Inlägg från: pluppfamiljen |Visa alla inlägg
  • pluppfamiljen

    hittade en STOR spindel i mitt rum,se bild, är den giftig??

    Euuu vi har också haft mycket spindlar men nu efter jag skaffat en katt som älskar att äta upp dem för att de springer så roligt så slipper jag dem. {#lang_emotions_sunny} men det är för vidrigt om de gömmer sig i tvätten och rasar ner från ett lakan och kryper innaför kläderna. min man undrar irriterat varför jag inte tvättar längre.(Trots ny tvättmaskin) Vad ska jag säga? Men, det finns spindlar där. {#lang_emotions_yell}


    5 barns mamma
  • pluppfamiljen

    Det som gjorde mig mest rädd för spindlar var när jag i min bardom satt och höll i en söt liten spindel som hade en stor vit boll bakom rumpan bollen sprack och det kryllade massor med små vidriga spindlar som satt fast i min hand. Uäk hur läskligt som helst. Min kusins tjej såg en i bastun och slog ihjäl den med sin bad sko och det kryllade massor med små spindlar för henne med. Hon blev minst lika äcklad som mig fast hon var vuxen och sprang ut naken och svärandes. Med en sko i handen och vägrade gå och hämta sina kläder. Tänk vilka känslor små oskyldiga mamma spindlar med sina ungar kan ställa till med. Och de dära fula med små kroppar och stora ben IIII huvva!


    5 barns mamma
  • pluppfamiljen

    Ps vill inte tvätta i dag heller... ds... Fan vad patetiskt jag är ju för 17 vuxen och vad är det farliga med en liten spindel som killas över armen. ? JUo den suger i sig allt min blod och min familj hittar mig som ett tort skinn utanför tvättmaskinen ? Så fort jag är ute med barnen så säger jag men vilken töt liten spindel om vi råkar se en men vill bara kräkas.


    5 barns mamma
Svar på tråden hittade en STOR spindel i mitt rum,se bild, är den giftig??