• wozah

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    sok skrev 2009-09-22 20:43:28 följande:
    aha semester...men du had einte semesterlön den tiden de kunde räkna på elelr vad?
    Nej, precis! Eftersom jag bara var extra men jobbade MER än dom anställda. Helt sjukt! Men det är ju en historia i sig. Nu vill jag aldrig tillbaka dit! Eller bara som extra på helger.. När jag vill vara barnfri eller behöver extra cash under tiden jag pluggar..
  • wozah
    Emmiss skrev 2009-09-22 21:49:38 följande:
    idag blir våran skrutt 1 vecka, shit för en vecka sedan låg vi och ammade, snuttade, ammade , snuttade, och tittade på vad vi skapat tillsammans jag och robin den perfekta lilla näsan, alla fingrar alla tår, dom stora ögonen, helt otroligt. det känns fortfarande som om det inte är sant, och det känns som om jag är i någon slags dimma, har inte alls förstått att hon är våran, och att vi är hennes mamma och pappa, det känns helt otroligt.
    EN VECKA SEDAN? Tiden går så sjukt fort. Tänk vad underbart! Man längtar som en galning när du skriver så där fint. Hihi! Och gud vad roligt det ska bli att få träffa er senare..
  • wozah
    sok skrev 2009-09-22 20:57:07 följande:
    mitt minne är som en guldfisks, men pluggar du nåt nu? eller ska du ev börja plugga nu, så var det va?
    Hihi! Det är så många att hålla reda på.. Nu går jag på HP och pluggar två ämnen på distans på komvux bara för att höja mitt snitt när jag ändå lallar hemma.. Sen ska jag söka in på sjuksköterska eller socionom..
  • wozah

    Och föresten! Vad "trevligt" det är att bo i hus.. Igår slutade vattnet fungera och idag kom vi fram till att varmvattenberedaren har gjort sitt.. Men det är ju sånt man får räkna med.. Tur att Daniel är så jävla händig och har fixat så vattnet fungerar till en viss mängd!!!

  • wozah
    MK84 skrev 2009-09-22 23:25:54 följande:
    Aha, jag har just skänkt iväg vår varmvattenberedare till farfar! ;) Dom kom å kopplade ut den idag. =) Vi ska ju få fjärrvärme.
    Ja, som tur är så är det många som installerar fjärrvärme så det finns många billiga på blocket.. Så det blir inte så fasligt dyrt ändå..
  • wozah
    sok skrev 2009-09-22 22:49:14 följande:
    emmisshar du skrivit in i BF tråden att du fick en Nelly?

    just ja du pluggade på komvux nu.och ska göra högskoleprovet snart?sinnejag är ju mer stel i lederna än vanligt, fats jag har varit det typ hela tiden...sen vecka 10 typ!!!! jättemysko....som ont i fötterna då jag suttit stilla ett tag. och ibland låser sig hela benen...jag kan knappt gå..... som en pensio...
    Nej, jag ska inte göra högskoleprovet. Jag vet inte! Det kändes som att det blir så stressigt med bebis och prov. Jag har varit bom säker på att jag ska göra det, men sen blev jag snål när jag tänkte på att det kostar 350 kr och jag förmodligen är upptagen med en bebis..
  • wozah
    Emmiss skrev 2009-09-22 22:10:41 följande:
    åsa, sinne, ni ska få komma :) Kanske någon dag nästa vecka då robin jobbar så jag får sällskap ? :) känner mig inte "redo" för att gå på stan och fika osv än. Än så länge vill man ha med Robin på promenader osv, men idag har vi varit hos nellys gammel mormor och morfar hela dagen lång till nu ikväll, så visst är det skönt att komma ut och göra saker :)
    Oj. Men ni har kommit på fötter så pass mycket.. Jag trodde man var sängliggandes och osocial i några veckor.. Det är bara höra av dig när du vill ha sällskap och fika! hihi
  • wozah
    Sinne skrev 2009-09-22 22:16:19 följande:
    Åsa: Halleluja moment! Tur han fixat det såpass i alla fall. Vara utan vatten är ingen höjdare. När jag bodde på Bergnäset grävde dom av en kabel. Jag fick gå till en kompis och borsta tänderna på morgonen, skitkul haha :PEmma: Säg till när du orkar/har tid med oss så kommer vi :)
    Japp! Det är så spännade med utgifter som man inte räknar med.. Daniel är lugn som en filbunke medan jag får ångest och tänker "oj, där kunde man ha köpt.. bla bla bla istället.."
  • wozah
    MK84 skrev 2009-09-23 09:18:36 följande:
    Jo, har sett att de finns en del ute. Men dom flesta är typ 10 år gamla. Våran var typ helt ny, insatt nån gång i slutet av 2008. Tänkte först försöka sälja den men sen ides ja inte å gav bort den istället, haha.. Nä men farfar ville ha den så han får ju den. Men det är ju endel pengar i dom ändå. Nya kostar dom kring 9000, iallafall den vi hade.
    Precis! Jag hoppas vi hittar en lite "nyare".. MEN DU SKULLE HA SÅLT ERAN och tjäna en liten slant! Men vad snällt ändå att ge till farfar.. Han blev nog glad! Fast känner jag Daniel kommer han fixa en ny för ett billigt pris.. Han lyckas alltid med saker som gratis montering och nya saker för ett billigt pris.. Det här lär hur som helst kosta någon tusen lapp..
  • wozah

    Daniel tyckte jag var dum i huvudet när jag "bara" ville ta ut 5 dagar/veckan. Jag trodde att jag skulle klara mig på det, men tydligen inte. Många vi känner har tagit 7 dagar/veckan och jag måste göra detsamma.. :-O Blaaah! Trodde jag aldrig att jag skulle behöva göra!

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3