• Pomperipossan

    Gravid vecka 5 värsta mensvärken

    Hej på er,
    är också i V.6 (V.5+6) och börjar också fundera på om jag verkligen är gravid på riktigt? Det enda som egentligen har hänt som är annorlunda från alla andra månader är att mina bröst är en storlek större och lite ömma. I övrigt är jag inte trött, inte illamående, inte molvärk, naaada!

    Ungefär 10-12 dagar efter ägglossningen på RD 8-10 (har gjort mitt tredje IVF som jag äntligen plussade på) kände jag lite molande värk ungefär som att mensen var på g men inget annat.

    Lever det verkligen där inne? I lördags på V.5+3 tog jag ett gravtest igen, ett CB digitalt med veckoindikator som sade "Gravid, 3+" så allt verkar ju vara i sin ordning. Man blir ändå orolig att det inte ska finnas något där inne. Om drygt två veckor ska jag på tidigt VUL i V.9 (V.8+1) för uppföljningskontroll. Hoppas, hoppas, h0ppas att det hittar något.

  • Pomperipossan

    Puffar lite åt dig mary m, hur har det gått, känner du något mer? Läste precis på din profil att du också gjort IVF (jag med, 3 stycken innan det funkade).

    Hur mår du nu? Själv är jag V.6+0 idag...

  • Pomperipossan

    MaryM: Jag ska göra VUL först om två veckor från idag, dvs den 22 okt. Känns rätt långt dit just nu. Hade varit bättre att få komma dit nästa vecka, men men. En tålamodsprövare som allt annat i IVF sammanhang.

    Vi har varit på Linnékliniken, vart gick ni någonstans? Jag räknar ÄP dagen som 2+0, det är ju då befruktningen sker och inte på ET dagen!!

    Symptomen är fortfarande uteblivna och jag går runt och tvekar varje dag på att det är sant. Tycker till och med att brösten blivit lite mindre ömma, men forfarande känner man att körtlarna är 2-3 gånger större än vanligt. Det är det ENDA. Inte för att jag vill må dåligt på något sätt men det är väl mer att man vill ha ett tecken.

  • Pomperipossan

    Mary M, hur gick det på VUL igår? Hoppas verkligen att det gick bra och att du kan ge mig lite hopp för jag har fortfarande inga symptom utom större bröst.

Svar på tråden Gravid vecka 5 värsta mensvärken