Linus Sandgren får pris i Los Angeles
Forum Hundar - Husdjur
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • hundhem.

  Fre 11 sep 2009 17:24 Läst 1730 gånger Totalt 4 svar
  bollan­mollan
  Visa endast
  Fre 11 sep 2009 17:24

  hej jag behöver hjälp att hitta olika seriösa hundhem. jag försöker hitta en hund till min mormor som förlorade sin älskade hund i våras. hon vill helst ha en hund som är ett par år därför tänkte jag på ställen som hundstallet men de får in väldigt lite småhundar.alla tips tackar jag för.

 • Tamara­M
  Visa endast
  Fre 11 sep 2009 20:00 #1

  Vad menar du med hundhem? Vill du adoptera en liten så kolla på google. Där kan du hitta en hel del och säkert i närheten av där du bor. Många äldre hundar blir inte adopterade och skulle din mormor göra det skulle det bli kanonm tycker jag.
  Lycka till.

 • Fre 11 sep 2009 20:07 #2

  Är ni ute efter en specifik ras kan man vända sig till rasklubben, de har ofta hundar till omplacering, i alla möjliga åldrar.

 • Zelmil­ainen
  Visa endast
  Fre 11 sep 2009 23:00 #3

  ett sätt är att hitta seriösa föreningar som räddar hundar från gatorna i utlandet och hjälper de till nya familjer i sverige genom adoption. två som jag vet är seriösa är www.hundrondellen.se och www.ada-hundar.org de tar från spanien och portugal och har en hel del små hundar.


  Vill ha bebis nuuu!!!
 • tomcar­1
  Visa endast
  Lör 12 sep 2009 08:36 #4

  Hej !
  Här finns en lista på olika hundhem/omplaceringshem.
  Kanske kan ni hitta någon vovve på någon av dem ? Jag hoppas det, annars får ni gå in och kika lite då och då. Blocket säljer ju också mycket småhundar som ompalceringar, gå äåven in på rasernas klubbar, där kan också stå omplaceringar.
  Lycka till....
  /tomcar1
  www.hundar.org/omplacering-hund.php

Svara i tråden: hundhem.
Logga in
Bli medlem
Skapa en ny tråd
Ändra kategori Skriver i kategorin: Husdjur
Svara i tråden...

Innehåll