Inlägg från: Rottis77 |Visa alla inlägg
  • Rottis77

    Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5

    Nu har jag också hittat hit.

    Jaha, då planeras det för nr 2 nu då. Har varit hos min läkare idag och vi kom fram till att ta ut min medicin och fortsätta sen när vi fått nästa. Och den 4 dec åker spiralen ut! Sen är det bara att köra på, känns jätte skumt, men bra!

    Nähä, nu fick jag inte sitta här mer, en lite Malte vill visst ha lite uppmärksamhet.

    Idag är det sambons sista dag på jobb, sen är han pappa ledig i 2,5 månad och jag börjar jobba på Måndag.

  • Rottis77

    Glömde skriva att om ni skriver i min blogg så nämn helst inte att vi ska försöka snart, vill hålla det lite hemligt.

  • Rottis77

    lolinona: Jätte tråkigt det som du behöver gå igenom nu och vad din sambo gjort mot dig, stanna inte kvar hos en sån kille, förstår att det är svårt när man själv har känslor kvar och det finns barn i bilden, men det är inte värt det, du och Matilda är värda nåt bättre och håller absolut med EA83, det är inget man kompromissar om! Massor av kramar till dig.

    Ja, min lördags kväll blev inte riktigt som jag tänkt mig! Hade varit på stan med min mamma och myst runt, träffade min bror och hans flickvänn som precis kommit hem från 6 veckors semester i USA och hade varit och storhandlat på vägen hem, Malte va på jätte bra humör, men då bölir man helt plötsligt vittne till en smittningsolycka och jag höll på att köra rakt in i sidan på smittaren i 100 km/timmen, men lyckades stå på bromsen! Han kunde inte vara nykter. Det stod en bilist som skulle ut på en stor trafikerad väg och då kommer det en man i en stor ny fin pickup och kör henne rakt in i röven och trycker ut henne på vägen, som tur e skulle hon svänga höge så hon blev uttryckt i vägrenen annars hade jag asolut kört in i henne, men sen kör idioten rakt ut i vägen, skiter i stopp och allt, e så glad att jag hann fatta misstanke på den bilen innan allt hände så jag hade redan släppt gasen innan han körde på den andra bilen, men det höll ändå på att gå riktigt illa och jag hade ju Malte i bilen, usch vill inte ens tänka på hur det hade kunnat gå! Sen fick vi stå och vänta på polisen i 1,5 timme, skit sura va vi att dom inte kom, men när vi ringde igen så visade sig att dom hade prioterat smittaren då vi hann ta reg nr så dom hade fått tag i honom och han hade visst lyckats köra på flera st på sin lilla tur, men vi fick aldrig reda på om han va onykter eller drogpåverkad.

    Men sen blev det mys när vi kom hem lite senar med taco och film.

    Idga börjar jag ge Malte helt laktos fri mat ska göra det i 2 veckor på egen hand för att se hur Maltes mage mår, men det är inte lätt att börja med nåt sånt, måste ju så noga läsa igenom allt innehåll, men känns som vi måste prova det då jag inte tycker att Maltes mage är bra och han äter såååå dåligt och så fort han ätit bajsar han jätte löst stackaren.

    Jaha, då börjar man jobba imorgon då, känns jätte skumt!

  • Rottis77
    ProosAnna skrev 2009-10-31 16:05:40 följande:
    lolinona: Jag lider verkligen med dig, ingen rolig situation du hamnat i! Tyvärr har jag inga råd att ge dig mer än att som de andra sagt är värd att känna dig älskad. Kärlek är inget som man kompromissar. Stor styrkekram till dig!!Rottis: Vad roligt att ni ligger i startgroparna! Det gör vid med, eller vi har krupit ur dem, vi tar det som det kommer, blir det så blir det. Sambon är med casual än vad jag är, jag har kollen på vart vi är i månaden osv... =) *längtar* Blev ju inte lättare när några av våra närmsta vänner precis berättat att de väntar en till liten!!Moirae: vad skönt att du är klar med tentan, bara att njuta av resten av helgen nu då! =)
    Visst känns det kul! Men samtidigt lite skumt, tycker inte att det känns som det va så längesedan man började försöka förra gången!!!
  • Rottis77

    Här är en till som började jobba idag, kändes jätte bra, Nu är ju sambon hemma med Malte, blir nog värre när han börjar på dagis! Tyckte att dagen idag gick sjukt fort.

    Nä, blir en snabbis här idag! Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag mysa med Malte resten av kvällen.

  • Rottis77

    Grattis Thia79, så skoj. När har du BF?

