• wozah

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Sinne skrev 2009-09-07 11:41:42 följande:
    Åsa: Ja då funkar det ju! :) Vi får hoppas på det bästa och att det löser sig så du kan göra det :) maria: Jag hade nog också velat följa med varje gång om det varit ombytta roller. Fast så kanske vi känner bara för att vi är tjejer? :) Jag ser fram emot besöken hos bm för att få lyssna på hjärtat, tycker det är helmysigt! sok: Jag tog upp med min bm att jag är nervös och hon tog mig på värsta seriösa allvar. Jag fick till och med bedyra att jag inte är dörädd och inte kan sova på nätterna pga det. Men hon lugnade ner mig lite, så nu känns det lite bättre :) Jag sa till min sambo för någon dag sen att det hade varit perfekt om det hade varit hon som varit på förlossningen när jag ska föda, men det går ju inte. Och fy skäms på mig, jag tränar inte andning eller något heller :P
    Alltså har vi FUB på tors istället fört ons denna vecka?
  • wozah

    sok: Men det är ju skit bra! Jag vet ännu inte vad jag gett mig in på så jag är rädd, men inte så rädd! Jag är mest orolig för när det kommer sätta igång, hur det känns och hur allt kommer gå..

    Jag brukar andas när jag får lite ont, men aldrig annars :-O

    Idag sa min BM att hon uppsskattar slutvikten på min bebis kring 3800-4000 gram.. HJÄLP?! Aja, det är ju super svårt att säga och det behöver inte stämma.. Jag som tycker att det känns som att jag har en liten bebis där inne, och är det verkligen en riktigt bebis jag har i magen? Haha!

  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-07 11:55:39 följande:
    Filippa: Men guud så härligt! Älskade du Zackelito mycket då? :) Okeej , vi hörs sen!Åsa: Jepp det stämmer bra :) T ska med, han börjar sent :D
    Okej! Ja, då är jag ensamstående då Daniel vägrar följa *puh*..

    Jag tror vi har en alien i oss Sinne! Jag tror därför många uppskattar att vara gravid en andra gång, dom vet vad som väntar osv..
  • wozah

    Vilket HELVETE att få ditt själskyddet.. &/(%/#(/¤%U)#=I)=)#%(/#(/%)#=?"=??#P!!!

  • wozah

    MK84: Då ska jag höra hur hjälpsamma dom kan vara med mig Förra året hängde jag med din syster (Thess) hela lördagen.. Hehe!

  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-07 12:35:48 följande:
    Åsa: Äh, du har ju oss :)MK: Haha, då är jag inte helt knäpp än då :DLuletjejen: Jag såg just på din sida att hon har kommit :) Hälsa grattis till syrran!
    Japp, det har jag! Äntligen fick jag ditt själskyddet. Haha! Vilket projekt för en Juto! Undra hur många blöjor man behöver till BB? Räcker 10 stycken, eller ska man ta med ett helt paket?
  • wozah
    Mymemlan skrev 2009-09-07 13:08:29 följande:
    Åh grattis till lilltjejen mikkan! :) Man blir så avis när det börjar ramla fram bebisar överallt nu. ! Wozah,ja det var krångligt! ;p Jag satte vårat upp och ner först, så då fick jag börja om. haha. Tyckte att jag behövde instruktioner nästan! ;) Sen det alla skrev att killar följer på BM besök. Min sambo har varit med alla gånger förutom en då han jobbade. Den gången fick mamma följa med och lyssna på bebisen, hon var helt lyrisk. Men eftersom han är ledig dom gångerna, nu då mitt emellan ett nytt jobb så följer han med. Känns som bra :)
    Jag var tvungen att gå in på hemsidan och kika hur dom hade satt dit det!
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-07 15:50:31 följande:
    Åsa: Och vi har inte ens fått ihop spjälsängen än. Vi hade tänkt vänta tills vi tapetserat för vi måste möblera om lite för att det ska funka, men det blir ju aldrig gjort som allt annat. Måste ringa mamma & pappa och fråga när vi ska göra det, jag blir tokig på att det aldrig händer något. Jag får typ ångest när jag vet att vi har massor att göra och det bara är 6 veckor kvar! Imorgon ska jag börja tvätta bebiskläder i alla fall. Idag måste jag tvätta våra kläder och det ryms ju inte hur mkt som helst på torkställningen. Stress, stress, stress. Dessutom har dom ringt två gånger från jobbet och först frågat om jag kan jobba idag, sen om imorgon. Så fort jag somnat till en stund har telefonfan ringt och väckt mig. Vilket roligt svar du fick av mig nu haha :) Men shit pommes, jag lär väl bryta ihop innan spjälskyddet är på plats då? :) Jaaa, hur mkt blöjor behöver man? Vi måste köpa klart dom sista grejerna så det är fixat, och jag hade glömt blöjorna! Tur du drog upp det :)
    Jag förstår din stress! Jag vill också göra en massa mer innan bebis kommer, men jag tror Daniel bryter ihop snart. Haha! Ska du jobba då?

    Det blev fint med spjälskyddet, ska fota och lägga upp på bloggen. Jag ska köpa mer blöjor i veckan, jag har bara köpt lite större blöjor för jag glömde mina kuponger hemma Hehe..
  • wozah

    Jag mailade angående högskoleprovet. Jag frågade om man kan få tillbaka pengarna om det skulle vara så att man är inlag på BB eller att man inte kan komma pga. nyfött barn.

    JAG FICK TILLBAK:

    "Hej!
    Om du kan visa upp ett läkarintyg på att du på provdagen varit inlagd på sjukhus, kan avgiften betalas tillbaka till dig.

    Men jag förstår inte riktigt din planering??.fungerar det att skriva provet höggravid alternativt med ett nyfött barn därhemma?"

    Är det bara jag som uppfattar det här som att hon frågar "är du dum i huvudet?". Hahaha!! Jag har inte planerat någonting, därför vågar jag ju inte betala anmälningsavgiften ännu. DAAAH!

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3