Inlägg från: sär skriven |Visa alla inlägg
  • sär skriven

    Jag har blivit åldersdiskriminerad.

    Tror det handlade om din personlighet, inte din ålder.

  • sär skriven
    ANOF skrev 2009-11-14 14:51:36 följande:
    Jag gjorde inget som skadade något barn eller som var nära att skada något barn. Det handlar om att badhuset vill ha bort mig däriffrån, dom har försökt ta mitt kort förut också, men nu var dom tvungna att ta till diskriminering för att kunna stänga av mig eftersom jag inte gjort något fel.
    Om badhuset inte har någon anledning att agga mot dej tar de inte ditt kort, antagligen har du betett dej för jävla illa innan i så fall.
  • sär skriven
    riskakan skrev 2009-11-14 14:57:45 följande:
    Du skrev att du hoppade nära barnen? Eller läste jag fel?Varför har de försökt dra in ditt kort förut? Ett badhus ger sig inte på enskilda badgäster utan skäl. Men anmäl saken då, så får du väl se vad utslaget blir. På det du berättar, har jag svårt att tro att du kommer att få något gehör för din anmälan, men men
    Lägger hon fram det som hon gjort i tråden får hon nog en anmälan och böter för förargelseväckande beteende.
  • sär skriven
    Pernillaa skrev 2009-11-14 15:13:14 följande:
    Varför beter sig en 36åring som en 10åring? Det är ju tamejfan bara pinsamt. Finns något som heter VUXENbad på de flesta badhus och då är det ENDAST vuxna som får bada som inte vill höra massa skrik och få vatten på sig utav helt normala lekande barn. Något du kanske borde överväga att delta på istället för att tvinga dig in på ungars lektid.Har du ingen skam i kroppen?
    Oj, OT. Är ANOF 36?? Jag trodde att hon var typ 60 - 65?
  • sär skriven
    Pernils skrev 2009-11-14 15:44:58 följande:
    sär skriven skrev 2009-11-14 15:15:44 följande:
    Det står på hennes profil men jag tänker samma lika som dig . Hon ska dessutom ha ett barn på 6år men jag vettefan, jag hade nog skämts ögonen ur mig med en sån morsa...
    Är ju inte säkert att hon har vårdnaden...?
  • sär skriven
    Det ligger något i det du säger...Har man inte högre mentalitet än en 10åring bör man ju inte ta hand om ett barn kan jag tycka.
    Håller med.
  • sär skriven
    ANOF skrev 2009-11-14 15:58:10 följande:
    jag kan naturligtvis inte få någon räkning. Simhallen har hittat på saker om mig för att dom ska kunna utestänga mig.
    Ja det verkar rationellt.
  • sär skriven
    Pernillaa skrev 2009-11-14 16:02:34 följande:
    Går du vidare med en stämning pga åldersdiskriminering kan du nog visst räkna med en räkning på rättegången då du inte kommer att vinna med ett sådant mål. Sen vad skulle dom tjäna på att stänga av dig? Dom förlorar ju bara pengar på det som sagt.
    Hade det varit min simhall hade jag nog tyckt att jag vann på det...
  • sär skriven
    Ja min med förvisso men om vi nu tänker mer realistiskt så får man ju se det som så att dom förlorar på det :)
    Ja, fast om hon nu ska vara kvar i simhallen och bete sig som en bebis så förlorar de ju ANDRA kunder. Så de har gjort rätt. =0)
  • sär skriven
    ANOF skrev 2009-11-14 16:16:50 följande:
    Det här är alltså precis samma beteende som barnen kommer undan med utan gnäll. Alltså handlar det om åldersdikriminering när det blir en massa gnäll på mig när jag gör samma saker.
    Du anser alltså själv att din kognitiva förmåga står på samma nivå som en tioårings?
  • sär skriven
    ANOF skrev 2009-11-14 16:32:39 följande:
    M C skrev 2009-11-14 16:23:37 följande:
    NEEEJJ!! Jag var inte där med något barn. Jag beteedde mig INTE illa! Jag ropade olika saker till barnen som t exempel vad dom gjorde fel eller om dom behövde simma åt sidan och att dom var ofostrade. Sen så gjorde jag för säkerhets skull uppmärksamhetsljud när jag skulle hoppa i och dom simmade där. Det är INGET fel med det här. Det finns inga regler om att man inte skulle få tillrättavisa barnen som inte sköter sig.
    Det där låter inte normalt. Är det något som inte står rätt till med dej?
  • sär skriven
    ANOF skrev 2009-11-14 16:37:08 följande:
    Jag gick INTE medvetet in för att förstöra för barnen. Dom ställde däremot medvetet till oreda. Jag hade precis fått komma tillbaka till badhuset och skulle gå dit själv för att bada lite utan grannarna, och då var det simning för barn med hög musik och en massa oreda.
    Varför svarar du aldrig?
  • sär skriven

    ANOF har inte blivit åldersdiskriminerad, hon har blivit behandlad som hon förtjänade. Hon har faktiskt blivit bättre behandlad än hon förtjänade - för jag hade gärna sett att de sydde in folk som beter sig så på psyket.

Svar på tråden Jag har blivit åldersdiskriminerad.