplan om du känner till det?

  • Vårhumlan83

    Ja precis. Jag har mått rätt dåligt, precis som med först graviditeten då jag kräktes konstant till vecka 24. Den här gången har jag fått tabletter mot kräkningarna så är lite bättre o piggare men kräks ca 1-2 ggr per dag ändå. Kan dock jobba 100% så det är skönt. Är ocksp trött o anfådd i kroppen :) Jobbar du?

  • Vårhumlan83

    Ja FK är ju inte att leka med, men när du har ett sånt jobb så borde det ju inte vara några problem. Själv jobbar jag med ekonomi och sitter ner hela dagarna så funkar bra än så länge!

  • Vårhumlan83

    Jag är typ också jätte less på att vara gravid... :) Men mår lite bättre för var dag sm går, kräktes inte på dagar o trodde det var över, men icke! Kräkts i måndags o tisdags o imorse.. Suck! Känner mig tung o i kroppen o känner att jag måste komma igång med träningen igen! ska ta fram mina yoga papper som jag gick på sist o börja köra lite varje kväll hemma. Skönt att du kan vara fortsatt sjukskriven!

  • Vårhumlan83

    Japp gick på yoga på söder, var jätte skönt. tänkte faktiskt inte gå den här gången utan köra själv hemma. Men kan starkt rekommendera det! Vattengympa kan jag tyvärr inte göra då jag har problem med urinvägsinfektioner :( Annars hade jag gärna hänkat. Har hört att Vattenhuset ska ha varmpool med vattengympa för gravida, de ligger vid älvsjömässan ungefär. Kolla dem.

  • Vårhumlan83

    Nu har vi vart hos BM idag o fått lyssna på hjärtat för första gåneg :) så mysigt att höra det lilla hjärtat ticka på! Fattar dock inte riktigt det här med veckorna, vi som ska ha samtidigt :) Idag är jag i vecka 15+6, men säger man då att man går in i vecka 17 på onsdag? eller går jag in i vecka 16? enligt FL så blir det 17.....???

  • Vårhumlan83

    Ja det är vi, jag har bf den 2 mars också :) Födde i vecka 38+0 med första så det kanske blir tidigare igen! Det är snart den 28:e så det går nog fort :)

    fick verta att jag ska få svinvaccin den 14eller15 oktober också om jag vill ha. Men jag tror jag ska ta det. Komme du ta?

  • Vårhumlan83

    Ja enligt min bm så ska det inte vara någon fara för barnet, men som sagt de har ju inte hunnit forska så länge på det, sen får barnet som du säger antikroppar mot det eftersom jag får vaccinet.

    Vi ska inte heller kolla vad det är, är så säker på att det blir en tjej till men det vet man ju aldrig... :)

    Varför snittas du? Är det egetval eller pga något annat?

Svar på tråden Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010