• lottii

    Visst älskar alla Zlatan?

    Zlatan, Zlatan
    I love you
    Ich liebe dich
    Zlatan Ibrahimovic

  • Svar på tråden Visst älskar alla Zlatan?
  • MassiiMotoo
    Tessa skrev 2009-09-24 16:05:05 följande:
    Jag tycker hans personlighet verkar tragisk, jag gillar inte hans attityd.Jag har ingen förståelse för fotboll. Kan inte se tjusningen i att ränna efter en boll oavsett om man heter Ibrahimovic eller Beckham.Ja, det är tragiskt med förhållande som kantas av otrohet och skandaler.Har själv blivit bedragen, så jag vet.Jag antar att det gör mig tragisk också, som liksom Victoria väljer att fortsätta förhållandet.Jag säger inte att jag älskar Beckham, han är säkert dryg och divig.Att jag överhuvudtaget nämde honom var att det var den snyggaste bollsparkaren jag kunde komma på.Är inte impad av honom heller.Men snygg, ja det är han ju.För mig är allt som har med fotboll att göra yesterday.Men det är min åsikt och ni som älskar fotboll behöver inte ta åt er.Jag är ingen sportnörd som sagt. Ja tur är det.vad tråkigt det hade varit annars om alla tyckt likadant.Jag håller mig till min sambo.Han slår både zlatan och beckham med längder:)
    Ok då har antaligen jag kommit till fel tråd, då jag trodde de skulle diskuteras fotboll med och inte enbart snygghet
  • Tessa
    MassiiMotoo skrev 2009-09-24 16:06:45 följande:
    Ok då har antaligen jag kommit till fel tråd, då jag trodde de skulle diskuteras fotboll med och inte enbart snygghet
    Men orka....
    läs mina inlägg.
    jag har skrivit hela tiden om att jag inte är intresserad av fotboll.
    jag svarade på ditt inlägg om avundsjuka, att jag inte är avundsjuk på zlatan för det han gör och är.
    sen drog jag en parallell till beckham och sen spårade det visst ut.
    jag hatar fotboll.
    Jag gillar inte några superstjärnor och deras attidyder oavsett vad dom gör.
    Det är fenomenet att man tror att man står över alla andra och är en gud för man lyckas vara bra på att sparka en boll, som det i detta fallet handlar om eftersom ts fråga var, Visst älskar alla zlatan.
    Och jag som många andra svarade nej.
    alla älskar inte zlatan.
    Men du gör visst.
    grattis till dig.
    jag älskar min familj.
    Och nu kliver jag upp ur sandlådan och tar i tu med lite mer vardagsnära saker.
    Hopp hopp på er alla...
  • Stårschan
    lottii skrev 2009-09-24 15:20:07 följande:
    Nej, snälla ingen AntiZlatan tråd, det går jag inte med på
    Men du sticker ju ut hakan ganska rejält med en rubrik som "Visst älskar alla Zlatan". Klart att vi som INTE gör det dras hit som flugor!
    Utan tvivel är man inte riktigt klok - Tage Danielsson
  • MassiiMotoo
    Tessa skrev 2009-09-24 16:15:24 följande:
    Men orka....läs mina inlägg.jag har skrivit hela tiden om att jag inte är intresserad av fotboll.jag svarade på ditt inlägg om avundsjuka, att jag inte är avundsjuk på zlatan för det han gör och är.sen drog jag en parallell till beckham och sen spårade det visst ut.jag hatar fotboll.Jag gillar inte några superstjärnor och deras attidyder oavsett vad dom gör.Det är fenomenet att man tror att man står över alla andra och är en gud för man lyckas vara bra på att sparka en boll, som det i detta fallet handlar om eftersom ts fråga var, Visst älskar alla zlatan.Och jag som många andra svarade nej.alla älskar inte zlatan.Men du gör visst.grattis till dig.jag älskar min familj.Och nu kliver jag upp ur sandlådan och tar i tu med lite mer vardagsnära saker.Hopp hopp på er alla...
    Hahahaha ok,, chilla....
  • Kazeer

    Zlatan? Nej tack!


    BF febr-10 ♥ Gustav 2007.03.08 ♥ ME+KZE 2002.03.28
  • clembke
    MassiiMotoo skrev 2009-09-24 16:05:16 följande:
    Har jag inte sagt, jag sa faktiskt att i ett lag är man 11 spelare, Allt ska klaffa sa jag, inte bara anfallaren. Det funkar inte. Har aldrig sagt att man inte ska skylla på honom när de går dåligt, då är de laget det är fel på, något sviktar. Man får ju se helheten. Klart de kan vara zlatans fel att han ibland inte gör målen. Han är ju inte perfekt direkt. Men nästintill MEN i t.ex landslaget är de inte många som håller hans nivå, där kan de svikta mkt på vissa ställen i uppställningen, dock tycker jag dagens spelare i landslaget, alltså de fräschare är riktigt bra.Men håller inte riktigt Zlatans nivå.Förstår inte så många är hatiska mot honom. Många gillar inte honom, fine, men kom inte och jubla när han gör målen för sverige
    Jag jublar aldrig när han gör mål, vare sig för sitt Barcelona (det är väl där han spelar nu) eller för Sverige. Det är sån j*****a uppståndelse när han har gjort det - det ska vara löpsedlar, första sidor o sen flera sidor i sportbladet. Bara för att just HAN gjorde mål. Nä, usch o fy... Det finns ju faktiskt fler än han som gör mål.
    Jo visst ska allt klaffa, men ofta när man läser om honom så är det hans förtjänst, det är HAN som ska fixa så att landslaget går vidare, det är bara HAN HAN HAN... Nä, fram med de andra lite mer.
  • Phlippan87

    har inget emot någon som faktiskt SPELAR fotboll som är en diva, men Zlatan står bara och väntar på att bollen ska komma till honom och skulle han behöva springa 10 meter extra för att komma åt bollen så skiter han bara i det och blänger ut sina lagkamrater...


    Vår lill* älskling, BF 22/12 2009 | phlippans.blogg.se
Svar på tråden Visst älskar alla Zlatan?