• MK84

    Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3

    Isa: Hehe, ja riktigt 30 september är de ju inte ännu, hehe.. ;)

    Sinne: Det där med FK lät ju verkligen helskumt, självklart måste dom ju räkna ALL inkomst, nått annat låter ju jättedumt.

    Mymemlan: Hehe, tur du gillar å sticka då vet du var du kan göra resterande veckor innan bebisen kommer.

    --

    Nu är de visst filmtime !=))

    /M

  • MK84

    God morgon alla mamas! =) Idag är alla en dag närmare BF! ;)

    Jag har också hört att man måste ha med sig egen tens om man vill ha det på förlossningen.

    Härligt att få komma hem Emma! =) Nätterna är underbara visst är dom. Haha. Bara för att vara en sån där glädjedödare kan jag säga att Jakob 2 år fortfarande inte sover hela nätter, de gånger han gjort de kan ja nog räkna på en hand. hahaha.. ;) Men alla är ju olika. Var hos en kompis igår som har en 3 veckors bebis. Han sover tydligen 6-7 timamr i sträck om nätterna, det kallar jag värsta lyxen de! =)))

  • MK84

    snart mamma igen skrev 2009-09-19 18:22:42 följande:


    taco är gott åxå.. de blir de nog imorgon.. då jag ska fixa inför en demo.. som jag ska bjuda taco på
    Håller du på å säljer allt möjligt? Herbalife, Alpnäring, Me and I, mm.. hehe, om du nu ens säljer nått av de, hahaha.. ;)

    Eller har du bara en himla massa partyn hemma hos dig?
  • MK84

    snart mamma igen skrev 2009-09-19 20:53:31 följande:


    hehe.. jag är inte säljare mer än till ett Me&I brukar jag bara ha party o blingo.. Herbalife har jag ingen kontakt med   sedan brukar jag gå på ljusparty o tapperweer o kläm&känn osv de är roligt
    Haha, en riktig partyprinsessa då med andra ord! =)

    Jag tycker om Alpnärings produkter, älskar deras kycklingkrydda, den är den bästa som finns. =))) Dock är det ju inte direkt billigt, men det är det aldrig på sånna där partyn. Å farligt är det. Man dras lätt med att köpa saker man egentligen inte tänkt sig. Ungefär som att gå på Ikea, man har en lista på 10 saker å kommer hem med ungefär 30 saker, hahahaha...
  • MK84

    Sok: Fin mage! =)

    Jag har inte bestämt än hur det blir då jag ska föda. Haha. Tänker att det löser sig nog, haha.. Dumpar väl Jakob hos mamma eller nån annan som finns tillgänglig. Sen räknar jag med en snabb å fin förlossning. Haha... Sen om allt går som de ska får nog Jan sova hemma med Jakob. Å sen tror ja ju inte vi blir där i tre dagar om jag nu får min fina å bra förlossning som jag beställt till denna gång. Sen får väl Jakob komma till Sunderbyn å möta upp oss då vi ska åka hem kanske. För så fort vi är utskrivna å ute ur BB kan dom ju inte säga nått! =)

    Jag tror inte Jakob har så stort utbyte av att hänga på BB så mycket. Han är ju som för liten för att förstå å sen skulle han tycka det var aptråkigt där i det lilla rummet. Så han gör sig nog bäst hemma.

    Men ändå spännande att höra hur andra tänkt göra, hehe, om jag ska vara ärlig har jag faktiskt inte ens tänkt så långt. Hehe.. Så kanske hinner ändra mig..

  • MK84

    Igår var det förresten en av mina gammelgammel kollegor sen flera år tillbaka som frågade när jag skulle ha barn. Jag svarade i december å då sa hon att Ja, inte hade du då stor mage. HAHAHA... Sa att i så fall är du då den första att tycka det. Nää, envisades hon, inte verkar den ju vara så stor.

    Jag som dagligen får höra motsatsen. ;)

  • MK84
    minnapinna skrev 2009-09-20 10:43:25 följande:
    sok, men vad ska bb göra om amningen krånglar, som du inte kan "fixa" via telefon eller besök på bvc osv? Det är jag inte orolig över i alla fall, amningen kommer när den kommer - och kommer den inte så finns det andra alternativ. Snarare skulle jag känna såhär: om amningen krånglar och det inte kommer igång som det ska, så är det nog skönt att vara hemma i lugn och ro och börja med ersättning när man vill - då slipper man alla barnmorskors kommentarer om att man MÅSTE amma och "försök, försök!" osv. Huvva, jag tycker det var SÅ trist att ligga på BB, ville hem direkt :)
    Nej det var ju sååå skönt att lilla på BB, ja hade inte tråkigt alls, tiden gick superfort som ja minns de! ;)
  • MK84

    Fick ett extrapass idag pga sjukdom. Sååå värt att jobba en söndag med 100% OB! =)))

    Jag har också börjat få sammandragningar lite då å då. Mina gör inte heller ont utan det är mer lite obehagligt. Har börjat som sist att säga åt karln då vi är ute å går. Hehe.. Gå saktare, gå saktare.. Haha.. Ska ja gå i hans långebentakt så börjar magen jobba direkt.

    Men annars måste jag säga att jag känner mig oförskämt fräsch just nu. Jag känner inte alls av fogarna lika mycket (kan bero på att jag använder foglossningsbätet så gott som dagligen). Å sen blir jag alltid på bra humör då jag jobbat. =) Skulle inte klara mig utan Ica! =)))

  • MK84

    Wozah: Ta det inte personligt, du å din sambo kan ju inte ta ansvar för vad hans bror gör. Ni kan ju inte vara nån polis åt honom. För er är ju han eran familjemedlem å ni ska ju inte behöva förstöra den relationen bara för att andra stör sig på honom.

    Men kan ändå tänka mig att det är jobbigt att nån klagar på ens familjemedlem, men kan också förstå behovet att få klaga av sig då man blir störd om natten. Men det är ju inte i egenskap av din brors sambo de klagas på, utan på grannen som spelar musik å de hade ju kunnat vara precis vem som helst.

    Nä, jag vet inte.. Jag kanske bara ska hålla tyst å inte lägga mig i...

    Men hur som helst så är jag helt säker på att det inte är riktat mot dig Åsa, så se bara igenom det, om de nu går.. Låssas som att du inte vet vem grannen är..

Svar på tråden Höst- och vintermammor i Luleå 2009/2010 del 3