Inlägg från: ProosAnna |Visa alla inlägg
  • ProosAnna

    veverica: William är inte jämt kall, men visst händer det. Vet inte riktigt vad man ska göra åt det, en till tröja under overallen kanske? Om kroppen är varm så kan ju blodet cirkulera mer till händer och fötter kanske?? Eller jag vet inte...

  • ProosAnna

    För övrigt så har jag ställt in en kristallskål under Williams säng, får se om det gör något under. Jag glömde köpa citron, det får bli imorgon! haha... Ännu har han iaf bara vaknat 1 gång på 2 timmar vilket numer är ganska bra för att vara honom =)

  • ProosAnna

    Tiiah: Vilka härliga bilder på Arwen du har i din pres, från i somras! Ser jätte mysigt ut! =)

  • ProosAnna
    FrökenLindström skrev 2009-10-29 21:38:56 följande:
    Nu tjejer är det bara 14 dagar till BF och jag undrar vad tusan jag gett mig in på. Skitnervös!
    Ojoj vad tiden går fort! =) Det kommer säkert gå jätte bra, mycket jobb, men mycket glädje! =)
  • ProosAnna

    Hör och häpna, William sov hela natten i sin säng!!!! Han vaknade bara till 2 gånger under kvällen innan vi lagt oss och sen sov han!!! Kan det bero på kristallskålen?! Vad vet jag, men han sov iaf hela natten (19-08) :D

  • ProosAnna

    lolinona: Jag lider verkligen med dig, ingen rolig situation du hamnat i! Tyvärr har jag inga råd att ge dig mer än att som de andra sagt är värd att känna dig älskad. Kärlek är inget som man kompromissar. Stor styrkekram till dig!!

    Rottis: Vad roligt att ni ligger i startgroparna! Det gör vid med, eller vi har krupit ur dem, vi tar det som det kommer, blir det så blir det. Sambon är med casual än vad jag är, jag har kollen på vart vi är i månaden osv... =) *längtar* Blev ju inte lättare när några av våra närmsta vänner precis berättat att de väntar en till liten!!

    Moirae: vad skönt att du är klar med tentan, bara att njuta av resten av helgen nu då! =)

  • ProosAnna

    Vad roligt att se att ni andra har nått vettigt för er en lördagkväll och inte bara sitter här, men lite ensamt är det allt!
    Jag kollar på lördagsfilmen själv, sambon sover för längesedan i soffan... Prinsen sover lugnt han med *peppar peppar*

  • ProosAnna

    Rottis jag håller verkligen med om att det känns som det var nyss man började försöka sist. Men det är ändå 2 år sedan för mig, skrämmande hur fort tiden kan gå!!

    Vilken otäck upplevelse ni hade i trafiken!! Men vilken tur att ingen blev skadade!!

    Pjanko: Jätte fina bilder! Vi väntar på bilder som en kompis till syrrans sambo tagit. Han är själv nöjd med dem, så jag är väldigt ivrig att se dem! Vi tänkte göra en almanacka med William och ge till mormor & morfar, farmor & farfar och någon till kanske =) I julklapp.. Det är väl en klassisk julklapp =)

  • ProosAnna

    Hur går det att jobba Pjanko?
    Vad roligt att du blev nöjd med almanackorna, jag vill beställa mina nu nu nu =) Får se till att få tag i korten snart!

Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5