Inlägg från: Anonym (TheMan) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TheMan)

    Anna Ankas avsugningar

    Anonym (kvack kvack) skrev 2009-09-18 22:13:57 följande:


    [ massa text ]
    Men.. det är väl ingen som tvingat dig att göra det? Eller menar du att AA hävdar att alla kvinnor skall ge PA en avsugning varje dag? Var läste du det någonstans? Och varför så arg förresten?
  • Anonym (TheMan)
    Saskia skrev 2009-09-18 22:22:58 följande:
    shit vad slut man måste va om man försöker argumentera sig till ett ligg..
    Hahahahahahahahahahaha
  • Anonym (TheMan)
    EmmaOh skrev 2009-09-18 22:38:49 följande:
    På vilket sätt menar du att jag tolkat plikt på något annat sätt än det du skriver: "plikt, etiskt och juridiskt begrepp: det man av etiska eller rättsliga skäl bör göra." Jag menade att AA hävdade att hustrun ska ge sin man oralsex av etiska eller rättsliga skäl. Jag suger hellre av min man för att jag vill, för att jag tänder på det, för att han tycker om det eller tom för att göra honom en tjänst men det är inte för att det skulle vara min plikt. Bästa sättet för en man att få oralsex borde ju vara att ge sin fru oralsex? Dessutom, om man jämför sex och hushållsarbete undrar jag lite över hur bra sex man har...
    Det man vill göra och det man gör för att det är rätt står väl inte i något automatiskt motsatsförhållande?

    Var snäll och spela inte dum. Det som diskuteras är inte känslorna man får ut under och efter sex, det som diskuteras är bevekelsegrunderna till att ha sex. Vilket visserligen gör att du säger emot dig själv, om det nu är så skönt med sex, varför är det då okej att inte vilja? Särskilt när det inte är okej att inte vilja städa toaletten. Alltså, det jag diskuterar är _viljan_ att utföra olika saker, oavsett om det är sex eller hushållsarbete.
  • Anonym (TheMan)
    Ablan skrev 2009-09-18 23:54:32 följande:
    Men palla... Jag behöver inte suga kuk varje morgon för att han inte ska vara otrogen, han sköter sig ändå. Btw så skulle jag inte vilja att min sambo skulle slicka min fitta varje morgon av rädsla för att jag skulle vara otrogen annars, jag tror att hela grejen att att hålla på och tramsa med en massa saker för att ens partner inte ska vara otrogen grundar sig i att man är osäker på sig själv eller sitt förhållande. Jag vet att min sambo vill ha mig och leva med mig så jag behöver inte muta honom med att suga kuk för att han ska stanna.
    Det om något kallar jag väl för att ta en person för givet..
    - Jag behöver inte ge min fru massage, för jag vet att hon vill ha mig och leva med mig
    - Jag behöver inte laga middag, för att jag vet att hon vill ha mig och leva med mig
    - Jag behöver inte ha sex med henne, för jag vet att hon vill ha mig och leva med mig
    - Jag behöver inte köpa blommor till henne, för jag vet att hon vill ha mig och leva med mig
    - Jag behöver inte komma ihåg hennes födelsedag, för jag vet att hon vill ha mig och leva med mig
    - I princip behöver jag inte göra någonting för min fru, för jag vet att hon vill ha mig och leva med mig

    ....det låter lite fel när man skriver det så. Men visst, det är säkert sant. I det ideala förhållandet så behöver man inte göra ett skit, för har han eller hon behov så innebär det att de inte älskar en tillräckligt, och då vill de inte ha en eller leva med en, och då kan de väl lika gärna dra. Är det så du menar?
  • Anonym (TheMan)

    Lev livet som du borde ha gjort skrev 2009-09-19 00:03:18 följande:


    Så förhållande blir kanon om man ger sin man en avsugning varje morgon då?! Hmmmmm :S
    Nej, men ett förhållande blir kanon om man tillfredsställer varandras behov, oavsett om det handlar om en chokladask, en avsugning eller en söndagspromenad i skogen med barnen.