    Hur fasiken hinner man med ett liv nu när man börjat jobba?? Jobbar ju heltid nu och det känns i kroppen kan jag lova, men måste försöka ett tag. Hinner ju knappt träffa Malte nåt innan han ska sova, men lite hinner vi med. Imorgon har jag några timmar med honom på förmiddagen då jag jobbar 11-20 imorgon.

    Fick min mens i måndags och jag tror aldrig jag har haft så här ont i magen innan och blöder som en gris, kan detta bero på spiralen? Hur eller hur så åker den ju ut den 4/12.

    Nä, nu ska jag mysa lite med Malte innan han ska lägga sig!

  • Rottis77
    Vroooooom skrev 2009-11-04 20:45:42 följande:
    Rottis: Första mensen med spiralen brukar vara riktigt hemsk sen blir det bättre men du hinner ju inte med fler menser innan den ska ut Veverica: Lite lustigt men jag läste faktiskt i en studie för ett par år sedan att 3 års mellanskillnad var jättebra för syskonen. Jag försökte hitta den igen men det gick inte så bra.Nu har vi varit iväg och vaccinerat oss mot svininfluensan. Känns ganska skönt att ha det gjort. Det var riktigt många som skulle vaccinera sig så kön var otroligt lång men det gick bra ändå.Än så länge har jag inga biverkningar
    Detta är tredje mensen sen jag satte in spiralen, dom två andra har varit betydligt mildare än  denna gången fast dom ändå varit jobbiga, tycker att jag har ont i den vänstra äggstocken, men ej helt säker på om det är där jag har ont, men i det området och det gör sjukt ont när jag tar upp knäet mot magen! Och jag får typ som värkar i nedre delen av magen då och då under dagen, men spiralen lär ju åka ut innan nästa mens.

    När jag va och fick min spruta nämnde dom ingenting om en andra och då är jag ändå i riskgruppen!
  • Rottis77

    Hallå tjejer.

    Oj va ni skriver, hinner inte alls med nu när jag jobbar!

    Idag fick jag sovmorgon och gick upp för 30 min sen, så skönt för jag har så ont i min kropp nu, vet inte hur jag ska klara jobba heltid, men jag ska kämpa!

    Igår när jag kom hem mötes jag av en helt på egen hand gående Malte, blev ju inte så många steg åt gången men oj va stolt man blir!

    Nu har vi tetsat att göra all mat till Malte laktosfri, men vet inte om jag märker nån skillnad, har gjort det i 1 vecka nu så tänkte ge honom lite vanlig mjölk idag eller imorgon för att se hur han reagerar.

    Tiiah: Vilket jävla as till ex du har!! Och hans nya bihang är inte ett dugg bättre!! Stackars Arwen som ska behöva umgås med dessa människor.
    Jag tyckte att bodyn va svin tuff.

    Sanna: Va skönt att Freja gått upp i vikt, inte kul att behöva oroa sig om sånt.

    Nä, nu ska jag äta lite frukost sen ska vi åka till det ny öppnade IKEA i Malmö och spana lite.

  • Rottis77

    Hej tjejer.

    Det är så himla tråkigt att inte hinna gå in här så ofta numera, men jag hinner verkligen inte nu när jag jobbar, tycker bara det är jobb jobb, äta mys med Malte sen i säng....man vänjer sig kanske snart, men just nu tycker jag att det är jobbigt att vara ifrån Malte så mycket, värre kommer det väl att kännas när han börjar på dagis!

    Nu har vi fått tid till en riktig barn läkare som ska försöka reda ut det här med Maltes mage, vi vill inte testa mer nu på egen hand. Vi ska dit den 24/11.

    Imorgon åker min spiral ut, vilket känns nervöst, men sen får vi se hur det går.

    Fröken Lindström: Hur går det? Spännande nu när det är så nära!

    Jag köper ofta mina gardiner på Ellos.se, dom har en del julgardiner, dock vet jag inte om deras hissgardiner finns med julmotiv.

    Idag är det en lång jobbe dag, börjar 10 och slutar 20, men imorgon är en rätt kort dag 8-13, så får tänka på det, sen är det helg.

  • Rottis77

    Idag är jag ledig, det va så lite på jobb att göra och jag har redan lyckats jobba in 5 timmars komp ledigt!! Rätt skönt faktiskt, blir en lång helg med familjen.

    Jag vet verkligen inte hur jag ska göra med vaccinationen på Malte, tycker att det är jätte svårt och jag velar fram och tillbaka.

    I eftermiddag åker spiralen ut och sen är det bara att tuta och köra, känns jätte spännande!

Svar på tråden Förstföderskor som hade BF i oktober 2008 del 5