• Trinity78

    Trådlösa tråden revisited

    Meh. Vår tråd försvann. Här är en ny. {#lang_emotions_cheers}


    Reproductively challenged
  • Svar på tråden Trådlösa tråden revisited
  • KarJac
    Shoegirl skrev 2009-12-07 22:51:33 följande:
    WOW!*virar upp tungan från golvet*Den får ni fan inte se utan mig! *bestämmer*
    Never!!!! Herregud, jag blir helt till mig!!!!!!!
    Amor fati
  • Senap

    Jaaaaa!
    Jag vill se den NU! NUUUUU I tell ya!


    My sugar is raw
  • KarJac
    Shoegirl skrev 2009-12-07 22:56:34 följande:
    Jaaaaa!Jag vill se den NU! NUUUUU I tell ya!
    CRAAAAVIIIIINGS!!!!!
    Amor fati
  • Senap

    Jag kommer kissa på mig av upphetsning på premiärdagen. *studsar*


    My sugar is raw
  • KarJac
    Shoegirl skrev 2009-12-07 23:05:38 följande:
    Jag kommer kissa på mig av upphetsning på premiärdagen. *studsar*
    JAG MEEEED!!!! *hjular*
    Tänk vad man kommer lipa och hålla på och bara vara helt till sig!
    *känner mig som femton igen*
    Amor fati
  • Senap

    Och stå och skrika av upphetsning utanför bion.

    CRAVINGS!


    My sugar is raw
  • julmusten

    Men halla, juni 2011 ar ju tillrackligt langt borta for att vi skall kunna planera nagot i sag, London???? Inte for att jag har nagra pengar, men jag kan kanske lagga undan en 10-20 dollar varannan vecka. Hur mycket kan det bli tills dess? Och om ni vet nar ni skall aka sa borde man val kunna hitta billiga Ryan Air biljetter sju manader i forvag och sant. Vi behover bara nanstans att bo som inte kostar skjortan, (lycka till med den i London, jag vet, men om vi har lite tid pa oss att fixa nagot sa kanske det gar det med??).

    Ett annat alternativ ar att ni alla kommer hit nasta ar och slar ihop det besoket med julhandlingen. Vi bor inte stort, men nog fan skall det ga att husera er pa nagot vanster tycker jag. Maken far val bo hos sina foraldrar med barnen i nagra dagar eller nat sant??!! Om ni koper biljetter sa star jag for all mat och dryck och sant. Helt allvarligt.

  • KarJac
    julmusten skrev 2009-12-08 00:28:05 följande:
    Men halla, juni 2011 ar ju tillrackligt langt borta for att vi skall kunna planera nagot i sag, London???? Inte for att jag har nagra pengar, men jag kan kanske lagga undan en 10-20 dollar varannan vecka. Hur mycket kan det bli tills dess? Och om ni vet nar ni skall aka sa borde man val kunna hitta billiga Ryan Air biljetter sju manader i forvag och sant. Vi behover bara nanstans att bo som inte kostar skjortan, (lycka till med den i London, jag vet, men om vi har lite tid pa oss att fixa nagot sa kanske det gar det med??).Ett annat alternativ ar att ni alla kommer hit nasta ar och slar ihop det besoket med julhandlingen. Vi bor inte stort, men nog fan skall det ga att husera er pa nagot vanster tycker jag. Maken far val bo hos sina foraldrar med barnen i nagra dagar eller nat sant??!! Om ni koper biljetter sa star jag for all mat och dryck och sant. Helt allvarligt.
    Vi både reste och bodde bra väldigt billigt i London. 1600 kr per person för hotell två nätter i Paddington precis vid tunnelbanestationen och flyg med Cimber Air. Det gäller att boka tidigt bara.
    Nu är det ju säkerligen dyrare för nevvjarkaren men annars kan man alltid sno en båt???
    Amor fati
  • julmusten

    Men vet jag bara om nar jag behover aka i tid, sa tror jag att det finns relativt billiga flyg faktiskt, (och om jag da sparar lite sa borde inte den kostnaden komma som en chock till hushallskassan). Bade Virgin och Bea brukar kora lite reklam races da och da. Och alla andra bolag flyger typ direkt till London med sa det ar faktiskt nog den billigaste destinationen for mig utanfor USA/Mexiko.

Svar på tråden Trådlösa tråden revisited