Inlägg från: KathyR |Visa alla inlägg
  • KathyR

    Vart i Malmö ska man bo???

    Ja, som många andra som skriver i tråden så är jag också en utav dem som är född o uppväxt i Malmö. Har nyligen flyttat från Malmö på grund utav bostadsbristen. Själv är jag född o uppvuxen på Kirseberg som ligger i utkanten av Malmö mot Arlöv. När jag var mindre så var detta idyllet i Malmö, men idag är det tyvärr inte lika så bra och fint.

    Hade jag varit dig hade jag undvikit område så som alla i Fosie, Kroksbäck, Bellevue, Holma, Rosengård, Persborg, Sorgenfri, Stenkula, Kirseberg, Möllan, Lindeborg etc. Eftersom jag själv är ung (20) så har jag sett allt det dåliga i dessa områden för inte allt för längesedan o vet att det fortfarande finns där.

    Något annat du kan tänka dig är att om det är så att ni planerar en flytt till Malmö, hur ni hade tänkt er att bo där. Malmö lider utav stor bostadsbrist o det är oerhört svårt att få ett boende där.

    Själv bor jag i Landskrona som inte heller är världens bästa stad o vill helst bo i Malmö, men hade jag fått en lägenhet på något utav de ställena jag skrev åt dig att undvika hade jag tackat Nej direkt!

  • KathyR

    Amora Branca Sylvestre skrev 2009-09-14 11:56:23 följande:


    Att få tag på hyresrätter kräver sin förslagenhet, men bostadsrätter är inte lika svårt vad jag förstått. Hur är det att bo i Landskrona? Jag har hört att det är många kriminella albaner och många SD anhängare?
    Precis som i alla andra städer så håller de oftast sig till vissa områden. Kriminella albaner finns det överallt, men har inte stött på några här i områdena runt om där vi bor. SD anhängarna hänger i dem rika utkanterna, alltså inte i våra trakter
  • KathyR

    Hahaha, måste bara skicka ett STORT skratt till den det nu var som skrev att Backaskolan var en bra skola. Backaskolan är ett gammalt mentalsjukhus med galler för fönsterna, oftast är det elever från Johannesskolan o skolorna runt Möllan som hamnar där = skitfolk. Patienterna som satt på Östra (som sjukhuset hette) går fortfarande i trakterna och är blandat med alla utlänningar som hänger på migrationsverket, samt trashet från barrackerna ute på Valdemarsro. Den skolan är INTE till att rekommendera, sen har jag hört att lärarna inte är att hänga i granen heller. Eftersom jag gick på Kirsebergsskolan så vet jag att till våran klass kom det minst 3 från Backaskolan varenda termin. Skitskola!

  • KathyR

    Nja, som jag sa så är inte Landskrona världens bästa stad heller o jag bor här p.ga. bostadsbristen

Svar på tråden Vart i Malmö ska man bo???