Inlägg från: Björkeli |Visa alla inlägg
  • Björkeli

    Glassarna glassar vidare!

    Tjohoo!!!

  • Björkeli

    Hej!

    Nu har jag påbörjat en två årig utbildning inom ledarskap och verksamhetsutveckling. Huvudämnet är Kvalitetsteknik. (Tur jag inte såg det när jag sökte för då hade jag aldrig gjort det, jag och teknik är inte så tajta... )

    Jag skulle ha fortsatt med C-nivån i Borås men det blev väldigt få anmälda så de tog bort att erbjuda den genom distans och jag hade inte tid att åka in på kvällskurser när jag arbetar 50% och studerar 100% på det två åriga programmet.

    Så nu denna terminen ska jag läsa "Kvalitet och verksamhetsutveckling A+B nivå" och två ledarskaps kurser inom etik och gruppdynamik. En del av de ledarskaps kurserna jag ska läsa nu berör samma som jag redan läst så jag har skickat in för att se om jag kan tillgodoräkna mig någon av kurserna i alla fall... Avslutade VT med en ledarskap och etik kurs, känns lite si så där att starta upp den nya terminen med ännu en ledarskap och etik kurs... så vi får se.

    Just nu känner jag mig jätte vilse i allt det nya!
    Vi har en inlämning varje vecka under 10 veckors tid, datorer krånglar, litteratur dyker inte upp osv osv... Men det ordnar sig tillslut, men det är alltid jobbigt i den första fasen.

    Hur går det för dig? Har ni någon rolig kurs denna terminen som du ser fram emot?
    Har ni förresten så ni får välja några kurser själva eller är alla åren redan bokade så att säga?

    Förresten, kom pengarna in?

  • Björkeli

    Madge: Jösses, såna bilder får mig att må dåligt! Jag satt och hoppades på att sista bilden skulle visa hur bra allt blev efter renovering, men de stackarna kanske fortfarande håller på...några år till...

    Tintomara: Ska ta det lugnt, det lägger väl sig på plats snart med allt nytt. Fick veta idag att jag kan tillgodoräkna mig etik kursen!! Jippie! Så nu läser jag bara en kurs fram till sista oktober!! Yeah!!!!!!

    Dina kurser låter spännande! Men något tunga... Kul med praktik!!
    Vad vill du börja att testa på?

    Hur går planerna runt vår träff? Inköp osv???
    LÄNGTAR!!!!

    Kram på er!

  • Björkeli

    Godmorgon.

    Vi har varit krassliga här hela veckan så just nu är jag osäker på om jag kommer med till Calcioland.

    När jag blir förkyld sätter det sig alltid på min muskler och leder, vilket jag har problem med även som icke-förkyld, så just nu har jag väldigt väldigt ont i kroppen. Jag har väntat och väntat eftersom förkylningen har gått åt rätt håll men värken blir bara värre. Jag bestämmer mig ikväll hur jag gör och hör av mig.

    Skit trist men ja ja...

    Kram på er så länge!

  • Björkeli

    Hej hej.

    Jag försöker övertala min sambo att det inte alls är jobbigt för han att komma och hämta mig i Calcioland på em/kvällen så jag i alla fall får träffa er en liten stund...men det går väl så där just nu.

    Håller dock hoppet uppe ett litet tag till!

  • Björkeli

    Hej.

    Jag kom inte in på familjeliv.se igår...?

    Men tyvärr så kommer jag inte idag, men jag hoppas att ni får det hur bra som helst! Kommer kännas sjukt trist ikväll när jag vet hur trevligt ni kommer att ha det!

    Stor kram till er alla!!
    Skål!

  • Björkeli

    Hej Tjejer!

    Madge: Det var tråkigt att läsa om din pappa. Förstår att det drar igång en massa känslor och tankar. *kramar om*

    Gislöv: Va tufft att behöva göra det, hoppas det vänder snart så att alla inte behöver gå.

    Här har jag fullt upp. Vi letar också större lgh då den 3:an vi äger krymper för varje dag. Var igår och tittade på en 5:a som såg super fin ut på hemnet och som vi nästan bestämt oss för att bjuda på om visningen gick bra. Så kom vi dit så var det en jävla slarv renovering i hela lgh!! Tapeter som var snea, som lossnat, som bubblade sig, som buktade. Nytt kök stod det i annonsen...jo visst, delvis!! Den gamla stommen var kvar som var inrökt gul! Kul!! Badrummet var övermålad våttapet, gaderober inrökt gula med nymålad dörr bara osv osv osv. Vad bilder kan luras!!

    Nu ska vi titta på en 4:a idag som någon redan lagt bud på men vi får komma ändå eftersom inget är helt klart ännu. Men min sambo har en bild av att han ska hitta ett ställe där man inte behöver göra något alls...vilket man inte lär göra...suck. Jaja.

    Jag ska lämna in en hemtenta på söndag där jag ska kartlägga en verksamhets processer osv. O det går trögt, har tankarna på helt andra håll!

    Men det är små bekymmer jämfört med några av er andra.
    Hoppas ni snart känner er bättre!!
    Stoooooor kram på Er!

  • Björkeli

    Hej på Er!!

    Här är det fullt upp. Vi har hittat en ny lägenhet som vi har köpt och samma dag sålde vi vår! Det blir inom samma område men en 4:a istället så barnen kommer att få egna rum, tack o lov!!! Dessutom får jag en super bra granne, min mamma och hennes man!

    Men det blir till och renovera en hel del så förutom alla papper osv med att köpa/sälja är det en massa annat och kolla upp. Tyvärr har skolan blivit lite lidande pga detta, svårt att samla huvudet när tankarna bara far omkring på annat håll.

    Soleil: Det låter som om det är mycket som händer inom er, hur går det med utredningen? Hur känner du inför en eventuell diagnos? *kramar om*

    Madge: Usch, stackars dig! Inget vidare kul när graviditeterna är så jobbiga. Håller ni på att flytta just nu med?

    C-addict: Är det en ny film? Jag har dubbla känslor för sorgliga filmer. Jag har även de senaste åren fått otroligt svårt att se barn som lider oavsett om det är en dokumentär eller en uppdiktad film... Har du fler filmtips på lager så tar jag gärna emot!

    Tintomara: Hur går det i skolan?

    Gislöv: Men jösses vad jobbigt! Det låter nästan som om hela företaget får gå! Ska hålla tummarna för dig!

    Stoooooor kram på er alla!!

  • Björkeli

    Goddagens!

    Madge: Det verkar vara fullt upp. Jag har nog missat vad som har hänt med Alice, vad är det med henne? *kramar om*

    Här har barnen lyckats vara friska ända sedan skola och dagis började igen i augusti, jag är extremt förvånad! Värre är det med deras föräldrar, kan tro att vi går på dagis. Suck! Tony har varit dålig i en månad så härromdagen gick han till VC för det är tungt med andningen, så han har påverkan på luftrören med slem i ena lungan. Inget farligt, men det var det ju för han...
    O jag har varit sådär halv dålig till och från hela tiden, men kände mig riktigt bra igår. Vaknade i natt av att det var svårt och andas och har samma sak jag nu med luftrören! Gah!! Men barnen, de är frisk!

    Är tänkt att jag ska vacc mig nästa vecka då jag arbetar inom vården men vill ju bli bra tills dess! Hur gör ni med vacc? Ska era barn vacc?

    Hoppas ni mår bra!
    Stor kram!

Svar på tråden Glassarna glassar vidare!