• Syster C

    Vad är värst, två glas vin ibland eller antidepressiva varje dag?

    tadaa!!! Jag äter antidepressiva och har precis druckit 1,5 glas vin :D Mår jättebra! :)

    Ok, seriöst; om du har kroniskt värk och din medicin hjälper dig dagligen och inte ger biverkningar ( typ minskad sexlust) så tycker jag du ska ta den. Om du har kronisk värk men tycker att du fixar ditt liv helt OK om du får dricka 2 glas vin 2 ggr i veckan, så tycker jag du ska ta vinet.

    jag förstår din frågeställning, men allt beror på hur mycket + och - varje sak har. man blir ju som sagt inte lullig eller falskt lycklig av antidep. Det kan man ju bli av alkohol.

    Ditt avgörande!

  • Syster C

    då är det ett helt annat läge! Jag mår precis som vanligt, som jag ska må, av min medicin men blir ju luddig av vinet så klart :) Nä, då förespråkar jag nog vinet för din del. Medicinen tar lång tid innan den går ur kroppen det är sant.
    Strunt i medicinen och njut av ett gott vin istället. jag har oxå alkoholism längre bak i släkten och det gäller att ha uppmärksamheten riktad mot sig själv när det gäller alkohol! Men 4 glas vin i veckan ÄR helt OK. Det är när det börjar bli varje dag eller om du är sugen på vin till onsdagslunchen som du ska ta ett snack med dig själv...

    Kära nån, nu måste jag nog sova snart, Ungarna vill väl upp samma tid trots att det ärsöndag imorgon gissar jag :)

Svar på tråden Vad är värst, två glas vin ibland eller antidepressiva varje dag?