• Vårhumlan83

    Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010

    Hej,

    Finns det några Huddingebor här som liksom jag väntar smått nu till i vår? Vore jätte kul att följas åt. Själv har jag BF den 2 mars och har en dotter på 2 år.

    Kram

  • Svar på tråden Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010
  • Fotavtryck

    Hej

    Det låter superkul. Har en son på 3 och BF den 3 mars
    Ligger i sängen på kvällarna och känner hur det sprattlar där inne i magen.

  • Vårhumlan83

    Vad roligt! Då har vi BF väldigt nära! Jag känner inga sparka än dock, trodde jag kände en för två veckor sen men var nog bara tarmarna för vart lugnt sen dess. Hoppas det rör på sig snart!

  • Vårhumlan83

    Bor ni centralt i Huddinge förresten? Det är ju en stor kommun :)
    Vi bor i närheten av kvarnbergsplan om du känner till det?

  • Fotavtryck

    Ja, breve ica där omkring?

    Själv bor jag i Gladö kvarn. Om du vet vart det är.

    Med min son kände jag ingenting för än vi gjorde rul i v. 16. Då måste han ha blivit riktigt arg för det var en ordentlig spark.

    Har du mått bra hitintill?
    Själv har jag haft lite lätt illamående, men mitt låga blodtryck har varit lite jobbigt. Inte kunnat resa sig upp för fort eller gå i l¨ånga trappor. Apropådet så orkar jag inte gå upp för rulltrappan heller.

  • Vårhumlan83

    Ja precis. Jag har mått rätt dåligt, precis som med först graviditeten då jag kräktes konstant till vecka 24. Den här gången har jag fått tabletter mot kräkningarna så är lite bättre o piggare men kräks ca 1-2 ggr per dag ändå. Kan dock jobba 100% så det är skönt. Är ocksp trött o anfådd i kroppen :) Jobbar du?

  • Fotavtryck

    Var sjukskriven 50% två första veckor efter semestern pga yrssel. Hade lite lågt blodtryck. Är ganska lång oxå. Men nu är jag tillbaka på 100%, fast vill gå ner till 75% för att slippa stresse efter jobbet för att hämta min son på förskolan. känns preccis som att jag får sammandragningar när jag strässar. Ska träffa bm om några veckor så ska höra med henne om jag inte kan få bli sjukskriven 25%.

    Dessutom jobbar jag nog bara till årsskiftet. Ska ansöka om havandeskapspeng från v. 30. Jobbar som produktionsledare på bygge, och det räknas som ett riskyrke. Vilket jag inte är ledsen över och min bm sa att vi även ska skriva i ansökan att min son var påväg ut i v. 33. Så att förhindra det en gång till så måste jag ta det lugnt.

    Men men, det är ju inte klart än men skulle vara super skönt. Det är bara lite jobbigt att veta att fk har blivit så hårda i sina bedömningar.

  • Vårhumlan83

    Ja FK är ju inte att leka med, men när du har ett sånt jobb så borde det ju inte vara några problem. Själv jobbar jag med ekonomi och sitter ner hela dagarna så funkar bra än så länge!

  • Fotavtryck

    Hej

    förlåt att jag inte har hört av mig på ett par dagar. Har haft lite att stå i.

    Fick njuta av graviditeten ca en vecka efter att jag hade kännt första rörelserna i magen och kunde slappna av. Sedan började sammandagningarn med besked. In till läkaren i går för koll. allt såg bra ut och sammandragningarna har inte gjort åverkan på nått.

    Där emot så ligger moderkakan för lågt, över öppningen och detta kan leda till det ena och det andra.

    Men "mini" mår bra och rör på sig så det är ingen fara.

    Sjukskriven 100% i två veckor tills jag ska tillbaka på koll.

    Ganska less redan o e bara i v. 16. suck

    Hur är det med dig då?

  • Vårhumlan83

    Jag är typ också jätte less på att vara gravid... :) Men mår lite bättre för var dag sm går, kräktes inte på dagar o trodde det var över, men icke! Kräkts i måndags o tisdags o imorse.. Suck! Känner mig tung o i kroppen o känner att jag måste komma igång med träningen igen! ska ta fram mina yoga papper som jag gick på sist o börja köra lite varje kväll hemma. Skönt att du kan vara fortsatt sjukskriven!

  • Fotavtryck

    vi borde slå oss i hopp. Gick du på yoga med förra grav? Ska letat rätt på någon som håller på med gravid yoga här i huddinge. O vattengymnastik. Måste bara kolla med min läkare först. Sugen på att hänge med på nått?

Svar på tråden Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010