Inlägg från: siamusen |Visa alla inlägg
  • siamusen

    Hur kan man INTE vilja ha barn?

    Därför att alla är olika. Jag vill inte ha allt alla andra har. Du vill nog inte ha allt jag vill ha. Etc.

    Ingen konstigt med det alls.

  • siamusen
    Skehamn09 skrev 2009-10-20 21:42:15 följande:
    Men jag förstår bara inte hur man kan undvika den starka kraften som det faktiskt är.När jag började längta efter barn så var det så plågsamt, för då var jag singel. Jag skulle kunnat offra min högra arm mot att få bli gravid då. Så starkt var det. Det är helt omöjligt att förstå hur man INTE kan känna det känslan.Den är så stark så det går knappt att stå emot. Fast det måste då man inte har någon att skaffa barn med.Visst alla vill inte ha allt. Men det är inte jämförbart med den biologiska driften att yngla av sig.
    Men alla har nog inte den driften.
  • siamusen
    Skehamn09 skrev 2009-10-20 21:54:05 följande:
    Men kan någon här svara på varför man inte vill ha barn vad tror ni?Varför väljer folk bort barn? Det är kanske så att dom inte känner det starka driften som många av oss gör. Tråkigt isåfall.
    Varför skulle det vara trakigt om de gör och lever sitt liv som de vill och trivs sa?
  • siamusen

    Användarnamn är för mesar skrev 2009-10-20 23:02:32 följande:


    När jag var 10 funderade jag bara på hur man lättast ska sno sprit av föräldrarna utan att de ska märka nåt, och diskuterade bara vem som var fullast...För det är ju sådana vi är, som bara vill festa och supa skallen av oss, och som är lite vrickade för att vi inte har barnlängtan.
    Och när jag 10 skulle jag bli diplomat. Skulle inte ha nagra barn alls i det läget. Och har aldrig kännt nagot jättesug efter barn heller.

    Har flera vänner som valt av olika skäl att inte skaffa barn, de allra flesta för att de helt enkelt inte vill eller har nagot intresse av barn.
  • siamusen
    Agamemnon skrev 2009-10-20 23:24:38 följande:
    Nä, i mitt fall för att min man ville. Alltså, jag var med på galoppen sen men hade han inte fört det hela på tal hade vi nog haft en hund idag.
    Varför hund när katter är så mycket bättre?
  • siamusen
    Agamemnon skrev 2009-10-20 23:26:33 följande:
    Vi har två katter men jag saknar faktiskt en hund...
    Då är du inte helt förtappad då
  • siamusen
    Mariohn skrev 2009-10-20 23:27:28 följande:
    Någon mer än jag som får det till att TS tycker att man slänger bort sitt liv om man festar?? Eller det är verkligen jag som gör en helt vansinnig tolkning??
    Jag är nog benägen att hålla med dig.
  • siamusen

    Användarnamn är för mesar skrev 2009-10-20 23:28:14 följande:


    Fast alltså jag söp inte påriktigt när jag var 10 år, jag var ironisk Jag vill jättegärna ha ett barn nån dag i framtiden, och visst har jag lekt med dockor att de skulle vara mina egna barn, men jag har ju inte som 10-åring suttit och planerar hur det ska vara att få barn, det verkar lite knäppt tycker jag.Och skulle det vara så att jag inte kan få barn så kommer mitt liv definitivt inte vara värdelöst. Visst skulle jag sörja det lite men jag skulle helt enkelt fokusera på annat och fortsätta mitt liv ungefär som det är nu. Jag skulle inte lägga mig ner och självdö och bli olycklig och miserabel.Om man har den inställningen, att det KRÄVS ett barn för att livet ska ha någon mening överhuvudtaget, så är jag faktiskt lite orolig för det barnet som föds till en moder (eller fader) med sådana tankar. För om barnet sedan visar sig inte leva upp till föräldrarnas förväntningar, hur går det sedan?
    Ja, jag haller med dig
  • siamusen

    Jag har för övrigt en massa barn som dräller omkring här hemma till höger och vânster,men jag anser ändå att livet är så mycket mer än bara barn.

    Och jag hoppas att de som de små individer de är tycker att livet âr så mycket mer än att vara barn till mig.

  • siamusen
    Skehamn09 skrev 2009-10-20 23:31:52 följande:
    För att man har olika smak kanske...en del gillar katter, andra hundar.
    Ja,och da kanske du kan se varför en del vill ha barn och andra inte?
Svar på tråden Hur kan man INTE vilja ha barn?