• Plutteli

    Anna Ankas avsugningar

    Anonym (Jeeezez) skrev 2009-09-23 09:15:56 följande:


    Du fattar ju verkligen inte. Tycker synd om din partner.
    Varför skulle det vara det?

    Vi har förvisso inte sex dagligen fast han gärna skulle ha det eftersom jag inte kan, men vi har sex fullt tillräckligt för att han ska vara nöjd, och han är också nöjd med vetskapen om att när vi har sex så är det för att jag genuint vill det och inte för att jag ställer upp för hans skull. Jag HAR försökt ställa upp nån gång under grav.och efter när jag inte ville/kunde ha sex på nästan 4 månader, men han vägrade låta mig runka/ge honom en avsugning bara för att ställa upp, i hans värld finns ingen njutning i att veta att jag bara gör det för att han ska få det bra hur mycket inlevelse och hur bra jag än gör det.
  • Plutteli

    Anonym (Jeeezez) skrev 2009-09-23 09:29:35 följande:


    I din värld skriver du i nån kommentar. I hans värld skriver du i denna. Vilka härliga världar ni verkar leva i!
    Jepp, och märkligt nog passar våra världar ihop helt perfekt och funkar ypperligt ute i den riktiga världen också!
  • Plutteli

    Anonym (Jeeezez) skrev 2009-09-23 09:26:35 följande:


    Men DET ÄR JU INGEN SOM HAR [b]H O T A T[/b] ATT VARA OTROGEN! Vad vissa har konstaterat i tråden är att SANNOLIKHETEN FÖR ATT ENS PARTNER SKA VARA OTROGEN [b]M I N S K A R[/b] OM MAN HAR ETT TILLFREDSTÄLLANDE SEXLIV!!! Därmed inte sagt att man ska suga kuk på schema eller göra saker mot sin vilja! Våldtäkt? Var får du allt ifrån?
    Men att ens säga att det skulle vara mer eller mindre ok att vara otrogen om ens partner inte kan ha sex är att kräva det. Och ja, kräver man sex utan tanke på hur partnern mår av att "ställa upp" utan att vilja så är det våldtäkt. För hur får du annars ihop det? Om man inte vill får man räkna med att partnern är otrogen så om man inte vill det får man se till att vilja ha sex? eller vad?
  • Plutteli

    Anonym (Jeeezez) skrev 2009-09-23 09:55:57 följande:


    Det är bara du som pratar om att kräva och att ställa upp utan att vilja och våldtäkt. Så det så. Inte heller har jag sagt att jag tycker att det är ok att partnern är otrogen om man inte har sex - däremot har jag FÖRSTÅELSE för det. Det är dessutom skillnad på att inte vilja ha sex och att inte kunna ha sex. "Om ens partner inte kan ha sex" skriver du. Det är en helt annan sak än att inte vilja ha sex. Sluta blanda ihop saker! Jag har försökt förklara hur jag (och många med mig!) får ihop det men du tillhör kategorin som bara inte VILL eller KAN förstå.
    Fast det är DU som menar att huvudvärk, trötthet, hormoner m.m. bara var undanflykter medan jag tycker att alla är helt legitima skäl till varför man inte KAN ha sex.

    Och nej, det är inte bara jag som snackar om att ställa upp även om man inte vill, finns en del i denna tråd och i liknande som menar att det är en självklarhet att man ska ställa upp vare sig man vill eller ej. (Inte sagt att just du menar det så, jag debatterar helt allmänt)
  • Plutteli

    Anonym (Jeeezez) skrev 2009-09-23 10:14:28 följande:


    1. visa mig ett inlägg från någon som menar att det är en självklarhet att ställa upp om man inte vill. 2. japp, tycker många "orsaker" enligt en del är undanflykter enligt mig. huvudvärk brukar gå över av ett bra knull. trötthet är faktiskt bara en ursäkt, man behöver inte vara jättepigg för att ha sex! De som håller på att ge ursäkter för varför de inte vill (kan enligt dig) ha sex hamnar i en ond cirkel och till slut så KAN DE men de VILL INTE. MYCKET SEX GÖR ATT MAN VILL HA MER SEX!
    Äh, är du intresserad av att se ett sådant inlägg är det bara att läsa tråden från start, jag orkar inte det dock.

    Huvudvärk brukar bli VÄRRE för mig om jag har sex (däremot funkar det bra vid mensvärk, men då brukar inte min sambo vara så pigg på att leka...)

    Trötthet beror helt på, är jag lite trött går det bra, är jag mycket trött blir jag illamående och därmed inte alls tillgänglig, blir min sambo för trött får han inte ens upp den så då blir det fysiskt omöjligt.

