Inlägg från: SusanneJ |Visa alla inlägg
  • SusanneJ

    Hej hej!

    Här hemma är allt som vanligt, Ellen bråkar fortfarande med maten och sömnen. när vi var på 1 års kontrollen så hade hon gått ner 60g på 2 månader. (hon väger nu 8 720g, 77 cm lång) Är jätte tuttig och jag får inte vara ifred någonting.
    Men den 14 dec börjar jag jobba igen och Ellen ska skolas in på dagis 1 dec. så då är det bäst för henne att hon klarar sig utan tutten. Men det ska nog gå bra, jag har var borta från henne förut och det har funkat. Har vart borta 1 dygn vid 3 olika tillfällen, på 1 år.
    Det ska bli skönt att börja jobba, skönt att komma hemmifrån. även fast jag inte vill det, är inte så förtjust i mitt jobb + att jag måste pendla 7 mil/dag.
    Ska dock gå ner i tid så att jag slutar kl 14 istället för kl 16, tyckte att det skulle bli lite tufft att gå på dagis 6.15-16.30 varje dag. så nu ska dom gå 6.15-15 istället, känns iaf lite bättre i mitt mammahjärta
    Hoppas också på att komma i form lite nu när man börjar jobba, lite mer regelbundna mattider + att jag rör mycket på mig i mitt jobb. Sen ska jag nog köpa 1 nytt träningskort i jan + ta tag i viktväktarna igen. Hoppas att det ska gå bättre dän här gången, och det tror jag iom att jag inte ammar så mycket längre. (förhoppningsvis ingenting då)

    Hoppas alla andra har det bra! {#lang_emotions_heart}
    Och lycka till på uppkörningen lanlar! {#lang_emotions_flower}


    ♥ Ebba -06 och Ellen -08 ♥ - www.missxevvan.blogspot.com
Svar på tråden (¯`°•.¸Vi Med BF Oktober 2008- Nu Är Dom Här¸.•°´¯) Del 7