• wozah

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Emmiss skrev 2009-09-23 14:46:25 följande:
    Åsa, ja sängliggandes var vi bara på bb ! ;) Sen ligger vi inte så mycket mer i sängen annat än när vi sover eller ammar där ! :) idag har vi varit och vägt Nelly och det verkar vara bra mjölk i tuttarna iaf ! :)
    Haha! Okej Vad härligt.
    Har du nå ont av amningen då? Går det bra?
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-24 10:04:09 följande:
    Mymemlan: Hoppas han får vara i Luleå då! Annars är det bara gasen i botten om bebisen vill komma ut :) Men du får säga till den att den får stanna där inne för guds skull :DHar varit hos bm imorse.. Jag ligger visst i riskonen för havandeskapsförgiftning, jävla skit. Har gått upp onormalt mycket i vikt på två veckor så det var bara kissa och hela baletten, men just nu ser det i alla fall bra ut. Jag fick dock stränga order om att om jag får huvudvärk eller börjar må konstigt ska jag ringa och komma in på momangen. Jag har dessutom börjat äta mycket mindre socker så jag höll på trilla av stolen när jag insåg att min viktökning var så stor. Det är bara hoppas på det bästa :)
    OJ! Vad läskigt med havandeskapsförgiftning. Jag har faktist funderat på vad symptomerna är! Skönt att det såg bra ut nu iaf. Har du känt något konstigt?
  • wozah

    Hahaha! Gay bebisar..

    Idag har jag fått bilderna från fotograferingen! först nu kan jag säga, JÄVLAR VAD STOR JAG ÄR! Nu ska jag trycka Mc Donals mat och återgå till pluggandet..

  • wozah
    sok skrev 2009-09-24 20:05:15 följande:
    åh vad kul!har du ngn bild man får se? snart mamma igen skrev 2009-09-24 18:13:11 följande:
    jaha då är selmas kusin melker bög.han har en sån där fin Brio spis ju.Eller...så blir han Jamie Oliver "den nakna kocken" !!!
    Bilderna är på en hemsida. Då måste jag visa alla bilder! Jag vågar inte.. Så jävla fashion är man inte nuförtiden. Haha!

    Svårt att välja! Många fina bilder. Nu ska jag klistra upp ORD på väggen i sovrummet. Jag har pluggat i 12 timmar idag! Tar en välbehövlig PAUS och fortsätter efter Lyxfällan. Då vet ni det!

    Tänk hur hemmet kan se ut efter en dag icket städande? Herregud! Jag har inte ens hunnit laga mat idag. PUH!
  • wozah
    sok skrev 2009-09-24 21:04:27 följande:
    aha ja jag vet...syrrans pojke fotades av photobymaria så jag såg bilderna på nätet sen. men du får lägga upp sen iaf, då du valt vilka du ska ha å så...vad himla kul alltså att få sånna proffsbilder på sig!minnavilken vecka gjorde du gipsmagen i?det var slut gips på apoteket så de skulle ta in till imorgon...jag kommer få värsta gipssaken ju haha min mage är gigantisk!
    Japp!
  • wozah

    Oh nu tar jag helg! Har varit så jävla duktig och pluggat arslet av mig denna vecka..

    Känns i kropp och knopp! Och grym molvärk om nätterna.. Varje natt, samma visa, "snart är det dags" tänker jag.. Upp och gå på toa, lägga sig ned och lalla och medan värken gör sig påmind.. Har inte kännt så mycket, men nu känner jag att det inte är långt kvar av att vara tjockis..

  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-25 16:01:25 följande:
    Åsa: Vad du är duktig! :) Blir du aldrig trött människa? Plugga, baka och allt du pysslar med där hemma :) Ååh, spännande att börja känna något! Jag har kommit på att när jag vaknar på nätterna är det oftast av sammandragningar, det är dom som gör att jag blir kissnödig tror jag, eller att jag känner mig kissnödig. För så är det på dagen, sen när det släpper är jag inte kissnödig längre? Visst har du bara 2 veckor kvar nu? :D
    Jag gör ju inget annat än att lallar på hemma så då blir man inte trött!.. Men nu var det länge sedan jag bakade, jag har blivit lat, orkar knappt laga mat. Jag får mina perioder och nu är det en period av plugg! :-O

    Japp, två veckor och två dagar kvar till BF!

    Nu börjar jag fundera i försäkringaskassans utbetalning.. Jag får utbetalning 27 varje månad, vilket är nu på söndag.. Skjuter dom jävlarna fram det till måndag då?
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-25 16:08:24 följande:
    Åsa: Var det du som frågade om vad man får äta mot halsbränna? Har för mig det :) Novaluzid rekommenderade hon på apoteket och dom funkar fint! Livet blev lite lättare efter det inköpet :)
    Jaa! Jag har halsbränna på kvällarna.. Förut fick jag det när jag gjorde saker som t.ex. städa.. Nu behöver jag bara tänka "sova" så får jag halsbränna.. Fast nu kan jag stå ut med det i två-fyra veckor till.. Men tack iaf!
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-25 16:18:08 följande:
    Åsa: Men ändå, du pluggar ju :) Haha, vet du hur lata vi är, det ser ut som fan här. Men jag är så slut att jag knappt orkar stå när jag kommer innanför dörren så att ens diska är ett projekt. Det enda jag ids göra regelbundet är tvätta så jag har nå kläder att ha på mig när jag ska jobba :D Men förstå så nära det är för er nu! 2 veckor går ju hur fort som helst, man hinner ju knappt blinka :DJag tror att när 27 är på söndag får du pengar på måndag, hade 27 varit imorgon hade du fått idag, när det gäller försäkringskassan alltså. Undrar varför halsbrännan oftast kommer på kvällarna? Så är det för mig med. Fast ibland på morgonen också men inte lika ofta. Jag hade tänkt härda ut jag med men jag började få det på nätterna så jag vaknade och höll på jävla dö kändes det som, då ångrade jag mig haha. Fast jag har haft halsbränna flera veckor och det har gått bra tills tokbrännan kom. Kändes som nån satt och eldade i mig :D Hahaha
    Helt sanslöst vad tiden ahr gått fort! Alla klagar på att tiden går så sakta.. Jag trodde att det skulle bli ett h-vete och gå hemma fram till födseln, men icket.. Kanske för att jag håller igång med skola och allt annat varje dag!

    Men har du mycket halsbränna nu när du jobbar? Eller bekymmer i allmänhet?

    Ja, det ska då vara f-kassan.. Hmmmf!
  • wozah

    sok: Snygg tapet! Vi hade den i grå ton på Bergviken.. Och söt Slema var/är.. Hehe!

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3