• Mymemlan

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Natten var sådär. Har fått sova stundvis då och då. Min sambo masserade svanken ganska hårt och då kändes det lite bättre iaf. Tills han slutade då. Men jag lyckades somna och vaknade och var vaken några timmar hit och dit. Men lite sömn iaf. Gjorde inte lika ont då jag vaknade, men känner att det börjar sätta igång nu igen. Suck. Ska ringa SUS sen om det blir värre under dagen.

  • Mymemlan

    Mk84,
    alvedon verkar vara för svagt, elr så funkar det inte på mig bara. Min kropp kanske inte gillar det ;p

    Sok,
    Ja dom säger att dom inte stoppar mer efter 34 fullgågna veckor och jag är nu i vecka 34+1. Och inte sättter dom igång en förlossningen heller. Men jag skulle vilja veta om det bara är förvärkar, elr om dom har påverkat tappen nått. Har duschat kokhett vatten på magen nu, det är aningen bättre just en stund på dagen. Det kmr mer mot eftermiddagen av nån skum anledning. Nu molar det inte lika mkt, men det är lika många sammandragningar. men det ökar som i styrka ju längre dagen går. Irriterande iaf. Kan hellre vara på dagen så jag får sova ordentligt på natten! :)

    Jag tog ut smycket.. i vecka 20 nån gång tror jag. Mitt hål tog jättelång tid att läka, och jag tror det har läkt igen helt ordentlgt faktiskt. Så får se. Fegis som man är! ;)

  • Mymemlan

    Sok och snart mamma igen.
    ja jag ska ringa dom nu. För nu gör det så satans ont. Nu får dom fan ge mig nå knark! ;) Lite ska man väll skämta. haha.
    Nej men nått kan dom säkert göra åt mig. :)

  • Mymemlan

    Nu har jag ringt. Vi ska få komma in för en koll och se om det har hänt något, elr om det bara är förvärkar. Frågade om man skulle gå och ha såhär ont ända till ungen kmr ut då, att det inte kan vara möjligt. Och då sa hon att jo tyvärr det kan man få ha. Fast hon surrade nå om nå bricanyltabletter man kunde få med sig hem iaf.

  • Mymemlan

    Nu är vi på Sus. Vi ska stanna. Jag är öppen 2 cm och det finns 1 cm kvar av tappen. Dom ska se om det händer något mer elr om det stannar av. Med min vanliga tur så stannar det väll av och kmr jävlas med mig många veckor till.
    Ska iaf få något att sova på och smärtstillande så får vi se vad som händer säger dom. Dom skulle undersöka mera innan vi skulle sova.

    Tur att vi tog med grejer som vi blev tillsagda då vi nu ska stanna. Ska bli spännande att se vad som händer. Ska bli skönt att få sova iaf. Är så himla förkyld, så behöver få vila upp mig.

    När man är öppen 2 cm , och det finns 1 cm kvar av tappen, vad innebär det? Kan det stanna av flera veckor till då elr?

  • Mymemlan

    Just nu innebär det inte ett skit. Har fått 2 panodil och en dexofen mot det onda. Och nån insomningstablett som inte gjorde ett skvatt. Därför är jag fortfarande vaken och kan absolut inte somna. Sammandragningarna gör lite mindre ont iaf. Men det är inte så bra, för då kanske det har stannat av, och jaa.. Då får vi väll åka hem imorgon och så är det väll samma visa i några veckor till. Ursäkta gnället. Men är så trött och less, men ändå helt klarvaken. Antingen får det sätta igång elr så får bebisen bli snäll mot sin mamma och inte busa mer med mig. Vill ju kunna leva ett någorlunda normalt liv nu innan den kmr, att bara ligga i sängen är inte riktigt min grej ;p

  • Mymemlan

    Då var vi hemma igen. Det verkade inte vilja hända nå mer. Ett tryck i ryggen nu. Sammandragningarna gör inte lika ont just nu som tur är. Fick en insomningstalblett, men det hjälpte mig inte alls. Vid 4 fick jag nått annat som gjorde mig trött och inte lika lessen/orolig. (blir stressad på sjukhus) och hostmediciin då jag är så himlans förkyld. Så lyckades sova lite.

    Tappen är iaf helt klart påverkad, och vi fick stanna om vi ville. Men eftersom det inte hjälper med mig så mkt då jag mest blir rastlös och orolig där så får vi vara hemma och komma tillbaka så fort det börjar göra sådär ont igen. För dom vill ha koll på att allt går som det ska och så. Dom kommer inte göra nå försök att stoppa mig nåmer, men inte heller nått annat. Bara medicin mot det som gör ont. Och dom funkade sådär. Men bättre än inget alls.

    Vi skulle få träffa en läkare imorse, barnmorskan inatt tyckte så synd om mig och ville att han skulle hjälpa mig på nått sätt. Men den människan var helt omänsklig faktiskt. Har varit rätt lessen sen igårkväll pågrund av trötthet och jaa, att det mest bara jävlas. Sen tappade jag rösten på morgonen, och ja allt bara brast och tårarna bara rann. Han sa bara att men såhär ska det vara att vara gravid. Det är inget konstigt. Det skulle du tänkt på tidigare eftersom du är så missnöjd nu. Inte finns det nått vi kan göra. Det finns inga bricanyltabletter längre, så det du får ta är alvedon. Sen så satt han bara och kollade, och jag kunde inte säga nått för jag kände mig så lessen och förvirrad och ja, hela köret.
    Sen kom det iaf in en underbar barnmorska som förstod att det var jobbigt, och varför jag grät. Läkaren trodde bara att jag ville att dom skulle sätta igång mig, men jag var ju bara lessen för att allt är så förvirrat mm. Så det kändes lite bättre iaf när hon satt där och pratade med mig.

    Nu vart det lite långt det här men. Det känns iaf så jävla skönt att kunna sitta här och fundera och klura med några som iaf förstår lite hur man känner och så. En del andra ser bara ut som tomma fågelholkar och undrar varför man tkr det är jobbigt :p

  • Mymemlan

    Emmiss,
    äntligen! Funderade massor på dig igår, att du måste ju få före mig! Hoppas du har din bebis snart!! :)

  • Mymemlan

    Wozah,
    nu är det ändå lite lugnare. Men sova går som ändå inte. Antar att hjärnan inte kan slappna av riktigt. Men kroppen får ju lite vila iaf.

    Sinne,
    ja det verkar så. Dom dras kanske till mig? ;p Men jag hade faktiskt 2 riktigt underbar barnmorskor så. :)

    Emmiss,
    ska tänka på dig nu och hålla tummarna! Vi får ju se om vi möts där borta! ;p

  • Mymemlan

    Nu är sammandragningarna tillbaka igen. Dom ökar i styrka. Ska till bm imorrn, hon kanske kan kolla om dom gör nån "nytta". ;p

    Emmiss,
    ja sovdosen man får funkar inte, ! ;)

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3