• Anonym (inte hemmafru)

    Anna Ankas avsugningar

    Anna Anka ger alla kvinnor tipset av att ge sin man en avsugning varje morgon.

    Jag tror det är det är ett jättebra tips. Skulle fler göra likadant skulle vi ha mindre otrohet och mindre skilsmässor.

    Jag suger gärna min mans kuk. Däremot får han stryka sina skjortor själv och dela lika på allt annat hemma. Han är väldigt nöjd med hur vi har det.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-09-21 16:32
    Herregud, 300 inlägg. Har haft annat för mig i helgen som ni vet har inte läst allt men det finns ju en del saker som jag bara måste kommentera.

    Nej, alla ni som är oroliga, min man "hotar" inte att vara otrogen om jag inte suger av honom, han skulle aldrig säga eller göra något sådant. Däremot ser jag ju runt om mig hur många förhållanden som kraschar och ofta pga dåligt sex. Jag tror därför bra sex (och många avsugningar) är en bra liten investering i förhållandet

    Nej, vi har inte ett schema där jag ska suga varje dag kl 7.15. Men våra vi har ändå små rutiner, och ofta vaknar vi tillsammans ganska tidigt, och innan de är dags att springa till jobb och dagis brukar jag ta hand om hans morgonstånd och ge honom en skön start på dagen

    Och nej, han tycker inte att det är tjatigt med sex för att det blir för ofta. Jag gör det väl bra och varierat antar jag

    Väldigt många säger att ok jag kan göra något för honom OM har gör något för mig. Min man gör massor för mig, men det är inte därför jag gör saker för honom. Jag älskar honom, vill att han ska må bra, och vet att han behöver mycket sex. Fattar inte att det är så upprörande att jag ger det till honom även dagar då jag inte får något i gengäld.

    Kan bara säga at jag älskar min man, hans kuk, vårt liv tillsammans. Ville bara ge ett enkelt praktiskt tips till hur andra också kan få det bättre, men det märks ju att det finns många kvinnor därute som verkar ha svårt med att ge.

    Synd för er, och synd för era män. Ni skulle väldigt enkelt kunna göra era egna och era mäns liv så mycket bättre

    Puss på er från en hemmafru som mår som en prinsessa efter en härlig helg och som mer än någonsin längtar hem så jag får fortsätta ta bästa hand om min man!

  • Svar på tråden Anna Ankas avsugningar
  • Plutteli

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-30 10:51:09 följande:


    Varför är det över huvud taget ens delvis mitt ansvar att utreda din brist på sexualitet? Du tar ju inget ansvar _alls_ för min sexualitet, då är det väl inte mitt ansvar _alls_ för din brist på sexualitet. Det behöver inte vara något fel i förhållandet, varför skall jag då lösa att du inte är kåt när du inte löser att jag är kåt? Självklart propagerar jag inte för övergrepp, jag håller helt med om att ingen någonsin skall göra något mot en persons vilja, fysiskt eller psykiskt. Men, jag anser att det är ditt ansvar att se till att VILJA ha sex i förhållandet. Och då menar jag inte för husfridens skull, utan om att genuint vilja. Och om du inte har viljan, så är det ditt ansvar att ta reda på varför, och göra något åt det. Denna brist på vilja är inte mitt ansvar att lösa, särskilt inte om min kåthet inte är ditt ansvar att lösa. Om man däremot delar på ansvaret för allt, då pratar vi om något helt annat..
    Javisst är det mitt ansvar att ta reda på varför jag inte vill. Men skulle det bero på dig, ja då är det ditt ansvar att hjälpa mig att få lusten tillbaka, såvida du nu vill att jag ska ha någon lust att ha sex dvs. För jag kan ju inte göra ändringar där du är inblandad utan dig eller hur?

