Inlägg från: fru bengtsson |Visa alla inlägg
  • fru bengtsson

    Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D

    Yohanna: Har du pratat med henne idag? Vet hon vad som hänt och att du är ledsen? Hoppas att hon hör av sig snart och att det finns en helt logisk förklaring till varför hon inte svarat dig.

    Madge: Vad är det ni ska sälja då?

  • fru bengtsson

    Måste kolla hur många besökare jag haft idag. Återkommer....

  • fru bengtsson

    10-20 per dag verkar vara standard för mig. Måste kanske börja lägga mig i mer...

  • fru bengtsson

    Kom precis på att folk som använder svara-knappen i gästboken inte räknas in i antalet besökare, så jag kanske har några fler iaf...

  • fru bengtsson

    Goodmorning girls!

    Björkeli: Oj vad jag känner igen mig i det du skriver. Vi har inte direkt haft det jobbigt så, men det är nog mest tack vare Patrik....
    Jag tar också ut mycket ilska, frustration och besvikelse på honom, men han har så mycket insikt om hur jag fungerar, så endera rinner det av honom som vatten från en gås, eller så ställer han mig lite mot väggen och får mig att tänka på vad som _egentligen_ är anledningen ill min sinnesstämning och mitt humör.
    Jag kan klaga och gnälla lite på honom, men när jag pratar med mina vänner "på riktigt" känner jag bara: "Nä gud vad vi har det bra!"
    Jag kan jämföra vårt förhållande med vem som helsts i vår bekantskapskrets och det känns mest stabilt, tryggt och äkta. För mig finns inte ett tvivel på om vi kommer att leva ihop resten av livet eller inte! Det är kärlek på ett lugnt och behagligt sätt och en vardag som förvisso ibland känns lite tråkig, men för det mesta helt fantastisk!

    Hmmm, måste nog snart väcka käre maken och tala om det här för honom också....

  • fru bengtsson

    För jag har tagit placering, för jag har tagit placeing, för jag har tagit placeeeeering! Fy faan vad jag är bra!

  • fru bengtsson

    Madge: Var inne och kikade på länken, fy tusan vad ledsamt!

    Nallen: Det beror på... Får jag behålla honom när han tillfrisknat och om han är duktig på att sköta hushållet, så nog kan jag tänka mig att bjuda en tjuga eller två!

  • fru bengtsson

    Hej svejs!
    Här var det lugnt...
    Vad gör ni alla idag? Själv sitter jag med Ellen sovandes i sjalen och har Manda sovandes uppe, snuvig och halvhängig. Egentligen borde jag passa på att göra något vettigt, men det är bara alltför lätt att hamna framför datorn.

    Tintomara: Förstår hur du menar, men säkert blir det roligare för Sarah att vara på förskolan när hon är där lite oftare, känner igen sig i rutinerna där och kanske börjar få "kompisar". Manda var bara 15 månader när hon började på fsk. Hon var då 15 timmar i veckan, fördelat på 3-4 dagar och det var perfekt start för henne. (och för oss!) Hur länge är Sarah på fsk de dagar hon är där?

    C-addict: Känner igen det där med att smygkika lite. Det är så underbart att se hur de leker och har kul, och lika underbart att se hur de bara släpper allt och kommer springande när de väl upptäcker att man är där!

    Yohanna: Tar en till sväng hos dig för att se om bilderna finns där nu.

Svar på tråden Glassigaste tråden i historien!!! Välkomna:-D