• Svar på tråden Våra mirakel är här!!! Vi snackar vidare...del 4
  • Roxter

    Haha man ska tydligen har familjelivsnördat sig tillräckligt mycket, och den skaran kan jag nog ställa mig till

  • Resande

    Tack för ny tråd!


    Man blir avstängd om man skickar en länk till mer än tre personer på samma dag.
  • kråkan krax

    Hej!



    Hubbe sover, jag äter lasagne......livet är nice


    Mamma till Hubert
  • Glenda Glad

    Jag är också här nu

    Peder har äntligen fått sin första tand och nu när den brutit igenom är det dags för nästa, denna i överkäken. I natt tar Herr Glad hand om Peder så jag ska få sova hela natten hoppas jag.
    Tror jag ska ta mig ett glas vin så går det bättre. Skål!

  • Focy

    Hej, tack för ny tråd!

    Fru stjärnfall; angående göra sig illa så har Elina lyckats med en hel del nu när hon har lärt sig att gå. Hon har ramlat pladask på näsan några gånger och blött en hel del, det gör så ont i en att se de göra sig illa.

    Nu går E ganska bra, hon kan gå flera meter utan att ramla! Kan ta en paus och sedan fortsätta att gå, hon leker inte så jätte mycket med leksaker nu utan hon ska bara gå! Mellan allt och glad blir hon när hon lyckas.

    Kaka; jag hade nog samma känsla som du när jag plussade den här gången, men efter några dagar så kändes det bättre. Vi berättade på direkten för våra föräldrar som verkligen har stöttat oss.

    Mitt nya jobb som Mio inredare (kom inte ihåg vem det var som undrade) innebär att jag gör hembesök och hjälper privatpersoner med tips och idéer, kommer med förslag, ritningar och skisser. Alla som handlar på Mio kan få möjlighet till tips från mig, jag kommer även att styla och inreda butiken!

  • Glenda Glad

    Focy: Ganska OT - finns det mio inredare på alla butiker? Jag behöver hjälp med att få ihop ett gäng snygga kuddar på en säng i gästrummet så att det blir mer som en soffa (kallas det dagsäng eller något) och varje gång jag går in en butik med kuddar så blir jag mest velig. Om det finns på vårt Mio här i stan så kanske han/hon kan hjälpa mig med det. Kostar det något extra? Hemskt ledsen för OT, men jag blev lite eld & lågor för vårt gästrum nu

  • Maria123

    Ska till Ikea idag och förhandla lite julklappar, blir dyrt när man har en stor familj och lilla loppan är född 5 dagar efter julafton, ja, ni vet ju hur det e. hihi.

  • dallas
    Maria123 skrev 2009-09-27 10:12:18 följande:
    Ska till Ikea idag och förhandla lite julklappar, blir dyrt när man har en stor familj och lilla loppan är född 5 dagar efter julafton, ja, ni vet ju hur det e. hihi.
    men vi kan iaf handla "billiga" presenter på mellandags rean!
Svar på tråden Våra mirakel är här!!! Vi snackar vidare...del 4