    Jag tycker man har ansvar tillsammans att vilja ha sex även om sexualiteten i sig är var och ens eget ansvar. Om jag är kåt är det mitt ansvar, men det är ditt ansvar att vilja hjälpa mig och tvärt om.
  • Plutteli

    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-30 10:52:56 följande:


    Så om han kör på tills det gått för honom och sen är nöjd, så är det helt okej för dig? För han har inget ansvar för din orgasm? Du blir inte sur, frustrerad etc?
    Nepp, det har hänt rätt ofta faktiskt, och jag är nöjd eftersom han är nöjd. Vill jag komma ber jag han ibland om oralsex eller så onanerar jag tills jag är klar. Har hänt mer än en gång att det blir det omvända också då min sambo inte alltid kan komma om han blir för varm.
  • Anonym (inget tvång)

    Men om man älskar att suga av sin man så go for it. Alla tycker däremot inte om oralsex och de kan göra något annat istället. Det ska inte behöva vara ett tvång. Själv föredrar jag sex på morgonen men min fästman föredrar det på kvällen...så vi kompromissar och gör det en gång på morgonen och en gång på kvällen ;) Men jag skulle inte tvinga min man att ställa upp om han inte var på humöret just då och han skulle inte göra det mot mig heller...hoppas jag iallafall för det hade tagit bort min lust helt tror jag.

  • Moonis
    Anonym (TheMan) skrev 2009-09-30 10:44:05 följande:
    Det är otroligt naivt att säga att man måste jobba på kommunikation etc, men sexlivet, ja det kommer automatiskt.. sexlivet är något man måste jobba på precis lika mycket som allt annat i förhållandet. Engagerar man sig inte i sexlivet med så blir det ingen bra relation.
    Visst kan det vara att man måste jobba med sexlivet också för en del men för min del skulle det gå betydligt smidigare med sexet om vi jobbade första hand på förhållandet och komunikationen mellan oss.

    Men där är nog en skillnad mellan hur kvinnor och män tänker. Män tror nog att förhållandet löser sig om man bara har fungerande sexliv medans kvinnor nog tänker tvärtom.
  • MsMagnolia
    Moonis skrev 2009-09-30 11:25:17 följande:
    Visst kan det vara att man måste jobba med sexlivet också för en del men för min del skulle det gå betydligt smidigare med sexet om vi jobbade första hand på förhållandet och komunikationen mellan oss.Men där är nog en skillnad mellan hur kvinnor och män tänker. Män tror nog att förhållandet löser sig om man bara har fungerande sexliv medans kvinnor nog tänker tvärtom.
    Själv tycker jag att relationen har större risk att haverera utan ett fungerande sexliv. Med ett bra sexliv kommer närhet & intimitet som försvinner när man inte har ett bra sexliv. Man kan snacka sig hes utan att komma fram till lösningar, närhet eller gemenskap. Saker som några bra knull löser utan ord!
  • vadskajaghetadå

    nu kanske det inte är så i ditt fall ts, du är ju inte hemmafru.
    men annars, jag tänker på hemmafruar i USA som lever lyxliv och resonerar som anna anka.
    jag ser det nästan som prostitution, de som får allt de pekar på om de gör ALLT för att behaga mannen.

  • vadskajaghetadå

    mina killkompisar tycker att "anna anka verkar vara en vettig tjej" haha när dom hörde om detta med avsugningar.

    men hon och dessa kvinnor gör det nog inte vara att vara snälla, levde dom som vilken svensson som helst och arbetade är jag säker på att de inte haft samma inställning.

  • vadskajaghetadå

    man vill helt enkelt batala mannen med ett fint hem och en avsugning varje morgon, tycker det klingar illa.

  • vadskajaghetadå

    inte precis så att ni skulle erkänna det heller att ni gör det som en slags kompensation (nu menar jag inte just TS som person utan folk rent generellt)
    att ni skulle resonera likadant om det var han som var ledig och ni jobbade och gav han en avsugning halv sex på morgonen innan du stressar iväg till jobbet.

    hyckleri kallas det.

Svar på tråden Anna Ankas avsugningar