Inlägg från: Trolltoka |Visa alla inlägg
  • Trolltoka

    hittade en STOR spindel i mitt rum,se bild, är den giftig??

    Som lite halvt som halvt spindelnörd kan man ju inte låta bli en sån här tråd.

    Giftig? Japp. ALLA spindlar är giftiga.
    Är svenska spindlar farliga för människan? Nej, om du inte är överkänslig. Är du väldigt överkänslig så kan man få en reaktion vid ett bett. Men är du inte extremt överkänslig så är den inte farlig.

    Så ja, man kan betrakta den som ofarlig om du är en fullt frisk människa utan starka allergier. Är du en insekt så är den desto farligare, då ligger du pyrt till


    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka
    Risifrutti skrev 2009-10-27 14:09:35 följande:
    UUÄÄÄHHHHHhh jag har hittat en tilllll, den är precis likadan fast mindre *gråter*.vad ska jag göraaa? har jag ett spindelbo här hemma nu? jag döööörrrrrrrrrrrrrrbor förresten mitt i stockholm :( trodde inte att det fanns sådana här äckliga krabater mitt inne i stan :(
    Glädjas åt att du har egna insektsbekämpare i hemmet som håller undan alla andra äckliga småkryp som kan finnas. Och dessutom gör det helt gratis så att du inte behöver slänga ut pengar på Anticimex!
    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
  • Trolltoka
    Ulf Harrys Farsa skrev 2009-10-27 14:52:43 följande:
    Det finns inga "giftiga" spindlar i SverigeDen som du fotat är nog en vanlig husspindel eller källarspindel, dom kan enligt en kille på Naturhistoriska bli "hur stora som helst, bara det finns mat" Fotade en i min brors brunn, den hade bakkropp som en mindre vindruva och kanske 6cm ben.. Källarspindel ;)
    Fel. Alla spindlar är giftiga. Även våra svenska. Dock så är våra inhemska spindlar inte farliga för människan om du inte är överkänslig. Är du extremt allergisk kan du få en reaktion. Men i normala fall så är inte svenska spindlar farliga.

    Giftiga ja, farliga nej.
    trolltoka.blogg.se *~*Novah 13/3-07♥BF 22/1-10*~* novahpantera.bilddagboken.se
Svar på tråden hittade en STOR spindel i mitt rum,se bild, är den giftig??