    Vad alla har hakat upp sig på just avsugning..
  • Anonym (TheMan)
    Ablan skrev 2009-09-18 23:54:32 följande:
    Men palla... Jag behöver inte suga kuk varje morgon för att han inte ska vara otrogen, han sköter sig ändå.
    Förresten.. anser han att DU sköter dig ändå? Det är väl där den springande punkten ligger, inte ifall HAN sköter sig..
  • Anonym (TheMan)
    Ablan skrev 2009-09-19 00:52:02 följande:
    Fast jag menar inte att man inte ska göra ett skit, jag menar att det kan man göra när båda vill och känner för det, jag gör det för att jag vill göra det skönt för honom inte för att det finns ett underliggande hot om att han ska knulla någon annan annars. Du feltolkar det jag skriver totalt. Självklart ska man göra saker för varandra, men inte för att man är rädd för att personen ska vara otrogen annars, det är så jag menar.
    Ja, och du feltolkar mig. Jag menar inte att man skall göra saker mot sin vilja.

    Om man ser det såhär, och nu pratar jag om att tillfredsställa behov, inte enbart avsugningar, utan behov i största allmänhet. Om du negligerar hans behov, vad kommer resultatet att bli? Om du inte vill kramas, om du inte vill ha sex, om du inte vill göra ett skit hemma. Vad kommer att hända? Troligtvis kommer inte förhållandet att funka, och detta är ju ett reellt hot. Kommer du nu att sluta göra allt detta, för du gör ju inget under hot?

    Alltså, min poäng är att om man VILL tillfredsställa varandras behov lite oftare, så kommer förhållandet att bli bättre, starkare och hålla längre. Oavsett om nu dessa behov består av avsugningar, fotmassage eller nya gardiner i sovrummet. Det är just ordet _vill_, att _vilja_ som är den springande punkten. I inga andra aspekter i samlivet är det okej att inte _vilja_ göra saker som är av godo för båda, exempelvis städa toaletten. Men sexuella aktiviteter som är båda av gagn är tydligen helt okej att inte _vilja_.. hur kommer det sig?
  • Anonym (TheMan)
    Anonym skrev 2009-09-19 00:53:28 följande:
    Jag försvarar absolut inte fru ankas påstående för hon verkar helt vrickad hela människan... Förstår din poäng The Man. Grejen var väl inte att man måste ge en avsugning varje morgon, men om mannen ber om det så varför inte?
    Haha grovt sett ungefär så. "Varför inte" är ju filosofiskt klockrent i sammanhanget.

    En klassisk diskussionskedja ser ut som följer:
    -Älskling, skulle du kunna tänka dig..
    -Nej jag vill inte.
    -Varför vill du inte?
    -För att jag inte har lust.
    -Varför har du inte lust?
    -.... (och där brukar det ta slut, påhittade ursäkter som huvudvärk, meka med bilen eller planeternas ställning på himlavalvet räknas inte som seriös argumentation)
  • Anonym (TheMan)
    Ablan skrev 2009-09-19 01:11:07 följande:
    För mig är det självklart att man ska göra saker för varandra, jag gör saker för min sambo och han för mig, både sexuellt och icke sexuellt. Det jag menar är att det inte ska behövas sättas upp ett kuksugar schema för att man ska försäkra sig om att inte bli utsatt för otrohet. Om jag känner för att suga av min sambo så gör jag det, ibland fem gånger på en vecka ibland noll, men jag gör det ju för att jag vill göra det för honom för att han tycker om det. Inte för att jag är rädd för att han ska träffa en annan annars, för gissa vad? det kan han göra ändå oavsett hur mycket kuk jag suger.
    Ingenstans i diskussionsunderlaget står det att man skall göra ett schema, oavsett om det handlar om att suga kuk eller massera fötter. Jag tror du har missuppfattat lite vad fru Anka egentligen sagt.
  • Anonym (TheMan)
    Ablan skrev 2009-09-19 01:18:03 följande:
    Jag syftar på det ts skriver "Anna Anka ger alla kvinnor tipset av att ge sin man en avsugning varje morgon. Jag tror det är det är ett jättebra tips. Skulle fler göra likadant skulle vi ha mindre otrohet och mindre skilsmässor." Och att ha bestämt att man ska suga kuk varje morgon kallar jag för kuksugarschema, men vill du kalla det något annat så står det dig fritt.
    Mjo, men då har TS inte förstått riktigt heller, eller tolkat det lite väl bokstavligt. Det handlar mer om att ge mannen det _om det är vad mannen vill ha_
Svar på tråden Anna Ankas avsugningar