Inlägg från: idiblon |Visa alla inlägg
  • idiblon

    hittade en STOR spindel i mitt rum,se bild, är den giftig??

    Husspindel är det, och ja fy fan vad fruktansvärt äckliga de är... Har säker såna här i huset nånstans också.

    Vidrigt!

  • idiblon
    hotmamma skrev 2009-10-27 10:43:17 följande:
    det ser ut som en svensk husspindel.. vi har full av dom i källarn o det är sveriges största spindel,, kan bli jätte jätte stor. inte vanligt att se jätte stora men har man tur såå....,,,
    Tur???????????
  • idiblon
    Anti3nd skrev 2009-10-27 12:12:40 följande:
    Men MIN då; vad är det för ett monstrum?
    Gissar på en stor hosspindel av kvinnligt kön! För de är mastordonter!
  • idiblon
    idiblon skrev 2009-10-27 12:32:30 följande:
    Gissar på en stor hosspindel av kvinnligt kön! För de är mastordonter!
    Stor HUSspindel, menar jag såklart.
  • idiblon
    Anti3nd skrev 2009-10-27 12:43:32 följande:
    Ha ha! Ja här sitter man och slår på Hosspindel. *s* Men jo, någon bild där liknade den. Jag hade den ju på min kropp i sängen, så jag hann se den på näääääääääääääära håll. Husspindel är ett ALLDELES för snällt uttryck för den tunga, blöta sakne jag ahde på mig. *rys och rys*
    Jag hade en dust mot en sådan feting i mitt gamla källarrum en gång... Jag är inte den som skriker, men jag skrek och grät och sprayade den vit med radar (inte fan dog den för det) tills hela den fulla burken tog slut och sedan slog jag ihjäl den med en kvast. Jag skäms tamigfan över min egen reaktion, det var säkert en jättesnäll spindel som hade små barn... Men jag var så FRUKTANSVÄRT RÄDD, hur irrationellt det än är!
  • idiblon
    regnbågspappan skrev 2009-10-27 13:09:50 följande:
    vilken smart man du har som ger era barn ett normalt förhållande till spindlar så de slipper bli som sin mor
    Slipper bli som sin mor?
  • idiblon
    regnbågspappan skrev 2009-10-27 13:17:22 följande:
    ja få en spindelfobi.
    Mina föräldrar hade bra förhållanden till spindlar, men inte jag. Det där säger ju ingenting överhuvudtaget. Ungefär som att säga till heterosexuella att "vad bra att ni håller heteronormen vid liv så barnen kan få normala förhållanden".
  • idiblon
    regnbågspappan skrev 2009-10-27 13:20:51 följande:
    det finns ju helt klart större chans att barnen får en normal relation till spindlar om en förälder inte skrämmer upp barnen.
    Fast det är nog skillnad på normalt och bra förhållande, i detta fallet, med tanke på frekvensen av "spindelfobiker"...
  • idiblon
    Risifrutti skrev 2009-10-27 14:09:35 följande:
    UUÄÄÄHHHHHhh jag har hittat en tilllll, den är precis likadan fast mindre *gråter*. vad ska jag göraaa? har jag ett spindelbo här hemma nu? jag döööörrrrrrrrrrrrrr bor förresten mitt i stockholm :( trodde inte att det fanns sådana här äckliga krabater mitt inne i stan :(
    Sätt ett glas över. Peta sedan in ett pappersark, kuvert eller tidning under så att den är fånge i glaset. Gå ut utomhus och släpp den nånstans. Skaka av dig paniken och skynda dig in igen.
  • idiblon
    StorSara skrev 2009-10-27 21:58:25 följande:
    I sommar när jag och min sambo och två kompisar var på kolmården så hade vi hyrt en stuga där i närheten. PÅ kvällen när vi skulle gå i säng så tittar jag upp i taket och där mellan taket och väggen sitter en mega stor spindel. Jag hoppar till och min sambo kollar på mig och funderar vad jag sysslar med. Jag skrattar och pekar mot taket och säger: -"Jag trodde det var en riktig spindel men det kan det ju inte vara. Det finns inte så stora spindlar i Sveriger". Jag tänkte först att det var ett sånt där klistermärke som man fick med i cornflakes paket för flera år sedan. I alla fall så bestämde vi oss för att visa våra kompisar den där "låtsas" spindeln (tjejkompisen våran, HATAR spindlar) så vi knackade på hos de och de kom in i rummet och de trodde inte heller det var en riktig spindel.. så min bror blåste lite på spindeln och då rörde han benen! Fyfan så äckligt det var alltså.. det slutade med att vi hämtade han som jobbade på det där stället och undrade om han kunde ta ut spindeln. "jamen absolut" svarde han.. Han trodde i alla fall att det var en vanlig husspindel. De är inte giftiga. Vi hade lite svårt för att sova den natten om vi säger så. haha Ni kan gå in i mitt galleri och kolla på bilden. ska lägga ut den nu.
    Haha, så var bilden på en burk... Jag hade hoppats på att se om det var samma stugor vi bodde i när vi var på Kolmården!
Svar på tråden hittade en STOR spindel i mitt rum,se bild, är den giftig??