Inlägg från: Elsakling |Visa alla inlägg
  • Elsakling

    Tips på saker att handla i USA

    Är det någon som har tips på vad som är förmånligt att handla i USA istället för i Sverige? Speciella klädmärken, väskor, smink? Roliga märken som inte finns i Sverige? Alla tips mottages tacksamt. Mina svärföräldrar åker till Florida snart så jag tänkte passa på att shoppa loss.

  • Svar på tråden Tips på saker att handla i USA
  • Elsakling

    Victorias secret har jag hört mkt gott om. Visst är det en kedja som finns lite överallt i USA? Blir tyvärr inget New York utan bara Florida så det gäller att det är åtkomligt lite överallt.

  • Elsakling
    Pumpkin skrev 2009-09-23 12:28:26 följande:
    Just det! Min absoluta favoritaffär är Abercrombie & Fitch. De har snygga och sjukt bekväma kläder till normala priser.
    Ahh....intressant!
  • Elsakling
    Audrey11 skrev 2009-09-23 12:39:05 följande:
    Fast VS har knappt några BH:ar i storlek 70...
    Är 75 det minsta? I så fall blir det nog inget köp för min del tyvärr.
  • Elsakling
    AstraTrillian skrev 2009-09-23 12:37:37 följande:
    Snyggaste rouget Nars Orgasm som intet finns här.
    Åh skoj! Det måste jag testa!
  • Elsakling

    Virriga Vera skrev 2009-09-23 12:51:08 följande:


    Vart i Florida skall ni? I och runt Orlando finns massor med shoppingcentra och outlets. Det mesta är billigare i USA. Vi åker dit 1 gång om året och åker då med tomma resväskor och kommer hem med överfulla. Old Navy och Gap är 2 av mina favoritkedjor. Sedan är ju ett besök på Target, WAL-MART och liknande affärer ett måste. det finns massor med köksutensilier där som du inte kan hitta här hemma. kommer alltid hem med något. Matvaror brukar också komma med hem. Vi handlar även med oss hem smärtstillande, halstabletter m.m. De är otroligt billigt. Det finns också Fleamarkets som man måste besöka. Nya produkter till billiga priser.
    Tyvärr är det inte jag som åker utan mina svärföräldrar som ska dit och spela golf. De har dock lovat att jag får beställa vad jag vill i princip. Men eftersom jag inte själv är där och kan välja måste jag kolla hemma på nätet och specifiera vad jag vill ha. Men det mesta finns ju på hemsidorna så det borde gå bra.
Svar på tråden Tips på saker att handla i USA