• Gnagarn

    Visst älskar alla Zlatan?

    -> TS

    Nope...alla älskar verkligen inte den mannen!!

    Men jag gillar han som fotbollsspelare (känner honom inte som person) trotts att jag är Stockholmare och AIKare!!

    Rent fotbollsmässigt är det svårt att inte gilla honom. De framgångar han haft hittills talar för sig själv helt enkelt. Väljer man att blunda för dem gör man inte sin bedömning av fotbollsspelaren Zlatan utan Zlatan som person.

    Har följt honom sen Ajax-tiden och knappt missat en match med han sen han kom till Italien (missade t ex bara 2 av Inters matcher förra året).

    Sen att Svenska landslagsledningen inte använder han på rätt sätt i landslaget är knappast hans fel!

  • Gnagarn
    lottii skrev 2009-10-03 12:46:15 följande:
    Du gnagare - Lycka till! I år ska ni ta guld.
    Man kan ju alltid hoppas! 15 poäng kvar att spela om så än är det långt från klart (minns blåsningen -99 när allt var klart tills nånstans i mitten av andra halvlek sista omgången när norrmannen i HeIF gjorde ett offsidemål borta mot ÖIS så de gick om...)
  • Gnagarn
    Olw skrev 2009-12-01 18:21:53 följande:
    Nej!Zlatan är inte min favorit precis!Visst kan han spela boll men många av hans mål hade tom min farmor kunnat prickat in, jag menar hans lagkamrater serverar honom så otroliga passar!
    Svårigheten för den absoluta majoriteten är väl att var så bra att man ens får beträda samma fotbollsplaner som dessa skickliga lagkamrater. Det är ju inte direkt så att Elmander eller Rosenberg fått långtidskontrakt med toppklubbar som Juventus, Inter och Barcelona. Och om det vore medspelarnas förtjänst borde ju Cruz och Balotelli gjort lika många mål som Ibra i Inter? Och om det nu var medspelarnas skicklighet det hängde mest på borde väl Henry avgort El Classico redan i första. Han hade samma medspelare då och till och med 1 mer under större delen.. .

    Kontigt att Zlatan kritikerna inte vågat träda fram i tråden jag skapat där jag frågar varför de är kritiska till honom. Om det är för hans fotbollskunnandes skull eller hans attityd eller kanske tillochmed hans bakgrund som är orsaken...
  • Gnagarn
    lottii skrev 2009-12-02 14:29:19 följande:
    Nej där vågar de nog inte yttra sig......Har börjat förstå att folk vågar mest yttra sig om man har möjlighet att vara anonym! Inte så många som klarar stå för sina ord....Sen hur man inte kan tycka att Zlatan är en bra spelare anser jag inte kan någonting om fotboll. Zlatan är grym.
    Möjligt att folk är så fega, trots att de flesta är anonyma iallafall här på FL. Inte driekt så att folk stoltserar med RL namn som nick eller sitt telefonnummer....

    Men du kanske har rätt. Trodde dock folk var mer rakryggade än så fega....
Svar på tråden Visst älskar alla Zlatan?