• Svar på tråden Vi från tråden som väntat barn i April och nu fått vår älskling del 7
  • SysterBus

    Hej! Bäst att lägga i favoriter med en gång... Saarraa: Läste din blogg förresten... usch vad hemskt Såg notisen i aftonbladet och tänkte faktiskt på dig och Emelie, att ni kanske visste vem det var... Beklagar verkligen... Kram


    Tove föddes 25/4 -08!
  • Saarraa
    SysterBus skrev 2009-09-20 21:37:21 följande:
    Hej! Bäst att lägga i favoriter med en gång... Saarraa: Läste din blogg förresten... usch vad hemskt Såg notisen i aftonbladet och tänkte faktiskt på dig och Emelie, att ni kanske visste vem det var... Beklagar verkligen... Kram
    Tack så mycket.. Även fast han och jag inte hade någon vidare kontakt nu på slutet så känns det ändå tungt, vi har ju ändå små minnen tillsammans, och nu är jag den enda som finns och minns dom.

    Emilie kände han mycket bättre och längre, han var ju en av hennes bästa killkompisar.. Så nu får vi som finnas där för varandra. Det var minnesgudstjänst ikväll, men jag var inte där, dels för att jag har Jonah och dels för att det skulle kännas konstigt att komma dit då jag inte känt han så länge som dom andra har.. Samma sak känns det med begravningen.
  • SysterBus
    Saarraa skrev 2009-09-20 21:49:52 följande:
    Tack så mycket.. Även fast han och jag inte hade någon vidare kontakt nu på slutet så känns det ändå tungt, vi har ju ändå små minnen tillsammans, och nu är jag den enda som finns och minns dom. Emilie kände han mycket bättre och längre, han var ju en av hennes bästa killkompisar.. Så nu får vi som finnas där för varandra. Det var minnesgudstjänst ikväll, men jag var inte där, dels för att jag har Jonah och dels för att det skulle kännas konstigt att komma dit då jag inte känt han så länge som dom andra har.. Samma sak känns det med begravningen.
    Det är så tragiskt när en så ung människa försvinner...
    Förstår att det känns konstigt. Men du kände ju honom ändå och ni hade en fin tid tillsammans även om den inte varade så länge. Det är ju inte antal år och månader som man känt varandra som räknas egentligen, utan hur man spenderade den tiden man fick. Om du gärna vill gå på begravningen så tycker jag att du skall göra det. Du kan ju gå dit både pga att du kände honom och för att finnas där för Emilie... Usch att man ens skall behöva fundera på sånt här...
    Tove föddes 25/4 -08!
  • Saarraa
    SysterBus skrev 2009-09-20 22:02:28 följande:
    Det är så tragiskt när en så ung människa försvinner... Förstår att det känns konstigt. Men du kände ju honom ändå och ni hade en fin tid tillsammans även om den inte varade så länge. Det är ju inte antal år och månader som man känt varandra som räknas egentligen, utan hur man spenderade den tiden man fick. Om du gärna vill gå på begravningen så tycker jag att du skall göra det. Du kan ju gå dit både pga att du kände honom och för att finnas där för Emilie... Usch att man ens skall behöva fundera på sånt här...
    Ja, det är sant.. Men jag vet inte, känns som att folk kanske skulle fundera på vad jag gör där. Jag får se hur det blir, det beror ju även på när den är och om jag har barnvakt till Jonah, om det är en öppen begravning eller inte. Ja.. jag får se.. men ja, tragiskt är det, och man tror ju inte att det ska hända någon som man känner.
  • Saarraa

    t h o w e skrev 2009-09-21 09:53:14 följande:


    Bra att du tog tag i att fixa nu tråd Sara..
    Ja, första gången jag gjorde det.. Så jag kände att det var min tur :P
  • t h o w e
    Saarraa skrev 2009-09-21 10:10:42 följande:
    t h o w e skrev 2009-09-21 09:53:14 följande: Ja, första gången jag gjorde det.. Så jag kände att det var min tur :P
    härligt..
  • SysterBus

    Idag har vi varit hos läkaren med Tove. Hon har haft hosta i mer än 2 veckor nu och sista veckan drygt har hon hostat så hon kräks på nätterna. Fick utskrivet Mollipect och hon fick innan hon la sig för natten. Skall bli spännande att se om det hjälper. De tog prov för kikhosta också. Visst har hon symtomen, men det känns ju knäppt att hon skall få det nu när hon har hunnit få tre vaccinationer mot det... Men det är säkert inte kikhosta. Skulle få svar om 2-3 dagar iaf.

    Har jobbat ikväll och skall upp tidigt imrogon och jobba, så nu måste jag verkligen sova...

    Hoppas ni har det bra och att fler hittar tråden!


    Tove föddes 25/4 -08!
  • Saarraa
    SysterBus skrev 2009-09-21 23:42:33 följande:
    Idag har vi varit hos läkaren med Tove. Hon har haft hosta i mer än 2 veckor nu och sista veckan drygt har hon hostat så hon kräks på nätterna. Fick utskrivet Mollipect och hon fick innan hon la sig för natten. Skall bli spännande att se om det hjälper. De tog prov för kikhosta också. Visst har hon symtomen, men det känns ju knäppt att hon skall få det nu när hon har hunnit få tre vaccinationer mot det... Men det är säkert inte kikhosta. Skulle få svar om 2-3 dagar iaf. Har jobbat ikväll och skall upp tidigt imrogon och jobba, så nu måste jag verkligen sova... Hoppas ni har det bra och att fler hittar tråden!
    Stackaren.. Hoppas Mollipecten hjälpte mot hostan! Jonah har Mollipect mot sin krupp, och sen bricanyl mot hosta. Och det hjälper faktiskt :)
Svar på tråden Vi från tråden som väntat barn i April och nu fått vår älskling del 7