    Hormoner är ett jävligt bra argument, efter min förlossning var ju hormonerna helt rubbade och jag hade noll sexlust, men när den började komma tillbaka var dock inte mitt underliv med på notorna och sexet gjorde bara ont (trots mängder med förspel, rejäl upphetsning och massor med glidmedel). Jag fick dock ha både ett å två å flera snack i omgångar med min sambo eftersom han inte alltid klarade av att inse att det inte var han det var fel på bara för att min kropp inte funkade.
    Nu är det dock bra och beroende på hur vi mår har vi sex allt från en gång i veckan till två tre gånger om dagen
  • Plutteli

    Anonym (Jeeezez) skrev 2009-09-23 10:22:22 följande:


    Jag har läst hela tråden från start och jag har inte sett ett enda inlägg om att man ska ställa upp MOT SIN VILJA. Det är jättebra att du numer har ett tillfredställande sexliv med din partner. Dock så pratar jag inte om dig, dina ursäkter & ditt sexliv utan om människor i största allmänhet så du behöver inte ta åt dig personligt av allt jag skriver.
    Jag tar inte åt mig, jag bara beskrev min vinkel av det hela :)

    Och, då har vi tolkat saker olika. Men jag har även läst ORDAGRANT i en tråd (mins ej vilken tyvärr) där det var några som tyckte att det bara var att ställa upp, och som själva sa just att de hade sex med sin partner även om de inte ville "för husfriden".
  • Plutteli

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-23 20:26:11 följande:


    Men det är skillnad på att inte kunna ha sex och att inte vilja ha sex. Om hon inte kan ha sex, av diverse anledningar, men viljan finns i botten, så är det mycket lättare att stå ut än om hon inte vill. Och då menar jag inte inte vill just nu, utan inte vill, punkt. Om hon sen har attityden "din kåthet är inte mitt problem, din kuk ditt ansvar, take it or leave it, my way or the high way" så underlättar det ju inte direkt, om man säger så..
    Om man inte vill punkt. så har jag skrivit att det är ide att ta ett snack om vad som är fel, går det att lösa eller är det dags att slänga in handduken? Total frånvaro av vilja beror på nått och det bör lösas om möjligt. Men partnerns kåthet är dock ändå hans bekymmer i grund och botten. Men om man älskar nån så hjälper man till när möjlighet och lust finns för att stärka förhållandet.
  • Plutteli

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-23 20:27:47 följande:


    För att du inte vill, eller för att du inte kan? Det är en rätt grov skillnad.
    Beror på tillfälle, vissa dagar har jag bara inte lust och det accepteras och vi har sex en annan dag, andra dagar är det fysiskt omöjligt.

    Vad vet jag, jag kanske är extra nojig och har en extra förstående sambo pga händelser i min bakgrund...
  • Plutteli

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-23 20:43:47 följande:


    Jag vet inte vad du läst i denna tråd, men jag har varit aktiv från scratch och jag har inte sett någon som ställt upp för husfridens skull, _mot sin vilja_. Däremot kanske någon har ställt upp, för att den personen _velat_ ställa upp, fastän personen kanske inte haft lust att ha sex just då. Det är det som diskuteras här, att man _vill_ ställa upp, för sin, sin respektives och sitt förhållandes skull. För min del så ser jag det som att det handlar om inställning. Min partner har inte alltid haft förmågan att ha sex när jag velat, men jag har alltid vetat att det inte är viljan det är fel på. Sedan har jag haft tidigare förhållanden där viljan saknats, och förmågan blir ju därefter. Det är ju inte så att kvinnor som inte vill kör med "jomenvisst, vi kör ändå".. utan vi pratar om huvudvärk, ryggvärk, tandvärk, trötthet, Vita Lögner-maraton på TV, sänggaveln ligger i fel väderstreck, fan och hans moster.
    Läs inlägget noggrannare så ser du att jag syftar till en annan tråd i samma ämne.
    Så det finns de som kör med: Jag vill inte så ska du pippa får du göra allt själv, och sedan ligger på rygg som en död fisk. Upphetsande? Nä

    Och nej, tycker snarare tråden handlar om att de som INTE ställer upp i ur och skur får skylla sig själv om man blir bedragen. Vilket för mig känns lite som man säger: "Du behöver inte alltid vilja, men säger du nej är det ditt fel om du blir bedragen, så det är nog bäst att du vill ändå"...

    Jag säger rätt ofta att jag inte vill ha sex för att jag har ont, men för egen del är det faktiskt sant
  • Plutteli

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-23 20:51:12 följande:


    Fortfarande, att inte ha lust och att inte vilja är eller behöver inte vara samma sak! När man inte vill så kan att inte ha lust vara en ursäkt. När man inte kan så är att inte ha lust en förklaring. Som sagt, två vitt skilda saker.
    *suck* ok.

    Vissa dagar VILL jag inte, inte ens lite, tanken på sex får mig att må illa.

    Andra dagar KAN jag inte pga min kropp.

    Och ytterligare andra dagar VILL jag och vi har sex som kaniner

    Har jag uttryckt mig rätt nu?
Svar på tråden Anna Ankas avsugningar