• Nufsan

    35+ tråden del 8 still going strong

    Onskeglittra, gud vad ledsen jag är för din skull! Jag som var så glad över ditt fvp och att allt var okej. Du och T finns i mina tankar! Kramar i miljoner!!!!!

  • Nufsan

    Onskeglittra, gud vad ledsen jag är för din skull! Jag som var så glad över ditt fvp och att allt var okej. Du och T finns i mina tankar! Kramar i miljoner!!!!!

  • Nufsan

    Hej, kikar in och kollar läget!

    Alkemisten, oh vad glad jag blir för din skull. Håller tummar och tår allt vad jag kan!!!

  • Nufsan
    bojji07 skrev 2009-12-09 22:18:25 följande:
    Hej hej...nu är jag och Cassandra hemma från BB. 3895 g 50cm .född 091208 kl 06,29. inskriven på förlossning kl 06,05. så hon var ute på 24 min
    Stort grattis till tjejen, men herregud vad fort det gick! Hoppas ni mår bra! Kramar
  • Nufsan
    bojji07 skrev 2009-12-10 11:08:23 följande:
    Trynträ: Nej Jag vaknade vid halv fyra och var kissnödig samt hade en sammandragning samt sedan kanske två till med ca 12 min mellanrum....jag somnade till och vaknade sedan igen vid kvart i fem av sammandragningar med ett mellanrum av ca 4 minuter samt lite annan karraktär....ringde in till förlossningen då jag hade en färgad flytning och sammandragningarna började tillta i styrka....de rådde mig att antingen ta några alvedon och en varm dusch eller hellre komma in och kontrollera för BM trodde att det kanske börjat. Väckte mannen och under den tiden så hade känningarna ändrat styrka och började göra ont samt kom nu med ca 2 min mellanrum...detta var kl halv sex.....under bilfärden så kom nu värkar med en min mellanrum och mannen började bli nervös Parkerade bilen straxt efter sex och då kom krystvärk nr 1....skrevs in på förlossningen kl 06,05 och hon kom ut 06,29 Nufsan: Ja det gick fort...han inte riktigt med själv och han inte få av alla min egna kläder heller. Vi mår bra och är hemma nu. Kramar....Hoppas att allt är bra med er med!!!
    Herregud människa, haha! Jag blir nervös bara jag läser om det =P

    Härligt att ni mår bra!! kramar
Svar på tråden 35+ tråden del 8 still going strong