Inlägg från: Fotavtryck |Visa alla inlägg
  • Fotavtryck

    Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010

    Så toligt. Ja isak älskar oxå att titta på bilder när han var liten. så det är väl bara att sätta igång

  • Fotavtryck

    Så toligt. Ja isak älskar oxå att titta på bilder när han var liten. så det är väl bara att sätta igång

  • Fotavtryck

    var på akuten i går. fick veta att jag hade ett förstadie till urinvägsinfektion. fick meddesin att äta i 5 dagar.

    Hade så ont i magen så jag ver bara tvungen att ta reda på vad det var.
    Dessutom fick jag se mini en snabbis. Ville igentligen inte titta eftersom J inte var med.

    Ska titta mer på fredag då vi ska på rul. När skulle du på rul?

  • Fotavtryck

    Fy sjutton. Ja då är jag glad över att dom upptäckte det så tidigt. Stackare. Håller värkligen tummarna att du inte ska få det mer överhuvudtaget.

    Så på måndag vet vi hur nära det blir då Spännande.
    Ska du kolla vd det blir? Själv har jag inte bestämt mig. Först ville jag absolut inte veta. Men nu skulle det vara lite kul för då kan jag redan nu börja sortera ut kläder.

    Har sparat allt efter isak, så mest praktiskt skule det ju vara att få en kille til, men samtidigt skulle det vara toppen att få en tjej. Då har man ju en anledning till att handla ny kläder.

  • Fotavtryck

    får du en kille o jag en tjej så kan vi ju byta. ha ha.
    Senast har det blivit 8 killar i släkten sista tjejen är jag. Så dom skulle bli helt galna om dom skulle få klä en bebis i rosa och volanger, jag oxå fast tvärt om. hihi

  • Fotavtryck

    Dags för banmässan i helgen. Ska du gå?

    Jag går dit i morgon direkt efter rul. Första gången utan isak. Han har blivit lite för gammal att hålla kolla på och skönt att strosa som jag vill. Massa gratisgrejer till "mini"

  • Fotavtryck

    tackar. är lite smått närvös, men det ska bli såååå kul. ska bara komma i håg att ta ut pengar till bilderna innan bara.

    På resten svara jag JA
    www.underbarabarn.com/forbesokare.asp

    Öppnar idag klockan 9. Um vad jag ska plocka på mig saker. brukar alltid komma därifrån med massa kassar. ha ha Fast först o främst ska jag teckna en gravidförsäkring. vet bara inte om det ska bli folksam eller trygghansa.

  • Fotavtryck

    Då var det gjort.

    Rul såg utmärkt ut. och så han rörde på sig. ville inte alls ligga still så vi var nog där i 45 min så bm kunde titta o mäta allt som skulle göras.

    Ja, jag vet. Men vi kunde inte blunda. Jag pekade på en liten sak och sa att det minsann inte kunde vara navelsträngen. Så han går just nu under arbetsnamnet AXEL. Är så lycklig.
    Moderkakan ligger fortfarande för lite gran så vi ska tillbaka i v.32 för ny bedömning.

    BF 3 Mars

    Och mässan var toppen för oss som väntar barn. Kom hem med en hel ryggsäck full med blöjor och våtservetter o sv.

  • Fotavtryck

    Men den 7e är nära ändå.

    Ang njurarna så ska du se att det löser sig. Min syster förddes med fel på njurarna, Då fans det inte ul så man viste ju inte det innen. Men det ända som har påvärkat henne är att hon ska vara noga med att dricka rent vatten ordentligt mycke. men hon känner inte av något eller så. och behöver inte ta medecin.

    Hennes lillkille, idag 4, hade oxå nått knas med njurarna på rul. Dock inte samma som min syster. Hon fick oxå komma tillbaka för nytt ul senare o då var allt bra. Och oftast är det så, bara en liten liten skara har bestående.
    Min kusin föddes med bara en. har aldrig behövt nått för det heller. Så jag bestämmer här med att det komer gå bra för din lillbebis oxå.

  • Fotavtryck

    Ang mässan så är det bara dom 500 eller nått, första besökarna på söndagen som får det. Vad var det i? Ångrar lite att jag inte gick dit i går me. . Fast 140 :- för att få lite gratissaker. nja.

    Hade med mig pengar för att köpa en sovgunga på mässan, men jag tyckte 1700:- var lite mycket ändå. ord pris är 2200:-. Men ändå. Ska försöka hitta en på blocket för lite billigare.

    Vad ska du ha för vagn?
    Ja, jag vet. lite tidigt kanske, men jag vill hitta den jag verkligen vill ha på blocket o då måste det börjas bevakas i tid.
    Jag tycker om att byta vagn, så jag funderar på en ren liggvagn, så då behöver den inte se bra ut som sittvagn tänkte jag. Men samtidigt hade jag emmaljunga combi till isak med fast liggdel, vilket jag lovade mig att inte ha igen. vill gärna ha en lift som man kan bära omkring på. Man kan ju göra det med en liggdel oxå, men jag tyckte det var så tungt o bökigt. Men så tittade jag på mässan på crescent. 4 stora hjul måste den ha här ute i skogen. och så var den smidig o snygg och med lift.

    Isak är ju nästan 4 då så det blir en bräda till honom.

Svar på tråden Gravida Huddingebor som väntar tillökning Våren 2010