• Krätchen

    Jag har blivit åldersdiskriminerad.

    ANOF skrev 2009-11-14 12:03:28 följande:
    Mrs Winter skrev 2009-11-14 11:58:16 följande: NEJ! Man får inte längre diskriminera p grund av ålder. Det fick man förr men INTE längre. Och personalen släppye också in mig i badet men sen diskriminerades jag för att jag beteedde mig på precis samma sätt som dom andra som badade, och dom var det ingen som brydde sig om.
    Hur betedde  sig de andra som badade då?
  • Krätchen
    ANOF skrev 2009-11-14 12:12:17 följande:
    Det var flera barn som var fruktnsvärt ofostradeoch skrek och stänkte. Det är för att barn inte är straffmyndiga. Det jag har varit med om handlar inte om ett straff. Det handlar om att barn kan betee sig hur som helst utan att någon börjar gnälla.
    Betedde du dig likadant som de  skrikande barnen? Eller som de lugna barnen?
  • Krätchen
    ANOF skrev 2009-11-14 13:06:08 följande:
    Jag sa till personalen att dom fick hålla ordning på dom ofostrade barnen. Men det gjorde dom inte. Barnan skrek och hoppade i vattnen så det skulle stänka och simmade framför. Jag hoppade också i vattnen bredvid barnen så det skulle stänka på dom och så gick jag och ropade lite till barnen. Det fanns flera i badhuset som betedde sig betydligt värre.
    Oj. Jag skulle bli livrädd om en okänd vuxen betedde sig så när jag var barn.
    Hur gamla var barnen då?
  • Krätchen
    ANOF skrev 2009-11-14 13:23:19 följande:
    Dom var väl runt 10 år. Personalen var ute efter att diskriminera mig och därför blev det en massa gnäll om att det skulle vara en risk när jag hoppa i vattnen nära barnet eller om jag skulle simma bredvid barnet och ropa på dom. Det här är bara påhitt för att få bort mig, och nu ska jag anmäla det här som diskriminering.
    Vad ropade du till barnen? De måste ju ha blivit jätterädda
    Tror inte att din anmälan kommer att tas på allvar.
  • Krätchen
    ANOF skrev 2009-11-14 13:28:38 följande:
    Jag ropade bara olika saker till dom samtidigt som jag simmade med dom. Det är inget konstigt eller olagligt och något barnen gör hela tiden.
    Hmm, inte olagligt, men högst olämpligt av en  okänd frisk vuxen att uppföra sig som en "ouppfostrad" 10-åring kanske...
Svar på tråden Jag har blivit åldersdiskriminerad.