Inlägg från: Brooke |Visa alla inlägg
  • Brooke
    mona83 skrev 2009-11-19 23:04:36 följande:
    I morron ska jag lämna Tobais på dagis, hämta pengar på banken åka och storhandla eller om jag gör dte när mormor kommit hem från jobbet så jag kan handla i lugn och ro. Sen hämta barn.Städa lite i morron med. Normalt brukar Rambo och Svante få sina stor rengörning av burarna, byter ut allt 1 ggr i veckan. städar givettvis i veckan med. Men så lätt att missa nått litet kiss. Så i morron blir det bara Svante som får.Rambos bur åker upp på vinden.
    Okej, vet inte vad jag ska säga, roligt kanske haha..

    Själv blir det in till stan och sätta mig på bilskolan en stund, mellan 13-15 eller så om pappa kan vänta så länge. Iaf till kvart över två får se hur länge det blir. Ska väl prata med min lärare oxå och säga att jag kanske är redo för att boka in tid för teori och uppkörning..
    (jisses va min mage vrider och vänder på sig när jag skriver om teori och uppkörning :O )
  • Brooke
    Bevabus skrev 2009-11-19 23:13:56 följande:
    ja det visste jag, men har aldrig sett den filmen..
    Jag har sett den, den är skit bra.. DU måste se den :P Har letat efter den på DVD men ahr inte hittat :S

    Eller så har jag inte kollat på ett tag bara haha
    Bevabus skrev 2009-11-19 23:14:14 följande:
    bra, för du sa ju innan att du tänkte göra det.
    Jag fundera på det, men tänker inte göra det, hon kommer iaf inte följa med ut. Hon är en hare.

    Nej nu går jag och lägger mej.. Trots att jag inte är trött :S
  • Brooke
    BooBoo skrev 2009-11-20 08:19:35 följande:
    Hej hopp alla kaniner Jag har en hund som gillar snö.. som gillar hetta.. som hatar regn Jag beklagar sorgen Mona Du o ungarna får ha en fin cermoni ...När får katt Arne gick bort så grävde vi ner den under ett körsbärträd som Vikke planterat. Sen gjorde vi iordning en egen liten sten.Kul med ny säng till grabben. Men.. Är det inte tajt i spjälisen?Puma börjar växa ur sin. Vi har tagit bort ena gaveln så hon kan ta sig ur själv o så.. Men det börjar bli dags för en ny säng till henne. Växasäng eller nåt..Ja denna mespropp däcka igår Glömde ju säga night night Uppe sen 7. Full rulle hela dan. Handling o städning på fm. Bakning och besök på em. Laga mat. Besök på kvällen. Spelat massa spel med ungar. Inte en enda gång lurade jag tuppen...Fick massage innan jag somnade igår.. Vaknade 00 o trodde klockan var tidig morgon...Idag kl 10 ska jag o Puppa möta svägerskan inne i gallerian. Hennes älsta dotter på 5 ska sjunga med sitt dagis. Sen till apotek och köpa vårtmedel. Grabben har fått en vårta på hälen. Det är min plan idag...
    haha rolig din hund är, han gillar snö och hetta men avskyr regn :O haha det var något..
Svar på tråden All we want for Christmas is Michael