Inlägg från: bowlingbruden |Visa alla inlägg
  • bowlingbruden

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Ett stort Grattis Mikkan och lycka till!!!

  • bowlingbruden
    Emmiss skrev 2009-09-16 22:09:44 följande:
    hej alla !nu är hon här, 8.20 igår morse kom hon ut.vi åkte in halv 4 på natten, var öppen 5 cm, använde mig av lustgas , då det var för sent med ryggmärgsbedövning, visade sig att ja snabbt öppnat mig till 8 cm. Allt gick väldigt bra och över förväntat ! Vi mår bra alla tre ! :)
    super stort grattis.....
  • bowlingbruden

    är de nån som har facebook?? där befinner man sig mest nuförtiden man har ju som alla vänner och bekanta där...tänkte ni som vill följa med å se hur han växer å så...så lägger ja ut bilder där...ja hinner inte med alla sidor tycker jag nu, när man har fått lillen här som har lite problem med magen och knipningar...så man har ibland de man gör..men de är ju sånt som försvinner..om de är nån som vill lägga till mig där så ja namnet är ju mari utter så gör gärna de....hmmm ja som skulle skriva en förlossnings historia oxå fast ja vet inte vad ja skall skriva allt gick så fort så ja har inte riktigt snappat upp allt än idag heller...

  • bowlingbruden
    sok skrev 2009-10-31 15:39:48 följande:
    sinneja du...jag föder ju tjockisar jag...både selma och hilda är/var såna där matvrak som ska ammas dygnet runt....däremot äter hilda bara ca 10 min. selma kunde amma 40 min.men båda vill ha ofta....det går som LÄNGST 4-5 timmar emellan. oftast bara 1-2 timmar...8 timmar herregud...fick du inte ont i brösten? jag vaknar efter 6-7 timma roch måste amma haha på natten...de 2 ggr det har hänt att hilda sovit hela natten liksom.men kanske du måste försöka få i henne lite mer nu...?prova väck henne och håll henne vaken , så hon vill äta...jag skulle gjort så men jag är kanske hönsig...blir orolig om d einte äter.men jag har förmig hild avar så då vi kom hem...sov heeela tiden så jag fick väcka henne så hon åt.....men hon åt iaf...då jag väckte henne...alltså jag vill INTE oroa dig sinne, dte är nog INGEN FARA alls!!!en friskt barn äter och skriker då det behöver mat! var det ngn som sa...så man ska int eoroa sig.
    Hejsan alla de var ett tag sen :) allt väl hoppas ja har som glömt av denna sida men sen har inte orken å tiden funnits. nå väl ser ni pratar om mat å sovande och ont i magen. min matteus trodde vi hade kolik har hållit på med minifom å fått vysscha å ha sig hela tiden å bara vara i famn å otröstlig första tiden tills egentligen för 2v sedan då ja sa att jag tror inte han får tillräckligt med mat så jag öka på ersättningen å han blev lite bättre men fortsatte (har ätit varannan timme eller varje timme) men fortfarande inte nöjd nu har jag slutat med minifom efter en månad det blev ju inge bättre men de var ju inte konstigt eftersom han har fått käpp rätt för lite mat (skall säga att jag har ammat och gett ersättning från första dagen) å nu öka ja på till de dubbla vips så sover han å skall äta var 4de timme lite skillnad å är inte alls gnällig å så. sen har ja en kopis som födde en son på 3400 å ammade å så men han hade inte gått upp i vikt på 1månad så nu har hon fått ge ersättning å så, då kommer vi till de som du skriver att barn skriker när dom är hungriga men så är de inte för alla han sov från 22 till 6 på morgonen å utan att amma å vara hungrig. å nu får hon ge ersättning + amma eftersom han inte har gått upp å ligger som efter. Å min BM sa nu i torsdags till mig (har förklarat att de har varit en jobbig tid med lite sömn å mycke grin) då vräker hon ur sig att hon har vetat att han inte får tillräckligt från mig å behöver ersättning å mena att ja ville ju amma. som att ja får skylla mig själv då att han är grinig. hon hade ju kunnat säga tidigare att jag behöver öka ersättningen men men blev lite ledsen på henne. nu är de ju rena semestern efter de att ja själv öka på ersättningen. för de har aldrig varit prat om att han har fått förlite från hennes sida(fast hon visste de) nå väl nu vet ja inte riktigt vad jag har skrivit en massa iallafall.
    svårt när ja har pojken i famnen å skall underhålla han oxå :)

    Vi mår iallafall nu jätte bra å han skrattar å har sig. född 10/8 (1mån för tidig) och vägde 2875g å 47cm lång . Men han är nu 29/10 5515g å 60cm lång han växer så de knackar.
Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3